Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 9 019
  • 368
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Най -специална е майка ми, още по-специално е порасналата ми дъщеря, преплетени във времето майка ми е мъдра, силна и независима жена, дъщеря ми е нежна, крехка и невинна, но същинска млада жена♥️
Всичките си хубави спомени съм ги запаметила с Пандора, любовта и разбирателството, нежната грижа и вечността на детайлите.

# 136
Вдъхновява ме моята най-добра приятелка, с която сме заедно още от деца. Бижутата Pandora свързвам със взаимност в отношенията.

# 137
  • София
Най-специалната жена в живота ми е моята МАЙКА, тя е спокойна, красива и винаги моя опора.❤️
 Бижутата на Pandora свързвам с нежност и индивидуален стил, харесват ми много! 😃

# 138
  • София
Имам специална, много близка приятелка, която е пример за добродетелност, честност, грижовност, отдаденост.
А бижутата на Пандора свързвам с ученическите балове. Всеки бал е много специален ден за младите девойки.

# 139
  • В Космоса
Майка ми е най-специалната жена в живота ми - нежна, любяща, женствена, стилна.

Не съм имала все още бижу на Пандора.

# 140
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Моята баба ❤️
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Имам бижута на Пандора, обикновено са ми подарявани по различни поводи, защото хората около мен знаят, че харесвам бижутата на Пандора.

# 141
Специална е майка ми, а спомените, които свързвам с Вашата марка, са любов.

# 142
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Специалните жени в моя живот са моите дъщери, които обичам безкрайно много.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Нямам бижута на Пандора, но много ми харесва цялата им визия, дизайн и изящество.

# 143
Тази специална жена за мен е сестра ми. Винаги ми е била пример и коректив.

Най-скорошният ми специален момент с Пандора е когато подарих гривна с много нежен талисман на племенницата ми за бала й.

# 144
  • Варна
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? Това е моята майка.

Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? Да, аз подарих на дъщеря ми колие с талисман, а тя на мен гривна с талисман. Подарихме си ги взаимно на един и същ празник, изненадващо една за друга. Това са ни любимите бижута - сантиментални и красиви!

# 145
Любими бижута!
Специалната жена в живота ми,разбира се е майка ми,но и приятелката на сина ми е специална за мен.
Имам бижута на Пандора,с които са отбелязани важни моменти за мен-50 годишният ми юбилей,завършването на детето,дипломирането му.Нося ги с голямо удоволствие.

# 146
  • на последния етаж
Специалната жена в живота ми завинаги ще остане моята баба.
И двете с дъщеря ми имаме гривни и талисмани Пандора. Всички са подбрани специално и имат своето значение.

# 147
  • Пловдив
В момента най-специалната жена в живота ми е дъщеря ми - променяща се, всеки ден различна и в същото време с една странна дълбочина...❤️

Най-прекрасното ми бижу на Пандора е пръстен - подарък ми е от една девойка,  която се пребори с много сериозни здравословни проблеми 🫶

# 148
  • София
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Сестра ми - силна, грижовна, справя се с всички предизвикателства.
Един пръстен, който си подарих на себе си в труден момент, за да ми напомня, че мога да се справя и че "и това ще мине".

# 149
  • София
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Най-специалната жена е моята майка!
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - Бижутата Pandora ги свързвам с разбирателството и красивите моменти в живота. Определено това е моят стил бижута!

Общи условия

Активация на акаунт