Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 9 017
  • 368
  •   1
Отговори
# 195
Специалната жена в моя живот е моята майка, тя е моята опора , много е всеотдайна и ми помага във всяка една ситуация.
Относно бижутата Пандора, имам доста, всеки един е донесен от различна страна и ми напомня за нея.

# 196
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Майка ми.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Първото бижу на Пандора беше талисман от колекцията Хари Потър, които носих на верижка като колие. Беше ми подарък за рождения ден. Като подарък получих и гривна в моята кума Flowers Hibiscus

# 197
Специалната жена в живота ми е дъщеря ми. Любяща, всеотдайна, и много добра и грижовна.
Всеки талисман на Pandora е прекрасен спомен, свързан с празник.

# 198
Майка ми - примерът ми как не трябва човек да се взема твърде насериозно и как трябва да се открива света. Доста сме различни една от друга и оценявам, че виждам и друга гледна точка през целия си живот.
Чудесно е, когато погледнеш ръката си и си спомниш за хубави моменти с хора, които обичаш; да си припомниш как са те виждали тогава чрез избора си.

# 199
Специалната жена в живота ми е моята майка, премина през тежки моменти точно на пенсионна възраст.Вече ми е добре, да ми е здрава само.
Талисмани на Пандора не притежавам, харесват ми много на чужди ръце.

# 200
Не е много изненадващо най-вероятно, защото и за мен това е моята мама. Притежава непоколебима сила и винаги ми е била пример и вдъхновение, както и извор на безмерна нежност.
С бижутата Pandora свързвам любими хора и специални моменти - дом, завършване, бебенце, приятелства и любими занимания.

# 201
  • София
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?- със сигурност, най- специалната жена е МАМА Simple Smile
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?- винаги имам повод да подарявам подобно бижу и определено навяват спомени

# 202
  • София
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Това е баба ми
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Нямам бижута Пандора.Много ги харесвам когато ги виждам на чужди ръце.С удоволствие бих ги носила.

# 203
  • София
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Всички жени в семейството ми. Имах удоволствието да познавам не само бабите си, а също две от прабабите ми и една от прапрабабите ми. По-възрастните жени в семейството ми ме научиха да бъда силна, уверена, със самочувствие, обичаща, горда. Дъщерите ми също ме вдъхновяват, защото виждам, че и те са научили горното, но са и много по-организирани и по-самостоятелни от мен. Сестра ми също е специална, защото тя е моята кака, моята опора.
Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - Имам бижута Пандора, дъщерите ми също имат. Всяка покупка е свързана със специален момент и всеки символ се отнася до нещо - до всяко от децата ми, до съпруга ми, до годишнини и семейни събития, до родителите ми, внучка ми и т.н.

# 204
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Майка ми.
Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?- Не съм имала такива бижута, но ги свързвам със специален празник.

# 205
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? Мама ❤️.

✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? Да, емоции като нежност, благодарност, обич.  Символизират специални моменти на любов и приятелство.

# 206
  • София
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - майка ми
Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - да, всяко бижу еподарък за  специален повод, с който го свързвам.

# 207
  • Димитровград
Сестра ми е моята вдъхновяваща жена и пример. Надявам се аз да съм нейната. Имам и приятелка, която винаги ми е опора и пример за вдъхновение.
Специалните ми талисмани на Пандора са купувани в моменти на щастие, имам и подарени, имам и спонтанни покупки, но много харесвам смисъла на Пандора.

# 208
Най - специалната жена в живота ми е моята дъщеря - нежно създание, което ме кара да изживявам прекрасни емоции всеки ден!
Всеки един талисман Пандора свързвам със споделени моменти с любими хора.

# 209
  • София
Майка ми е тази жена със сила и непоколебимост. И точно с нея е и историята ми с любимата Пандора.
Майка ми се разболя много, наложи се операция. Аз бях на 500 км. и беше ужасно. Тръгнах веднага , това време на път беше ужасно, напрегнато и нямах тъпение( беше и КОВИД) .. Стигнах и ми казаха , че е минала операцията , но да не се радван още. Айде няколко дни на незнание. Всичко мина, бях много щастлива, помогнах и с въстановяването. Никога няма да забравя този период. Затова и си купих талисман за Мама , беше навсякъде почти изчерпан, но аз намерих една бройка и винаги е с мен . Показа любовта ми към нея и това - не знаеш колко време имаш с този човек. Трябва да се обичаме всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт