Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 883
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Това, че ще има летни сериали е много добра новина. Липсваха ми миналото лято.
 Феми, Бирсен ли е писала за третия летен сериал- този със Симай и Алп Навруз? Коя компания ще продуцира?

Най вероятно Бирсен е писала не съм я проверявала днес. Прочетох новината в темата на Алп ,щото аз си я посещавам и пиша там. Не знам кой е продуцента и аз това питам?

Иначе Бирсен онзи ден писа  за дизи с Бурак Дакак и Бусе Мерал по атв. Снимките почват скоро.

# 271
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Озан се излага, ако наистина избягва близки сцени със Синем. 🙄 Да не беше приемал роля в "романтичен" сериал. Играй си в "мъжки" сериали. Аман от "истински" мъже ама не истински актьори!
На последната снимка уж снимали някаква целувка.
Това влизам да коментирам. Има слухове, че и в предишния му проект е било така. Самият той даде интервю, че ще мести семейството си в Мардин и детето му ще учи там. Няма лошо. Вероятно има някакви протеснения, в крайна той си знае семейното положение, но актьорството не е лека професия, особено за роднините.
Талант бол при него иначе и страхотна екранна химия със Синем.

Истината е, обаче, че актьори и актриси, които имат спирачки от половинките си, не са прокопсали много.

Кометирали сте вече Еркан Петеккая, макар да не съм много наясно с историята там. С Нургюл се бяха захапали, че и съдили май.
На Мурат Й. жена му вися цял втори сезон на "Аси" до г*з@ му заради Туба Б.. и на финала се разведоха.
Баръш Бакташ чак дете направи на жена си, за да успокои родата ѝ, заради екранна химия с Ягмур, но поне сега направи умен избор- военен/ исторически филм, чиста работа.
Драмата на Баръш Ардуч по време на снимките с Елчин С. не беше малка, ама жеба му роди и рахатяса.

Примери да иска човек.

Каквото и да е решението на Озан, дано проектът изкара два успешни сезона.

Цитат
За ДГ- не съм сигурна, че товаса хора, които се целуват и в бита си. Те изразяват обичта си по друг начин и не публично. Но пък актьорът успява да предаде сексуалнато напрежение с поглед и жест. Актрисата на Алия- не съвсем.
Кая си се изрази много добре даже. Wink Прекрасна сцена между Атакан Йозкая и Дилин Дьоер. Предадоха емоцията на героите си.
Сега очаквам Сахра Шаш и Алпер, още повече, че имаше слухове за химия извън сцената, които бяха опровергани, но явно си допадат като колеги.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 10:59 от missence

# 272
Аз нямам търпение за новия епизод на ДГ и силно се надявам тези дни да го преведат.

# 273
Разтягат локуми и мятат коси в Далечния град и си върви. 😀 Ще ги гледам и аз сега.
Никакво развитие.

# 274
  • София
Разтягат локуми и мятат коси в Далечния град и си върви. 😀 Ще ги гледам и аз сега.
Никакво развитие.
Е, то трябва и пълнеж да има. Аз няма да гледам онлайн, но после, евентуално ще погледна.
Що се отнася до коментираните похвати- възкръстнали, завърнали се от някъде си и т.н., на мен лично вече са ми омръзнали. Затова много се притеснявах да не съживят Боран в ДГ и да стане манджа с грозде. Харесвам по-реалистични сюжени и без забрадки, ако може.
А, иначе не гледам коментираните по-горе сериали, но втори сезон без един от главните, не срабротва в 99% от случаите. Чачо това вече го игра с "Огледален свят".
Може да стане, но с ежедневен сериал.
На Алп му е време да случи на проект, макар да загледах само първите епизоди на "Пазар".
Радвам се, че Акън се завръща.

За интимните сцени: харесвам Джан Яман в някои негови роли, но и покрай него имаше доста скандали извън снимачната площадка.
А в "Съла" май се бяха карали и били актьорите в главните роли, ако не се лъжа.

# 275
Бирсен нищо не е казвала още дали Симай ще снима нов сериал

# 276
Бирсен нищо не е казвала още дали Симай ще снима нов сериал
Щом не е от Бирсен може и да е вятър работа ,но може и да са я изпреварили тоя път.

Последно Акън снима тв проект, но окапа доста бързо с Малбората и от тогава се отдалечи и сега се завръща. Последно Бирсен писа че се е разделил с дългогодишната си приятелка Сандра.

Канала  шоу тв също е доста добър и има опит с хитови екшън проекти и драми. Още не са му избрали партньорка на него му подхождат по темпераментни. Между другото режисьора на този дизи проект ще е Синан Йозтюрк , който беше и на "Гаддар" с Чачо. Добър е , но не може да се сравнява с майсторството на Улуч Байрактар , той е ненадминат и невероятен. 💥 В "Ешреф Рюя" създава зрелищни екшън сцени за които много се говори след това и се харесват и голяма кинематографична красота и палитра от цветове.  Разбира се има си основни в тон с историята на сериала. Стайлинга също е съобразен. Личната стилистка на Чаатай надминава себе си  и на останалите се справят доста добре.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 15:19 от femmi2

# 277
Докато тя не каже не вярвам. Напоследък Симай късмет няма с проектите. Тотално развалиха Руя в Дивия.
Всеки режисьор е различен и всеки придава своя отпечатък. За мен е важно да ми хареса, нямам препочитания към режисьори. Като сценария ти е калпав и най-добрия, ненадминат и невероятен режисьор да сложат ефект няма да има.

# 278
Така е всеки режисьор има своя подход и умения и разбирания.  
Но екшън жанра и мащабна продукция е трудоемко и не е лесно.  Затова казвам че трябва опит и майсторлък. Всеки режисьор има свои екип с който работи и е свикнал. Сценария че е важен ,важен е но и много други неща, като избора на актьори и партньори , атмосфера на снимачната площадка и вършиш работата професионално независимо дали си обвързан или Йок няма отказвам да се целувам или подобни но сега ако има голяма ревност е разбираемо но актьора си е актьор.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 22:29 от femmi2

# 279
за мен е 90 процента сценарии и 10 процента е останалото.
Надявам се скоро Бурджу Бириджик се върне на екран. Липсва ми тази жена.

# 280
На Мурат Й. жена му вися цял втори сезон на "Аси" до г*з@ му заради Туба Б.. и на финала се разведоха.
Баръш Бакташ чак дете направи на жена си, за да успокои родата ѝ, заради екранна химия с Ямур, но поне сега направи умен избор- военен/ исторически филм, чиста работа.
Драмата на Баръш Ардуч по време на снимките с Елчин С. не беше малка, ама жена му роди и рахатяса.

Бурчинка явно е ревнувала Муратчо. 😀 Той беше голяма любов с Аси. Даже ме дразнеше физиономията на Бурчин тогава, почти никъде не я бях гледала. Оказа се, че е играла в Перихан абла като малка. После я харесах в Merhamet и Poyraz Karayel. Гледах я и с Ханде Доандемир ама там не беше кой знае какво.
А за развода май беше виновно неговото семейство.
А Гупито не вярвам да ревнува Баръш, заедно са от години. По-скоро я тормозят феновете на Баръш, които не я харесват. Ама вярвам, че са малко и че са деца, въпреки че има и много луди баби.

Сега гледам Далечния град. Джихан и Аля реваха и се прегърнаха и той после се дръпна и я хвана за лицето отдалеч и уж се чакаше да има някаква близост и детето цъфна. 😀
Сега пък си мисля, че прави така, защото нали е уж жена на брат му и не си позволява близост.
Пуснали и гивауей в инста май някакво колие като на Аля ама е само за Турция.😀
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 22:49 от Kiara_

# 281
Забравете за целувка от Джихан до края на сезона. Няма да е фрапантно.
Озан взима семейството си през новия сезон. Така че сушата ще продължи. Все пак аз лично уважавам неговото желание да няма такива сцени.Женен е все пак. Виж за другите в сериала ми е все тая.

# 282
Целувка няма да има сега. Не мисля, че го разтягат. Да, бавно върви действието между тях двамата.  Но не можем да очакваме да се влюби в девер си за един месец нали?
Така, че е достоверно.
Има го и това,че признаят ли си вече чувствата няма да е така интересно за зрителя и те много добре го знаят.
Иначе сериала си има доволни динамика и екшън. Вижте, че постоянно нещо се случва.
Новата баба е много свежо попадение.
Бях сигурна, че Хасан ще я хареса😊
Минето е много глупава.
Коя бременна жена ще се качи на въртящ се стол да се претрепе? Като на филм.
Обаче какви погледи има между Джихан и Алия. Скоро такива двойка е нямало.
Тоз актьор много харизматичен, много му се отдават погледите, емоциите, просто са много добри двамата.
Аз хем уважавам решението на човека ако изобщо това е вярно, хем ми идва странно за актьор.
Но обикновено във всеки слух има малко истина. Това поне аз съм забелязала.
Или поне в доста от случаите.
Ще кажеш страшния красавец!
Ама все пак е нечий мъж😊
Аз чакам да се появи новата за Кая.
Зерин ще полудее.
Очаквам също и Демир да хареса Зерин. Той вече започва де.
Много интересен е неговият образ.
Много добър актьор. Ето, че и неговата жена е на снимките. Там е с него. И при това е доста симпатична.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 11:23 от Caroline_Bingley

# 283
Не съм изгледала.
Само сцената Садакат/Мине.
За Мине бебето е ключ към конака.
Садакат с усмивка. За нея ключ да гони Алия.
Объркване за мен,не бе възможно, но ето факт, това ме спира да гледам. Щом опирам до сцени, ентусиазма ми секва.

# 284
  • Кърджали
Далечен град, еп. 25/фр 1
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-25-1-QPW1kZmbfkO0e9J4

За това има ли някакви изисквания или няма от страна на Озан няма да коментирам - аз веднъж май писах - в тази професия тези сцени са част от нормалното. Ще кажеш че се целуват сами пред камерата, сума ти народ има там. Ако бракът е пречка да се снимат някои сцени или си подбираш проектите или зарязваш професията.
Но бях писала, не мисля че е това причината.
А това да вземе семейството си при себе си в Мардин, е съвсем естествено и нормално нещо. Иска да е близо до детето си, до жена си.

Синем е гост тази семица в Шоуто на Ибрахим Селим.

Преди няколко седмици беше Озан и много се забавлявах, надявам се по същия начин да се забавлявам и гледайки Синем. Ще го излъчат в неделя в ютуб.

Общи условия

Активация на акаунт