Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 9 014
  • 368
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Трудно е да определя една жена, но ще се спра на майка ми.

# 121
Най- специална  жена в живота ми,е моята дъщеря. Която е много борбена и целеустремена млада дама. Моята подкрепа в живота.
От няколко години имам гривни и талисмани на Пандора. Всичките са купувани и са ми подарявани от  близките ми хора.

# 122
  • София
Специалната жена в живота ми е майка ми. За съжаление отдавна я няма.

За всеки специален повод и събитие добавям талисман. Така запазвам хубавите моменти.

# 123
Специална жена в живата ми е баба ми, на която съм кръстена.. винаги съм искала и съм се стремяла да бъда като нея. За съжаление нея вече я няма, но хубавите спомени остават завинаги.
Нямам гривна Пандора, но винаги съм харесвала самата идея да запечаташ спомен в талисман.

# 124
Специалната жена в живота ми е баба ми.
Имам гривна с талисмани и всеки от тях е избиран специално за мен, като има важно значение за мен!

# 125
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - баба ми по майчина линия ♥️

✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - талисманите за мен имат много голям смисъл и свързвам със спомени

# 126
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Моята майка.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Раждането на сина ми, тогава получих като подарък такава гривна.

# 127
  • Пловдив
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - може да е клиширано - но това е майка ми. Винаги ме е подкрепяла, учила на стил и усещане за красота.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - не съм имала такива бижута,  но ги харесвам

# 128
  • София
Специалната жена в живота ми е майка ми – тя е моето вдъхновение, опора и пример за сила.
Бижутата Pandora за мен носят спомени за важни моменти – подарък за завършване, спомен от пътуване, всеки един символизира важен спомен за мен.

# 129
Специалната жена в живота ми е моята майка, тя носи нежността на цвете и силата на стихия, винаги балансираща между двете с изящна лекота и достойнство.

За мен бижутата Pandora са като малки дневници, които нося винаги със себе си - всеки чарм пази спомен, емоция, малък разказ за щастлив момент или голяма мечта. Те символизират най-красивите страници в живота ми, написани със сърце и нежност

# 130
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? Това е моята дъщеря
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? Не съм имал бижута на Пандора, но дъщеря ми ги харесва и разглежда с поглед пълен с желание. Искам  да ѝ подаря гривна на Пандора.

# 131
За да се включите в играта, споделете с нас:
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? Всяка една жена, която е майка !
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?  Имам няколко висулки,които са ми мил подарък!

# 132
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? За мен тази жена е сестра ми. Грижи се за своето детенце, семейство, опора ми е в живота.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? Свързвам ги винаги с хубави емоции - сватбата на сестра ми, кръщане на племенник, рожденни дни.

# 133
  • Плевен
Най-специалната жена за мен е майка ми-олицетворение на сила и много любов!

# 134
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Това е моята майка . Тя съчетава всички тези качества.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Спомени, красиви моменти,  с това свързвам бижутата на Пандора . Обичам , когато ми подаряват талисмани за различни поводи.

Общи условия

Активация на акаунт