Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 9 031
  • 368
  •   1
Отговори
# 150
Специалната жена в живота ми е дъщеря ми. Тя промени мен и възгледите и разбиранията ми за живота. Гордея се с нея, защото е нежна, добра и много упорита в постигането на целите си.
Тя е голяма почитателка на Pandora и за всеки важен момент за нея си подарява или ние ѝ подаряваме тематичен талисман. Много бих се радвала, ако успея да я изненадам с този нежен и стилен талисман.

# 151
Най-специалната жена в живота ми е майка ми.Тя наистина е вдъхновение, нежност и непоколебима сила.
Първото бижу Pandora ми е подарък от моя съпруг -гривна със закопчалка с формата на сърце. Много вълнуващо за мен . След това всеки талисман нанизан на гривната е специален, свързан с любими хора и моменти.

# 152
Специалната жена в моя живот е моята баба, която вече не е между живите, но винаги ще остане жива в съзнанието и спомените ми.
Бижутата на Пандора свързвам с едни от най-хубавите моменти в моя живот, с хората, които обичам и ме правят щастлива.

# 153
Най-специалната жена за мен е Мама ❤️
Емоциите, с които свързвам бижутата на Пандора са положителни и красиви моменти.

# 154
най-специалната жена за мен е моята дъщеря. още е малка, но ме вдъхновява с невъобразимото й въображение Wink... талисманите на пандора ги свързвам със специални моменти...

# 155
Най-специалната жена в живота ми е моята майка. Тя ми дава сила, вдъхновение.
Талисманите на Пандора ги свързвам със специални поводи

# 156
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Моя скъпа приятелка.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Нямам такава гривна, но съм ги виждала и ми харесват. Знам, че имате много голям асортимент с талисмани, които са различни символи и т.н.

# 157
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? -разбира се, Мама.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - и в момента нося бижута на пандора (гривна и колие). Със сигурност специални моменти и празници. Традиционно получавам по нещо за всеки повод (рожден ден или нова година)

# 158
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - без колебание - моята майка. Няма друга по-добра, по-умна и по-силна жена от нея.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - само красиви и мили спомени свързвам с всеки талисман, с хората , които са ми го подарили и повода, за който е даден.

# 159
Специалните жени в живата ми са майка ми и дъщеря ми! Майка ми е любов, всеотдайност и опора. Дъщеря ми също!
Талисманите на "Пандора" са подходящи за всякакви поводи. Напомнят за хубави моменти!

# 160
  • София
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - майка ми, която е опора на цялото семейство.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – всичките ми талисмани са свързани със спомени: имам такива от държавите, в които съм ходила, имам подарени от семейството, имам и такива, които съм си купила сама по различни поводи.

# 161
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Майка ми, на която се възхищавам и искам да приличам още повече.
Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - Да, за мен бижутата на "Пандора" имат специално значение. Част от тях са ми сантиментален подарък, някои са ми спомени от пътувания в чужбина, а трети съм си взела, защото ми харесват и отразяват характера ми.

# 162
Специалната жена в живота ми е майка ми.
Свързвам Пандора с красота и изящество.

# 163
  • Пловдив
Моята майка е най-специалната жена в живота ми.За съжаление вече я няма и много ми липсва, но такъв е животът.
Подарих гривна Пандора на една от дъщерите си. Много си я харесва и надгражда с талисманчета, свързани със специални моменти в живота си.  Прекрасни са!

# 164
  • Mediterraneo
Специални жени са дъщерите ми. Знам, че за тях и аз съм специалната жена.
Талисманите на Пандора винаги символизират специални моменти.

Общи условия

Активация на акаунт