Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 8 523
  • 368
  •   1
Отговори
# 45
Мама - готова на всичко за теб. За жалост нямамр спомени, свързани с бижутата, но мога да създам аз такива на дъщерите ми.

# 46
  • София
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Аз съм специалната жена! Разбира се, майката е на първо място, но себе си трябва да обичаме, да се вдъхновяваме през целия ни живот, да си даваме обич и признание.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Да, купих си подарък за себе си, когато постигнах един резултат. Гривна с някои атрактивни елементи, които носят символика.

# 47
Специалните жени за мен са майка ми и дъщеря ми. И двете са силни, упорити, добродушни и вдъхновени! ❤️
Не съм имала досега Pandora, но кой знае, някой ден може да ми се случи и да си създам прекрасни спомени. 😊🥰😇

# 48
  • Sofia
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Това е моята шефка. Винаги изглежда добре, усмихната и отзивчива, независимо какво се случва в живота ѝ. Винаги е готова да изслуша и да помогне. Страхотна жена, на която пожелавам всичко хубаво да и се случи.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - Красота, стил, увереност. Подходящи за специални събития.

# 49
Майка ми е най-специалната жена! От нея се уча на всичко и за мен тя е най! ☺ Всичките ми талисмани символизират прекрасни моменти  в моя живот. Помня всеки един от кого и кога ми е подарен и си спомням с усмивка за тогава 😊

# 50
Специалната жена в моя живот е моята по-голяма сестра. Тежък живот, през който минава с много сила, оптимизъм, търпение и много любов.
Бижутата Pandora символизират специални моменти и са един от любимите подаръци за моята дъщеря.

# 51
Най-специалната жена е мама! ❤️

Талисманите ми са обвързани със събития и хора в живота ми, всеки си има смисъл! 😍

# 52
Специалните жени в живота ми са баба,мама и двете ми момичета.Аз лично нямам Пандора.За  повод купихме гривна с талисман на дъщеря ми

# 53
  • Бургас
Дъщеря ми е специална за мен.
Всяко бижу е свързано със специален момент от живота ни.

# 54
  • Пазарджик
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Жената,която сия с вдъхновение ,нежност и непоколебима сила е майка ми
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Да,символизира новият живот-купих на новородената ми дъщеря .

# 55
Моята свекърва е жената, която ме вдъхновява със своята вътрешна сила и емоционалност.
Обичам бижутата и ги свързвам с преживявания, моменти с любимите хора, носят ми спомени, изпълнени със щастие. Пандора свързвам с изящество и стил.

# 56
Майка ми е силната женска фигура в живота ми.

Талисманите на Пандора ми харесвам, защото са пердонализирани за всеки повод.

# 57
  • София
Специалните жени в живота ми са две: дъщеря ми и сестра ми, и двете са изключитело нежни, силни и грижовни.
Всеки един от талисманите на Pandora, които нося на гривната си, са свързани с хубави емоции от специални поводи

# 58
Специалната жена в живота ми е моята дъщеря. Бижутата на Пандора са не само красиви, но носят чувство и емоция.

# 59
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Специалната жена  е Мама!

Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Да, всеки талисман е получен по различен повод и когато си ги гледам се сещам за всички специални моменти!

Общи условия

Активация на акаунт