Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 9 002
  • 368
  •   1
Отговори
# 240
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? Анджела Перл
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? Все още нямам бижута на Pandora, затова и трудно бих могла да обвързвам спомените си с тях.

# 241
Майка ми Горяна , с нея  обичаме нежните и изчистени бижута в Pandora има много за нас.

# 242
Не е изненадващ отговорът ми на 1-ви въпрос - това е майка ми. Бижутата на Пандора ги свързвам с хубави спомени, тъй като всички са ми подарък от нея и моя мъж за различни поводи Blush

# 243
Специалните жени в живота ми са три това са моята майка,сеста и племенница.
Нямам бижутата Pandora затова не мога да кажа емоции и спомени.

# 244
  • София
Мама, свекърва ми и двете ми прекрасни дъщери са най-специалните дами в живота ми!

Нямам бижута на Пандора, но подарявам такива за празниците на моите приятелки Simple Smile

# 245
Специална цена в живота ми е сестра ми.Всеки талисман ми носи спомени от специални моменти.

# 246
Най-специалната жена в живота ми е майка ми. Тя ме вдъхновява, мотивира и ми е упора във всеки житейски момент. Тя купи първата ми гривна Пандора, именно, за да отбелязваме специални моменти понеже знае колко съм сантиментална.
Вече имам над 20 талисмана, всеки е спомен за събитие. Всеки път като погледна гривната си припомням по някое такова и ми става топло в душата Simple Smile

# 247
За да се включите в играта, споделете с нас:
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Това е баба ми.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Бижутата Pandora свързвам с положителни емоции и събития.

# 248
Специалната жена в живота ми е моя учителка.
Пандора е стил и класа!

# 249
  • някъде
Специалната жена в живата ми е майка ми!
Талисманите на Пандора са подходящи за всякакви поводи, но аз все още нямам.

# 250
Майка/баба/дъщеря - все специални жени в моя живот.
Бижутата ви ми носят положителни емоции,  дъщеря ми ми подари гривна Пандора за миналия рожден ден.

# 251
Мама ❤️
Свързвам бижутата Pandora с хубави емоции и семейството ми, тъй като са ми подарявали бижута на марката.

# 252
  • Once there was a Hushpuppy...
Скъпите жени в живота ми са майка и свекърва ми.
Пандора носи усещане за изящество и детайлна изработка, от това което съм виждала.

# 253
Специлни жени са майка ми и баба ми, които са ме научили на достойнство, борбеност и да минавам през всичко с щипка хумор.
Първата гривна на Пандора получих за 30-тия ми рожден ден, за това има сантиментална стойност.

# 254
Най- специалната жена в моя живот и майка ми! За мен тя е сила, безусловна любов, подкрепа и най- стабилната основа!
За един рожден ден преди няколко години ми бяха подарили гривна Пандора с талисманче, която обожавах, но за съжаление изгубих…

Общи условия

Активация на акаунт