Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 858
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Бирсен писа за Къванч, че се обмисля да снима за Нетфликс продължение на Организирани дела на Йелмаз Йердоган. Сериал от 8 епизода.  

Има инфо, че Кенан Им. предстои да се завърне на екран с Ай Япъм.  Напоследък приема проекти и после по някаква причина се отказва. Ако е вярно това за хонорара се превръща след Чаатай в най скъпо платеният актьор. Не сме вътре в нещата от кухнята , но съм убедена че актьори от висшата лига с имидж и кариера няма да играят  и трудят за без пари и могат и да изискват и още неща, ако решат.  Друг е въпроса че има криза в дизи сектора.  

Спират дизито на Сюмейе - "Джейлян" на ЕП. 6 по атв.  
Тъкмо задобря и се разигра но това е. Ще си намери друг проект. Пускаше снимки от Ню Йорк явно и харесва и се забавлява там. Широк свят необятен.... Така си подобряваш и английския.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 23:20 от femmi2

# 211
Няма да откажа Кенан да влезе в Далечния Град.

# 212
  • Кърджали
Кенан няма да влезе в Далечният град, щото няма да приеме роля, която не е главната. Толкова пари няма да дават за някаква второстепенна роля
Предполагам него го гласят за новия сериал по сценарий на Сема Ергенекон и режисурата на Али Билгин.

# 213
Да, бе , знам че няма да влезе, но мечтите са безплатни.
Каквото и да пише Сема знам че ще има успех.

# 214
Много скучен епизод пак тази вечер на Лейля. 🙄
Перлите нямало да правят финал, а финал на сезона и лятото ще снимат Organize Işler. 🙄
Утре няма да има Дениз Джан, щото парите от реклами били малко, иначе продължава и през новия сезон.
 А бе всичко е... Един хубав сериал не остана.
От Шербета продължават да окапват още актьори.
Дано през септември на всички паднат рейтингите и да ги спрат.
Иска ми се да пуснат сериала с Гьокче Бахадър. Много харесвах Омер.

# 215
Някъде четох че на есен ще правят сериали, вдъхновени от Далечния Град. Явно ще искат да хванат такава нишка че да имат рейтингите като на ДГ. Да видим.

# 216
  • Кърджали
То някакъв сериал стане ли успешен и се почват с копи пейста. Така беше и след успеха на Присъда, пробваха се с подобен жанр /Bambaşka biri/, но не успяха. После имах чувството че във всеки сериал имат по някой прокурор, който да се мотае за красота.
И други случаи на "това успя, дайте да пробваме и ние" имаше, ама сега не ми идват наум.
Сега явно отново ще дават аги и аширети.

# 217
Тези теми ги има от години.
И  мафиотските сериали и новата мода със забулените. Grinning
Трябва да върнат ситкомите. Липсват.
Има само Güldür Güldür - скечове и драми.
Сякаш малко драми имаме.
Отделно всякакво съдържание от Ютуб.
Тв-то не предлага нищо интересно вече.
Добре, че има сериали и филми на платформи. Понякога има интересни неща.

# 218
  • София
Цитат
новата мода със забулените
Която не е много успешна. Пример- "Пазар".

# 219
Цитат
новата мода със забулените
Която не е много успешна. Пример- "Пазар".

Успешна е ама всичко омръзва. Само с Шербета се получи. И с Пъпките не беше добре. А преди години имаше Huzur Sokağı с Кутси и Селин Демиратар. И той беше хубав донякъде.

# 220
Не знам дали на турските гледащи им омръзват сюжети със "забулени", може за по-правоверните да не искат дъщерите им да гледат как може да опълчиш на мъжа си, да те залюби някой артист /Пазар/. А за другите - да гледат нереалистични сюжети, защото социалната пропаст между ГГ е огромна.

Интересно ми е в "Шербета", с промяната на образа на Нурсема, която може да стане и по-лоша от Пембето, докага Фираз ще продължи да е влюбен в нея. И при тях има различия, но "предишната" Нурсема беше по-търпима.

# 221
Ако не е хубав сценария или не харесват актьорите не се получава. Там Иляйда беше много смешна и фалшива с тия устни и поглед. 🙄
Нурсема и преди си беше коза. Винаги е изглеждала злобна, пасивно-агресивна. Сега се отпусна след майка си, да видим докога ще е така. Дали ще се осъзнае.

# 222
Е, сега Фираз ще и предлага брак. Аз искам да си е Нурсема, а не Пинко 2.0. Да се кара на Ишъл, но на нейн си начин

# 223
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Озан се излага, ако наистина избягва близки сцени със Синем. 🙄 Да не беше приемал роля в "романтичен" сериал. Играй си в "мъжки" сериали. Аман от "истински" мъже ама не истински актьори!
На последната снимка уж снимали някаква целувка.

# 224
аз си мисля че ако има изобщо по-такива сцени ще е в новия сезон. Сега как Алия ще иска контакт с Джихан, докато може би още скърби за Боран. Твърде рано е. Е , мама Садо си иска внучето. Grinning Grinning
Аз го разбирам до някъде Озан. Може да е негово право, за да участва в сериала. Аз нямам проблем. За мен сериала и без това си е достатъчно интересен и всяка седмица се вдига рейтинга и да е топ този сезон.
Аз целувка не виждам, виждам как да си подпрели главите си.

Общи условия

Активация на акаунт