Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 987
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Тази Демет ми е толкова противна. Не гледам нищо с нея. Чачи и той като Арас успя да направи някаква кариера ама не ми е интересен. Двамата с Демет един до друг не ми харесват.
Довечера ще гледам Лейля. Дано има някоя интересна сцена. Ако не да ги махат вече.

# 301
аз почнах да гледам бездомните. Тоя дето смесва аглийски и турски ми е най-забавен.

# 302
Деметката и тя навсякъде вече, като Хандето.
Хванат ли една, две навсякъде ги бутат.
С нея съм гледала " С аромат на ягоди", а най-напред съм я гледала в "С Русия в сърцето". И двата сериала ми харесаха много.
И в "Ранобудна птичка", който така и не довърших, защото накрая ми стана много скучен и еднообразен.
Аз хич не харесвам такива топ актьори.
Но пък те са търсени.
В началото ги харесвах много.
Разбирам, че са звездите на момента и са много търсени, но на мен ми писват в един момент.
Все са едни и същи.
Просто всяка от тях изгря с даден сериал и оттам се почна. Както винаги става де😊

# 303

Фото с певицата Хадисе с актьорите от ДГ

Плакатът на сериала Aşkı Hatırla, едно от дългоочакваните местни продукции на Disney+, с участието на Ханде Ерчел и Баръш Ардуч.

Романтичната комедия „Remember Love“ ще се срещне със своята публика в Disney+ съвсем скоро.

# 304
Гледах Mukadderat. 😍♥️
Страхотен филм! Нур Сюрер е брилянтна.🌟
Отдавна не бях гледала хубав турски филм!
Толкова истински, имаше от всичко, драма, забавен😀. Жените сме сила!
Който има възможност да го гледа.😊

# 305
Гледах Mukadderat. 😍♥️
Страхотен филм! Нур Сюрер е брилянтна.🌟
Отдавна не бях гледала хубав турски филм!
Толкова истински, имаше от всичко, драма, забавен😀. Жените сме сила!
Който има възможност да го гледа.😊

Може ли линк за филма  ?

# 306
На турски е обаче. Няма други варианти.
Скрит текст:
hdfilmcehennemi.nl/fate-hdfc/
Предполагам, че ще го качат и в turkru.
Пуснах го за втори път.😀♥️

# 307
На турски е обаче. Няма други варианти.
Скрит текст:
hdfilmcehennemi.nl/fate-hdfc/
Предполагам, че ще го качат и в turkru.
Пуснах го за втори път.😀♥️

Много благодаря 😍 Нур Сюрер е невероятна актриса. На нейните години слага в джоба си къде по- млади от нея.  Гледах я за пръв път в "Момиче на прозореца" , почива само две седмици и се включи в Ailе. Искрено й се възхищавам.
Отново благодаря 😍

# 308
Моля.Simple Smile Аз я помня от Аси. Последния й сериал беше с Езо Мола и Салих Бадемджи. Трябва да си почива вече, снима активно и изглежда изморена, но я харесвам.
Тези дни имаше нейни изказвания пак в подкрепа на жените. Близо до нея е станало убийство на жена, на улицата.

Сега погледнах. Всъщност може да се гледа с английски субтитри.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 20:19 от Kiara_

# 309
За добро или лошо, но моя поглед към турските сериали е ограничен до един актьор и ако има негови партньори, които са ме заинтригували гледам и техни работи. Та така се запознах с нея, но сега редовно я следя.
Тя е доста и политически активна , гледах я вчера.

# 310
  • София
Честно да ви кажа, аз в този подфорум почти не се ориентирам вече.
Влизам в темата за Онур Туна, за да видя, дали е истина информацията, че ще снима сериал с Афра С., и се натъквам на ДГ.Thinking
Не е ли редно да се сложи ред в подфорума и темите да са за сериали, а не играл някога Онур Туна в Yasak elma, и всичко, що е играло там, се блъска в една тема с новите проекти. Кой от Yasak Elma играе в ДГ?
Темата е примерна, нямам нищо против конкретната тема и конкретните потребители.
Няма идея човек, кой, къде, какво пише?!

Та да питам за Онур Туна и Афра С.?

# 311
Мишенце , не съм чула от сериозни източници за проект между Онур Туна и Афра С.  Ако има нещо такова ще се разбере засега са измислици. Бирсен писа че Афра  има предложение отново от ОГМ Пикчърс за дигитален проект по Дисни плюс но засега още не се знае дали е приела.  

Иначе си права че темата на Онур Туна редно или не се е превърнала в тема на сериала ДГ.  Но така е в повечето теми у форума на сериалите, щото като напишеш партньори и колеги и позволява да коментираш.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 12:49 от femmi2

# 312
Преди много години беше така. А сега виждам, че някой сериал се обсъжда в n-брой теми и се чудиш къде, какво да напишеш и защо едно и също нещо да го казваш 100 пъти. Така се губи и забавлението от обсъждането на сюжета, героите и т.н.

И за да не е спам:
Ярен Япъджъ, Лейла от Безгранична любов, се присъедини към телевизионния сериал „Изоставени/Беззащитни/Sahipsizler“ - много варианти на заглавието

# 313
Ама как така, сега да не искате да кажете , че няма да се славослови Ч.У. и последния му сериал във всички теми? Със страстта на футболни фенове няма да броим гледания в социалните мрежи и да тържествуваме де където можем да вложим пост? Преди седмица - две, когато отправих такава забележка, щяха да ме "изядат с парцалите" как си позволявам да ги ограничавам. Другото ми любимо е: като не ви харесва не четете. Аз искам само малко хигиена на споделяне. Всеки фен е с правото си да си споделя чувства и мисли. Но не всички сме длъжни да се интересуваме от едно и също, нито да споделяме непременно нечии страсти и убеждения.
За да не е празен пост- прочетох, че Афра Сарачоглу и Енгин Акюрек ще снимат заедно реклама за Go Türkiye.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 13:10 от victoria vassileva

# 314
Въпроса е в това че когато имаш тема с името на сериала и актьора хората няма да се объркват и чудят що се пише за цял сериал.

Излязоха рейтингите от сряда
Почти при всички има спад и при някой дизита доста сериозно.
Ешрефа и той има но не е фрапантно добре е и щом от канала са доволни и благодарят всичко е точнУ. Епизода снощи нямаше динамиката от предния път но пак беше интересно. Накрая завърши с обрат и напрежение. Но то си беше ясно че това е уловка и ще има екшън с мафията.

Общи условия

Активация на акаунт