Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 8 523
  • 368
  •   1
Отговори
# 15
Майка ми е най-специалната жена в живота ми.За съжаление вече в няма и много ми липсва.
Всички мои талисманчета са свързани с моменти в моя живот и ми носят спомени.

# 16
В моя живот има две специални жени. Моята майка и дъщеря ми. Бих го подарила на майка ми.

# 17

✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Моята майка! Вдъхновява ме с нейната сила, с безкористната си любов към цялото семейство, с това как намира сила винаги и за всичко да бъде до нас.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Бижутата са уникални и специални за нас. Първото бижу на дъщеря ми беше на Пандра. Тогава може би, се усетих, че нашето малко дете е станало млада госпожица, и не иска кукли и игрчки, а красиви бижута.

# 18
Специалната жена, беше моята майка, винаги поддържана, облечена с вкус, любяща и загрижена.
С гривни Пандора, свързвам дъщеря ми, на нея сме подарявали. Тя много ги харесва.

# 19
Има три специални жени в моя живот - майка ми, сестра ми и дъщеря ми.
Нямам бижута на Pandora. Подарихме гривна на дъщеря ни за един рожден ден и оттогава за всеки специален повод ѝ подаряваме талисман към нея.

# 20
  • София
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Hearts Завинаги това ще е моята майка!!
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Hearts От миналата година реших на моята дъщеря за 16 -я рожден ден да и подаря такава гривна и при всеки цпециален повод, аз или който прецени да и допълва талисмани за да ги свързва със сециални моменти  в нейният живот. Струва ми се смислен подарък за тази възраст и със сигурност ще и носи радост през годините.

# 21
  • Чукарландия
Моята Майчица! Най-добрият и най-силният човек, когото познавам!

Хубави спомени и приятни емоции!

# 22
Мама! ❤ Учи ме да обичам този живот и да го приемам въпреки всички трудности. Учи да гледам на всичко с положителна нагласа, защото няма да имам друг живот, на който да се радвам.

Напомня ми за моите тийнейджърски и юношески години, когато всичко беше безгрижно.

# 23
Повечето биха посочили като специална жена майката, но тъй като аз нямам ще посоча сестра ми. С нея сме заедно във всички житейски моменти - добри, лоши и много се подкрепяме. Не може да се изрази с думи какво означаваме една за друга.
Моите бижута Pandora са купувани/подарявани винаги по някакъв повод и имат силна сантиментална стойност. Рядко имам импулсивно закупено талисманче.

# 24
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? Мама с трудности и лишения е отгледала две деца презадоволени винаги сме били.
Гривна Обич - 30.-ти юбилей ,  2018 г. раждане , 2016 с доста неща е свързан  тати почина и любов  , пуквичката П - името на детето.

# 25
Специалната жена за мен с това описание е свекърва ми.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с
бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?

Моменти с мъжа ми- началото на връзката ми подари гривната с драконово яйце от Game of thrones и след това едно нежно сърце с надпис Family след като разбрахме, че съм бременна.

# 26
Специалната жена в живота ми винаги е била и ще бъде моята майка.
Никога не съм имала бижута и талисмани на Pandora, така че няма как да ги звържа и асоциирам с нещо.

# 27
-  Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Мама! ❤

- Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Никога не съм имала бижута и талисмани на Pandora, така че няма как да ги звържа и асоциирам с нещо.

# 28
Най - специалния човек в живота ми е моята майка която за съжаление не е между живите но ме научи на любов и грижа към децата си, винаги ни защитаваше и обичаше.
Не съм имала бижута от Пандора но си пазя мои талисманчета и нещица свързани със събитие в живота ми.

# 29
Аз самата.
Свързвам бижутата с празници най-вече.

Общи условия

Активация на акаунт