Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 960
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
И Синемчето си има хубаво гадже. Може и той да не й "дава" или и тя да не иска такива сцени.😀
Ще си плачат и ще се прегръщат и ще се гледат отдалеч с Озанчо. Толкоз. Невъзможна любов.😀

# 286
  • София
Забравете за целувка от Джихан до края на сезона. Няма да е фрапантно.
Озан взима семейството си през новия сезон. Така че сушата ще продължи. Все пак аз лично уважавам неговото желание да няма такива сцени.Женен е все пак. Виж за другите в сериала ми е все тая.
Какво значи женен е т.е. жениш се и напускаш работа? Хиляди актоьори по света са щастливо женени и се снимат в романтични, че и в еротични филми (вторите извън ТР, разбира се). Но той си знае отношенията и правилата в семейството.

И Синемчето си има хубаво гадже. Може и той да не й "дава" или и тя да не иска такива сцени.😀
Ще си плачат и ще се прегръщат и ще се гледат отдалеч с Озанчо. Толкоз. Невъзможна любов.😀
Еми, като не дават половинките, главните ще се гледат два сезона. Wink

Жалко, много жалко за Кая. Животът е колело. Боран е израстнал с небиологичния си баща, сега синът на Садакат го чака същата съдба. Детето му ще е при друг баща.

# 287
ДГ
Според мен въздържанието на Джихан и Алия няма нищо общо с личния им живот. Според мен се преплитат традиции какво може да се демонстрира публично според местните традиции и политиката на актуалното им правителство. Деликатно балансират с моного теми като контрабанда, контрол на границата, власти, съд и мафия. Да не забравяме, че това по същество са мафиотски фамилии, които владеят тези земи и положението на границата. Нас ни вълнуват личните истории и любовта на Джихан и Алия. Но такава любов може и да няма. Има известно сексуално напрежение, но Джихан продължава да е отговорен преди всичко пред семейството, а Аия се измъква като пеперуда от пашкул, но не знам за добро ли, откакто взе да се именува "старша госпожа". Има доста наивни сцени. Това не са мили дебеланковци, които играят футбал с Денис. Всеки от тези мъже е давал клетви, готов е да убива и да лежи по затворите. По същество това е бандитски филм. Алия по произход също принадлежи на този свят- майка и се е опитала да я спаси, но без да знае пак я е натресла на същите "яйца". Сабакат също е права да беснее, но не разбрах какво търсеше в стаята на Алия и защо тази снимка беше у Алия? Странни бяха репликите на гинеколога за съпруга на Зерин- че е добър човек. Но е Зерини Кая ще трябва да престрадат.

# 288
Най-хубавите 2 сцени снощи бяха на Кая и Зеррин пред аптеката и финала на епизода, като гонят Аля.
Мине като е бременна от Джихан, хайде и Демир да научи, ако не го знае още, и да ходи да се закача с нея, да остави Зеррин намира. Без това никакво отмъщение не взима от Джихан с нея. Отмъщава на Кая, който е бил дете на 10 години когато Боран убива Сюлейман Байбарс...

# 289
  • София
Най-хубавите 2 сцени снощи бяха на Кая и Зеррин пред аптеката и финала на епизода, като гонят Аля.
Мине като е бременна от Джихан, хайде и Демир да научи, ако не го знае още, и да ходи да се закача с нея, да остави Зеррин намира. Без това никакво отмъщение не взима от Джихан с нея. Отмъщава на Кая, който е бил дете на 10 години когато Боран убива Сюлейман Байбарс...
Той се влюбва в Зеррин и бебето от Кая му идва като подарък за отмъщението.

# 290
  • Кърджали

Салих Бадемджи и Хазал Тюресан ще си партнират в сериала "Четиринадесетият месец". Сериалът ще е за някоя от платформите предполагам, защото се съобщава че ще е 6 епизода, полицейски сериал - мистерия, психодрама и романтика /точно роля за Салих/. Салих ще се превъплати в скулптора Ръдван, а Хазал ще е в ролята на съпругата му „любителка на криминалната литература“ Раиха.

# 291
Наясно съм и затова казвам за ходи да се заяжда с Джиханското отроче. 😃 Целия фендом ще празнува ако Демир го разкара това бебе на Мине. Аз се надявам Зеррин накрая да вземе да гръмне Демир, много му е набрала. Но е ясно, че Демир ще стане жертва на собствения си план за отмъщение Simple Smile .

# 292
  • София
Скрит текст:
Наясно съм и затова казвам за ходи да се заяжда с Джиханското отроче. 😃 Целия фендом ще празнува ако Демир го разкара това бебе на Мине. Аз се надявам Зеррин накрая да вземе да гръмне Демир, много му е набрала. Но е ясно, че Демир ще стане жертва на собствения си план за отмъщение Simple Smile .
Аз силно се надявам Кая да разбере преди раждането на детето и да има възможност да изживее първите моменти с детето си.

# 293
Те може да го убият на финала на сезона за драма. И Зеррин да остане с "лошия", който ще стане добър. 😀 Аз го харесвам Ферит Кая.

# 294
  • Кърджали
И аз го харесвам Ферит Кая, добър актьор е, а това най си личи когато те кара да искаш да удавиш героят му в капка вода

# 295
мен повече зеррин и демир много повече ми харесват от колкото кая и зеррин

# 296
  • София
О, не заменям аз Atakan Özkaya. Heart Eyes

# 297
А бе ще отиде в друг сериал да се пули.😂
Оф, пуснах Краля. Скука.😀

# 298
  • София
А бе ще отиде в друг сериал да се пули.😂
Оф, пуснах Краля. Скука.😀
😂😂

# 299
Преди ви бях  споменала и писала за режисьорският похват.  Ето любопитна статия и кадри от ''Ешреф Рюя'' . Безопасността в такива сцени и сутации е важна .  

За Eşref Rüya продължава да се говори във всяко едно отношение! Тези горещи сцени станаха актуална тема в социалните мрежи!

Скрит текст:
Амбициозният сериал на Kanal D „Eşref Rüya“ продължава да бъде обект на обсъждане заради историята, звездния актьорски състав и качеството на продукцията си. Сериалът, който за първи път събира Чаатай Улусой и Демет Йоздемир в един проект, този път е на дневен ред със задкулисието на сцената, в която Ешреф и Нусрет Ага се изправят един срещу друг. В сериала, който включва сцени, напомнящи филмови, бяха споделени кадри зад кулисите на моментите, в които Ешреф изгаря наркотиците, принадлежащи на Нусрет Ага.
СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ ГОВОРЯТ ЗА ТАЗИ СЦЕНА
В „Eşref Rüya“ , където всички детайли в екшън сцените са щателно обмислени, сцената на разправата, заснета насред огъня, продължава да привлича вниманието в социалните мрежи. В тази сцена, която заема важно място в историята, са взети всички предпазни мерки за безопасността на снимачния екип и актьорите.  За да се повиши ефективността, специален екип е създал противопожарна система. По време на снимките професионализмът на актьорите беше похвален, а бяха направени репетиции и повторни заснемания, за да се запечата най-впечатляващият момент. Сцената отново стана актуална тема в социалните мрежи, след като бяха споделени моменти от стрелбата.

Скрит текст:

Скрит текст:

Ето как е заснета сцената в кадър и зад камера и подготовка

Скрит текст:

Епизода довечера ще е бомбастичен и страхотен.  Завесата все повече се открехва . Ще видим сладък ,ранен,  див и ревнив ЗВЯР , който ги предизвикват, но не бива да се прекалява...

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 17:20 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт