Изкуството да бъдеш Жена с Pandora

• 8 994
  • 368
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Това е моята майка. Най-всеотдайният и невероятен човек за мен
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Спомените са красиви, важни, емоционални. Бижута Пандора освен за мен съм подарявала на дъщеря ми, след като я приеха в мечтаната училище, на племенницата ми за рожден ден и на моята лекарка гинеколог, която следеше втората ми бременност и на която съм много благодарна !🩷

# 76
✨ Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? - Това е мама.
✨ Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? - Често подарявам на майка ми талисмани на Пандора за гривничката й. Също така си купувам талисман от всяка държава, която посетя.

# 77
Специалната жена в живота ми е моята прекрасна дъщеря Blue Heart
Имам 1 гривна и 4 талисмана, които съм си взела по много красиви поводи и поглеждайки ги всеки ден си спомням за страхотните ми моменти Flowers Four Leaf Clover

# 78
Специалната жена в живота ми е майка ми – тя е моето вдъхновение, опора и пример за сила.
Бижутата Pandora за мен носят спомени за важни моменти – подарък за завършване, първа годишнина… всяко едно разказва своя история.

# 79
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Моята дъщеря Heartpulse
Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? Все още нямам бижута Pandora и нямам специални моменти с тях. Бих си създала в бъдеще с удоволствие, имате много красиви бижута.

# 80
Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила?
Най-добрата ми приятелка. Тя е малка, крехка, много добър човек и приятел, много работлива, инатлива и постигаща целите си. Силен характер, можеща. За нея пречки няма. Има препядствия, които преодолява. Тя е моят вдъхновител.
Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот?
Винаги съм ги харесвала. Особено гривните са разпознаваеми. Нямам бижута на Pandora, но приятелката ми има две и с кеф си събира талисмани.

# 81
Pandora свързвам с важни и специални за мен моменти и хубави поводи.
А специалната жена в живота ми винаги ще си остане скъпата ми баба.

# 82
  • Пловдив
Моите най-специални жени в живота ми: майка ми и дъщеря ми, която тепърва се превръща в жена. Те са моето вдъхновение.
От скоро имам първата си гривна Пандора, подарък с едно талисманче. Тепърва ще си слагам нови, които  смятам да символизират важни неща в живота ми.

# 83
Най- специалната жена в живота ми е моята майка.
Pandora асоцирам с хубави поводи, подарих такова бижу за дипломирането та племенницата ми.

# 84
Най-специална жена, поне докато дъщеря ми стане такава, е майка ми. А най-любимия ми талисман е подарък от името на дъщеря ми за 8ми март.

# 85
Специалната жена в сърцето ми, завинаги ще остане баба ми!
Имам гривна Пандора, която носи специален спомен за мен.

# 86
  • Plovdiv
Най-специалната жена в моя живот е майка ми! Със своята сила, нежност, внимание и отношение към нас тя е моят вдъхновител и сила!
Най-обичам и ценя символите връзка със семейството: баба - майка - дъщеря! Карат ме да се чувствам силна, непоколебима и изпълнена с вяра и любов!

# 87
1. Коя е специалната жена в живота ви, която сияе с вдъхновение, нежност и непоколебима сила? Това е моята майка🫶

2. Какви емоции и спомени свързвате с бижутата Pandora – символизират ли те специални моменти във вашия живот? Да - първият ми талисман с гривна ми е подарък от много скъп на сърцето ми човек.

# 88
  • Бургас
Майка ми. Нямам бижута Пандора, но доколкото имам поглед върху тях, винаги са свързани със специални, скъпи спомени и хора.

# 89
  • София
Най-специалната цена в моя живот е майка ми- олицетворение на всички качества, които будят възхищение у мен.
Бижутата на Пандора затова са толкова желани, защото всяко едно се свързва с определен момент или събитие. Аз имам такива, които винаги ме зареждат положително, заради повода по който съм ги получила и човека, който ми ги е дарил.

Общи условия

Активация на акаунт