Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 9 015
  • 368
  •   1
Отговори
# 210
Специалната жена в живота ми е майка ми, а специалният момент, който свързвам с Пандора е отново свързан с нея, когато ми купи първата ми гривна като подарък. ❤

# 211
Специалната жена за мен е мама, която вдъхновява с тишината си, с начина, по който гледа света с внимание и грижа. Тя носи в себе си сила, която не се натрапва, а просто присъства – като топлината на слънцето в хладен ден.

Бижутата Pandora, със своята идея за събиране на спомени и символи ми напомнят за подаръци, които не са просто предмет, а разкази. Например – малък талисман във формата на пеперуда, който ме напомня за първото ми пътуване до Виена и къщата на пеперудите, и талисман сърце, подарено ми в момент на годишнината от сватбата ни.

# 212
  • Beyond the stars
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? Свекърва ми.
 Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Да, прекрасен подарък за  всеки специален повод и и начин да се визуализират спомените.

# 213
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Тази жена е покойната ми баба. Тя е пример в живота ми за жена с непоколебима сила, едновременно с това нежна и грижовна.
Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?- Досега не съм имала такива бижута, но ги свързвам със специален събития, всеки талисман носи собствена енергия.

# 214
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Моята майка.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Раждането на сина ми, тогава получих като подарък такава гривна.

# 215
Специалната жена в живота ми е моята майка, защото ме е научила да ходя, а специални моменти с такива бижута винаги свързвам с моят син, който за всеки празник ми подарява такава символика.

# 216
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - mama
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - надявам се да направя първия спомен със спечелено от играта !

# 217
Специалната жена в живота ми е майка ми.
Имам гривна, която с талисмани от важни събития в моят живот. От най- прекрасните моменти, която като погледна ме връща точно в тези емоции. Heart

# 218
✨Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Тази жена е майка ми ❤️ Винаги и се възхищавам и все повече оценям всичко, което прави, след като и аз станах майка и видях през какви трудности минава една майка и колко всеотдайност и сила се изисква да има.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - Събития, които се случват един път в живота като дипломиране, годишнини от сватбата, рожденни дни. Всеки талисман има своето значение и е обвързан с празника, за който е подарен.

# 219
✨Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Специалните жени за мен бяха двете ми баби. Много различни една от друга, но всяка от тях вдъхновяваща. Едната - по-шумна, контактна , бърборива, много обичаща деца. Другата - истинска дама винаги с рокля (дори вкъщи), с тънко чувство за хумор, угаждаща на внуците, но и умееща да намира време за себе си и приятелките си.

✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Обичам бижута и винаги ги свързвам с хора или събития. Първата ми Pandora гривна ми е подарък от много близка приятелка. Беше момент, в който имах нужда от подкрепа, а получих криле!

# 220
Най-специалната жена в живота ми е дъщеря ми!
Много любяща, много всеотдайна, и много грижовна!
А бижутата Pandora са едни от любимите ни!
Всеки един талисман Пандора свързвам с любими хора и важни моменти от живота.

# 221
Това е моята сестра- нежна, мила, красива и в същото време крие голяма сила.
Много харесвам бижутата на Пандора и за мен са страхотен подарък. Всеки един талисман свързвам с хубави моменти.

# 222
  • някъде другаде
Специалните жени в моя живот са две- моите дъщери. За Коледа ми подариха гривна Пандора , а талисмани за всеки повод.

# 223
Мама- това е най-специалната жена в моя живот, дарила ни с много обич и любов, винаги усмихната, позитивна и силна въпреки многото трудни моменти в живота си.
Бижутата на Пандора винаги са ме впечатлявали с дизайна си и видовете талисмани.

# 224
Имам няколко специални жени в живота си,това са дъщеря ми, майка ми,баба ми Бог да я прости.
Гривната ми е събрала много специални талисмана,но не от поводи като празници,а от преломни моменти в живота ми, талисманите ми напомнят че съм се вдигнала и продължила напред и не съм се отказала.
Благодаря че ви има,правите живота ни по цветен и интересен Успех на всички участници.!

Общи условия

Активация на акаунт