Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 9 012
  • 368
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Специалната жена в живота ми е майка ми, тя не спира да ме вдъхновява.
Бижутата Пандора свързвам със спомени, всеки талисман има сантиментална стойност.

# 226
Най-специална в живота ми е дъщеря ми. Всеки ден получавам уроци за живота от нея. Тя е непрекъснат извор на топлина и обич.
Бижутата на Пандора свързвам с приятни празнични мигове-рожден ден и Коледа. Имат сантиментална стойност.

# 227
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Аз ще отговоря малко необичайно на този въпрос. Специалната жена, която ме вдъхновява с нежност и непоколебима сила съм самата аз. През годините съм се научила да  вдъхновявам себе си, когато никой друг не го прави, и да не се отказвам – дори когато ми е трудно.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - Все още нямам бижута Pandora и много бих се радвала, ако първото такова бижу ми го подари моят син, когато порасне. Имам приятелки, които са получили такъв подарък от порасналите си деца и за тях това е един от най-хубавите спомени.

# 228
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Най-специалната жена в живота ми е моята майка. Тя ме научи на нежност и същевременно сила.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Талисманите, които притежавам са свързани с моята дъщеря и половинката ми в живота, за това свързвам Pandora със семейството.

# 229
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Майка ми. Знам, че винаги мога да разчитам на нея.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - Специално талисманите ги свързвам с определени моменти/хора от обкръжението ми. Винаги ми напомнят за тях.

# 230
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?  Така жена е сестра ми: преживаля и борила се много, нежна, успешна и грижовна.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? Бижутата Pandora свързвам с човека, който ми ги е подарил което винаги е приятна емоция. Pandora е лично послание, не само гривна, висулка или обеци.

# 231
  • В царството на мечтите
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Майка ми – тя е човекът, който ме е научил какво значи безусловна любов.
Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Да – всяко бижу от Pandora за мен е като малка капсула със спомен.

# 232
  • София-Младост
Най-специална в живота ми е дъщеря ми, която постигна всичко, което аз не можах, а исках, и ми е огромен прием с волята  и целеустремеността .
От нея(и брат и) ми е и гривната Пандора и първия талисман сърце с надпис "мама". Свързвам я с любовта помежду ни и връзката, която имаме.

# 233
  • София-Младост
Най-специална в живота ми е дъщеря ми, която постигна всичко, което аз не можах, а исках, и ми е огромен пример с волята  и целеустремеността .
От нея(и брат и) ми е и гривната Пандора и първия талисман сърце с надпис "мама". Свързвам я с любовта помежду ни и връзката, която имаме.

# 234
Специалната жена в живота ми е моята майка.
Но, "Пандора" и талисманите свързвам с мъжа ми, тъй като първите ми ги подари именно той. Много мили спомени имам от тогава.

# 235
  • In The Middle Of Nowhere
☘Имам специални 2 жени в живота си и това са моите майка и леля
☘Свързвам бижутата на Pandora с два специални момента, рожден ден и тържество за завършването на моя братовчедка

# 236
Специалната жена в живота ми е майка ми – тя е олицетворение на обич, сила и безкрайна отдаденост.

✨ Бижутата Pandora за мен носят спомени за най-скъпите мигове – първата ми работа, раждането на сина ми, специални празници с любимите хора. Всеки талисман е като малко съкровище, което събира частица от сърцето ми.

# 237
Най-специалните и ценни за мен жени в живота ми са майка ми и дъщеря ми❤
Нямам гривна “Пандора”, но с удоволствие бих подарила на дъщеря ми и бих избрала талисман, който да символизира връзката между майка и дъщеря❤

# 238
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Ами моята малка дъщеричка!
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Раждането на дъщеря ми !
На всеки рожден ден купуваме нещо от Pandora -като символ,като традиция още от нейното раждане !
Светли празници!

# 239
  • Бургас
Специална жена - майка ми, свекърва ми и шефката ми ! Невероятни жени!
Нямам ,,Пандора,, и не мога да ги свържа с емоции и специални мигове.

Общи условия

Активация на акаунт