Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 8 528
  • 368
  •   1
Отговори
# 60
Специалната жена, всъщност момиче, е моята дъщеричка. Тя е толкова малка, нежна и крехка и дори и да съм до смърт уморена, заради нея давам повече, отколкото дори мисля, че мога, за да бъде тя обгрижена, гушната и усмихната. Много харесвам цялата идея на бижута Pandora и с нетърпение чакам да й подаря първата гривничка, на която да събираме талисманчета.

# 61
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?-дъщеря ми,която е и любителка на гривните Пандора.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?-да, всеки талисман си има своята “история”

# 62
Специалната жена в живота ми е моята майка и свекърва ми.
Наскоро получих подарък колие Пандора от скъпа приятелка и то е много ценно за мен!

# 63
Имам три специални жени в живота си!
Мама, сестра ми и дъщеря ми!
За мен това наистина са три по своему уникални жени, всяка от които носи неповторима сила, вдъхновение и нежност в сърцето си. МАМА е моят източник на безусловна любов и подкрепа, сестра ми е най-добрата ми приятелка, с която мога да споделям всичко, а дъщеря ми е символ на надеждата и бъдещето.
Всяка от тях допринася за моето щастие с любов, светлина и подкрепа.
За мен бижутата Pandora са символ на важните моменти, които споделям с моите най-любими хора. Те ми напомнят за специалните мигове, които съм преживяла с всяка от тях и за безценните спомени, които създаваме заедно.

# 64
  • Пловдив
✨Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - всяка жена, която съм срещнала в своя живот ми дава нещо.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - бижутата на Пандора, които притежавам са свързани с много обич и чувства, символизират специални периоди от живота ми.

# 65
  • София
Спецалната жена в живота ми е моята майка. А талисманите на Пандора за мен не са просто украшения, а спомени свързани с определен човек, място или емоция.

# 66
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Майка ми!
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Бижутата на Пандора са красиви, нежни, вдъхновяващи и да, свързани са със специален момент в моя живот.

# 67
Специална е майка ми, а спомените, които свързвам с Вашата марка, са любов.

# 68
Специалната жена в моя живот е дъщеря ми - моята обич, гордост и вдъхновение. Бижутата на Пандора също ги чувствам специални - свързвам ги със скъпи спомени, поводи и хора.

# 69
  • София
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Три са специалните жени в живота ми - дъщеря ми, леля и баба. От леля и баба научих какво е истинска, безусловна любов, какво е грижа, нежност и сила. Никога не чух някоя от тях да се оплаква, каквото и да се случваше в животите им, а те не бяха леки. Сега виждам много от тези качества в моята дъщеря, което ме прави щастлива и изключително горда.

Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - Да! Бижутата Пандора дават възможност да се увековечи всеки важен момент в нещо, което може да се види и пипне, което е близо до мен и ми напомня всички тези прекрасни спомени непрекъснато.

# 70
  • София/Севлиево
Има няколко специални жени в живота ми, които са ми пример за вдъхновение и сила,но може би най-специалната между тях е баба(майката на мама).
Нямам гривна Пандора ,така че не мога да имам конкретен спомен...

# 71
Специалната жена в живота ми е била моята майка, винаги е била зад мен подкрепяла и защитавала, вече четири години откакто я няма и съм леко изгубена.
Бижутата, са подходящ подарък за повод, а с  нарочен талисман на Пандора, подарака става личен и специален.

# 72
Жените пример в моя живот са майка ми и баба ми.
Нямам някакви специални поводи, които да свързвам с бижу Пандора, но никога не е късно за такъв момент.

# 73
Специалната жена в живота ми е моята майка, моята упора в добри и лоши моменти, примера за безусловна и безрезервна любов, грижа и всеотдайност... За последният й юбилей поднесох бижу на Pandora, което не сваля и до  ден днешен!

# 74
Специалната жена в живота ми колкото и банално да е МАМА! Тя сияе, нежността ѝ към мен и сестра ми е безгранична, вдъхновение и пример е за мен. Надявам се един ден и моята дъщеря да казва същото за мен.
Не съм имала щастието да притежавам бижута Pandora, но нося 3 специални гривнички на лявата си ръка (най-близо до сърцето). Свързвам ги със специални за мен хора и са ми подарени за специални поводи.

Общи условия

Активация на акаунт