Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 8 528
  • 368
  •   1
Отговори
# 330
  • Не съм от тук и съм за малко
Специални жени имам и те са мои приятелки. Вдъхновяват ме и ме насърчават с примера си.
Все още нямам такова бижу, но всеки накит, който имам е свързан със събитие, преживяване, емоция.

# 331
Майка ми е специалната жена за мен.
Всички бижута и талисмани са купени или подарени за специален повод

# 332
Пример за жена за мен е моята баба, която вече не е сред нас. Тя беше силна жена, борбена и се раздаваше с голяма любов! Всеки ден се стремя да бъда човек като нея!
За мен всеки талисман е специален, всеки сам по себе си остава спомен от даден момент, който искам да запазя!

# 333
  • София
Пример - моята майка.
Повечето ми талисмани са подарени по повод. Най-специалния е , когато станах майка ❤

# 334
Специална е жената до мен.
Свързвам всеки талисман като подарък, който е свързан с дадено събитие или спомен.

# 335
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? ----------- Това е моята прабаба... Имах честта и удоволствието да бъда близо до нея и всеки миг, който прекарахме заедно, остана дълбоко в сърцето ми завинаги! Моята прабаба беше невероятен мъдър, нежен, талантлив, мил и в същото време много силен и издръжлив човек. Бих искала да ни бъде дадено много време заедно.... но все още усещам нейното присъствие и грижа.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? --------- Бих подарила на малката си дъщеря бижу на Пандора със специално дълбоко послание, което щеше да стане много важно и скъпо за нея много години по-късно.

# 336
Моята майка е символ на сила и победа в тежкия живот, който води. Винаги черпя енергия от нея за нещата при мен.

# 337
Моята майка е жена, която вдъхновява и има непоколебима сила дори в най-тежките моменти. Имам гривна Pandora, подарък от нея, която винаги ми е носила късмет. Свързвам я със силната връзка, която имаме.

# 338
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Разбира се, майка ми. Винаги ще и показвам обич и признателност. Sparkling Heart
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - Да, купих подарък за себе си, когато постигнах нещо, което отдавна исках, както и за любим човек по специален повод Heartpulse

# 339
  • sofia
Както всички други, така и за мен моята майка е най-специалната жена в живота ми.Тя найстина притежава непоколебима сила, която е натрупала с годините си, а и допълнително носи вътре в себе си. Тя всеки ден е пример за мен и аз ежедневно се опитвам да приличам на нея.

Едно от бижутата, което притежавам на марката е пръстен със символ безкрайност. Моят мъж ми го подари и това е подарък, който ми е много скъп и носи специално послание всеки път, когато го погледна. Всяко бижу на гривната ми също е скъп спомен за празник или даден човек, подарено ми с много любов и специално за мен.

# 340
Най специалната жена за мен е моята сестра- моят пример и опора.

Всеки един талисман,който имам е специален момент и емоция- семейство, любов, безкрайност и други:0

# 341
Специалната жена в живота ми е моята майка — учител по любов, търпение и сила. Тя ме е вдъхновявала и ме е карала да вярвам в доброто, дори в най-трудните моменти.
Емоциите, които свързвам с Pandora са интимни и дълбоки. Те са начин да разкажа историята си чрез блясък и символика, затова и колекцията ми е голяма.

# 342
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? Няма такава, в различни периоди от живота ми са били различни жени, които са били пример за мен с определени качества.

✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? Да, за всеки специален повод и събитие добавям нарочен за това талисман, така визуализирам спомените си.

# 343
Специалната жена в живота ми е моята сестра  - пример за грижа и всеотдайност. И двете обичаме бижутата на Pandora, които са символ на изящество и красота.

# 344
  • София
Специалната жена в живота е майка ми.
Бижутата Пандора съм купувала дъщерите ми и племенницата. Мисля, че идеята да се добавят талисмани към вече налична гривна е креативна идея,

Общи условия

Активация на акаунт