Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 700
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
"Рибарчето" и "Шербета" ще имат излъчване тази вечер.

# 16
Бирсен А. е написала, че Сибел Ташчъоглу (Пембе) ще напусне Шербета. Какво ли ще стане с героинята й?

# 17
Още не пише какво ще стане с Пембе.

# 18
Бирсен А. е написала, че Сибел Ташчъоглу (Пембе) ще напусне Шербета. Какво ли ще стане с героинята й?
Ако се сбогува в днескашния епизод едва ли ще я убият, но ще замине на далеч. Поне така аз си мисля. Това е голям удар, не го очаквах. Имам предположение защо се маха , но едва ли това ще е причината.

# 19
Сериала Кокичета приключва с 10 епизод

Тази година на знам струва ли ми,но има повече канселирани шоута от други години.Буквално не им се дава шанс.🙂

# 20
NOW канала най-много отрязва, но какво да се прави че сценария на повечето не може да се хареса на публиката. Мен ме е яд за един два

# 21
Някой гледа ли "Шербета". Тази новата луда съседка на Сьонмез много ме натоварва...

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 21:39 от victoria vassileva

# 22
Чудя се защо е вкраха , не е добре, много е луда ,очаквам да навреди на Къвлъджъм или майка и. Дано не.

# 23
Сега си представете дипломиран зъболекар, като Доа, който няма идея, че да се вземат фалшиви болнични е незаконно? Тези сценаристи са паднали от дърво и са се навехнали тежко! Добре, че е Ниляй да си клади главата като Неваляшка.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 23:42 от victoria vassileva

# 24
  • Кърджали
Аз от време на време му хвърлям поглед на Шербета, ама този сезон Доа я пишат като пълна глупачка, която няма и половин мозъчна клетка.

# 25
Ох, Пембето беше супер тая вечер! По-точно Сибел, актрисата. 😀 И аз прочетох, че историята й свършва и помислих, че ще умре в сериала. Да видим какъв ще е краят й... Може да й измислят нелечима болест, дано Апо не я убие накрая.
Четох мнения в инста на сериала, много други като мен виждат Апо като агресивен и лош. Може би Ахмет Мюмтаз има такова излъчване. Иначе е много сладък мъж. Добряк.
Айде пускам и Чапкъна сега. 🤣 Днес е бомба.
Гледахме Майнкрафт, Къзълджъка, Чапкъна. 😀🥳

# 26
шербета
Ишъл ще убие Пембе. На 99 процента съм сигурна. Апо толкова луд не е, но тая съвсем откачи

# 27
Не, тая кокошка нищо не може да й направи.

# 28
Е, ще видиш. И ще стане господарка на къщата , до следващата любовница на Апо.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 00:48 от itshristina

# 29
Ъшъл не е толкова силна и талантлива. Не вярвам да стане.
Оф, Чапкъна е пълна глупост. Добре, че се разкараха. 😀 Таткото на Сейран беше най-добре като игра.
Липсват ми Джанер Джиндорук, Ханде Доандемир, сериали като Dudaktan Kalbe, Aşk-ı memnu, Cennet mahallesi, Hayat Bilgisi.
Вече няма да има такива, знам.
Дано скоро снимат и пуснат сериала с Джансу Дере и Ибрахим. И дано е хубав.
Знам, че и Гьокче Бахадър се снима някъде, дано го пуснат и него скоро.
Ömer ми харесваше. И Селяхаттин трябва да има нов сериал. А бе защо не ги пускат тия сериали?!

Общи условия

Активация на акаунт