Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 9 000
  • 368
  •   1
Отговори
# 255
Специалната жена в живота ми е дъщеря ми. Преди няколко години й купих гривна за Коледа и я попълваме с различни талисмани.

# 256
Моята майка е специалната жена в живота ми, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила. Бижутата на Pandora винаги са символизирали любов, семейство и единство за мен, защото обикновено с тях увековечавам личните си празници и после ги нося с мен през цялата година.

# 257
  • Карлово
 Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Дъщеря ми. Няма начин човек да не я хареса. Освен целеустемена е и съпричасна. От очите и струи доброта.

Късно открих гривните Пандора. Мислех, че са временно увлечение. Сега талисманите бележат любими моменти от живота ми.

# 258
  • Elhovo
За мен силна жена е моята леля. Бижу Pandora не съм притежавала, няма и да притежавам

# 259
  • Велико Търново
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Това е една бивша колежка, пенсионер вече и голяма приятелка - много неща съм научила от нея и продължавам  да уча. Тя е моето вдъхновение.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Свързвам конкретния символ с човека, който ми го е подарил и посланието което той носи.

# 260
Най-специалната жена в живота ми, все още не е жена, но ще стане някой ден Simple Smile Дъщеря ми! Пандора талисманите за мен са нещо много интересно и запазват в себе си различни спомени и емоции

# 261
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?

Може и да звучи клиширано, но това е майка ми. Тя винаги е била до мен – подкрепяща, разбираща, силна. Все още се уча от нея всеки ден и често се обръщам към нея за съвет. Тя е моят пример за истинска жена.

✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?

Никога не съм имала бижу Pandora, но винаги съм ги харесвала. Има нещо в тях, което говори за специални моменти, за спомени, които нося в сърцето си. Може би някой ден и аз ще събера своята история в малки символи.

# 262
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Най-специалната жена в моя живот е моята майка.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - Подарък за приятел, красив спомен от важно събитие.

# 263
Майка ми и сестра ми❤

Имам гривна Пандора с няколко символа.Напомнят ми за хубавите моменти, които съм преживяла.

# 264
  • Стара Загора
✨Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?

Специалната жена в живота ми е сестра ми...може да не притежава точно гореописаните качества...но ми е сродна душа...и това я прави най-специална..

Все още не съм имала бижу Pandora, но винаги ги заглеждам, особено гривните с талисмани. Харесват ми.

# 265
Дъщеря ми! Най-голямото щастие и едно наистина силно малко голямо момиче, което всеки ден ме смайва с ума и креативността си.
Да, получих точно такива като подарък за последния си рожден ден.

# 266
Моята майка е най-голямото ми вдъхновение, тя е лицето на нежността и скалата, която винаги е била сила и опора за мен.
Емоции и мили спомени предизвиква всеки талисман на Пандора, който имам, т. к. абсолютно всеки ми е подарък по повод от любим човек.

# 267
  • София
Майка ми е специална жена в живота ми.

А гривна Pandora още не съм имала, но ми харесва идеята за наниз от спомени Simple Smile

# 268
Специалната жена в живота е майка ми.
Всеки талисман на Pandora е прекрасен спомен,свързан със събитие!

# 269
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Разбира се моята прекрасна майка
Имам 2 талисмана подарени от моята майка и една приятелка, така че ги свързвам с обич и ги нося всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт