Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 878
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • Кърджали
В оригинала май след първия сезон Алия заминава и не се връща, та по-добре да седят далеч от оригинала.

# 241
Спокойно може да продължат без нея като при Hudutsuz sevda и други. 😀
Ще си стане мъжки сериал.

# 242
Hudutsuz sevda нали не е римейк, какво общо има?!

# 243
В ДГ Джихан придава емоциите с поглед направо. Играта им е много добра. Неговата повече от нейната. Но пак химията между тях е много добра.
Самата история е уникална.
Не ми трябват никакви кой знае какво любовни сцени, а и сякаш не им е мястото в такъв сериал.
Този Еркан ми е направо противен. Знам, че е голям актьор, ама за мен далеч не е красавец. Ама аз и Джан Яман изобщо не харесвам.
За мен красавците в турските сериали са други 😃
Обаче Озан е много харизматичен, много.
Не харесвам нито любовни сцени, нито мляскане.  Точно това ми харесва в турските сериали, че са премерени такива сцени.

# 244
В ДГ Джихан придава емоциите с поглед направо. Играта им е много добра. Неговата повече от нейната. Но пак химията между тях е много добра.
Самата история е уникална.

И кака Сийка да каже.. Wink Понякога не са нужни кой знае какви открито сексуални и еротични сцени... Лекото загатване, тръпката, желанието, уважението, погледът, докосването също могат да предадат заряда на зараждащата се и възпламеняваща любов.. Усещането, че си нужен на някого и че имаш нужда от подкрепата и допира на другия... Дори понякога тези сцени са далеч по-смислени и съдържателни, отколкото открито сексуалните сцени. Още повече че всичко се развива в оня по-патриархален свят на Турция, където нравите са по-различни, както и традициите. Така че според мен такива сцени, след всичко, което преживяват Алия и Джихан, биха били не на място, защото те все още се притесняват от общественото мнение, което жлъчно им се напомня от бабата, че Алия все пак е сестра на брат му и там такава близост би била кощунство. Не че същото не важи за двама братовчеди, които са влюбени и които в нашите представи не би следвало да имат любовни отношения, но ... "О, времена, о нрави", както беше възкликнал един велик човек . На всичкото отгоре, в момент на сближаване на двамата, винаги се случва нещо, което отново ги отдалечава един от друг - я косвеното предателство на майката на Алия със снимката, я бебето на Мине... Абе... Все да има човек за какво да ги мисли...Heart EyesWinkWinkJoy

# 245
Безгранична любов

Относно напускането на Мирай , Бирсен каза че не е по нейно желание ,а просто сценарият е бил такъв, и че реално 2ри сезон е трябвало да бъде съсредоточен върхе Хало и съответно такова да бъде заглавието но .. от там нататък вече ни разбрах не можах да го преведа.🩷🩷🩷 т.е. сме имали един празен сезон безмислен
Еми да им........на сценария. Аз и без това този сезон го гледах с мишката. Поредния съсипан сериал. Cry

# 246
Сериалът “Наследник“ трябваше да се излъчи този сезон, но поради високите разходи, продуцентската компания реши да го отложи за следващия сезон.
Сериалът ще бъде заснет в 4 региона.
Една от главните роли се играе от Акън Акънозу.
Според Бирсен Алтунташ, екипа на сериала ще бъде най-големия в турската драма през последните 10 години.

# 247
Браво въпреки кризата в дизи индустрията се борят и не мислят да отсъпват.. Само така ..
Дано има успех Акън и дизито .

''Ешреф Рюя'' продължава да е на върха и най вероятно ще има втори сезон , което е напълно достатъчно да развият и завършат историята с хепи енд или епично и трагично . В епизод 6 имаше обрат на финала доста изненадващ..  Сценариста умее да държи публиката под напрежение и да е интересно .

Те са кралете на срядите 😍😌🔥🛐 горди сме, че ценят това пълноценно дизи, което заслужава 👑😭🤭.

И от канал Д шампиона номер 1 Ешреф Рюя
https://x.com/KanalD/status/1917838719287189792

# 248
Да, абсолютно. Хич няма нужда от такива сцени. Няма да отиват на сериала.
Някой гледа ли Шакир паша?
Какво мислите?
Аз тази вечер него ще си пусна.

# 249
Как ще има хепи енд като дадоха как героя на Чаатай май умира? Или ще има нов сезон но без него. За какво иначе дават уж края на сериала още в началото? Трябваше изобщо тази сцена да не я дават, за да се разбере дали ще има втори сезон.
За мен цифрите лично са слаби, за това което се шумеше заради Чаатай и Демет. Ако беше друга актриса можеше и друго да е. За мен тя ми е дървена. От кадрите които съм гледала на този сериал не ми изглежда че е добра в драмите. Бездомните все още са първи в тотала.

# 250
Нов сезон без Чаатай ще окапе бързо и няма смисъл. Разбира се че главните актьори ще участват и няма да се заменят . Да не са луди от канала и от ТИМСА,  които печелят от това.Money  Упорито се тиражира, че първи сзезон ще приключи до 11 - 12 епизода преди лятната ваканция предвид че почнаха късничко през пролетния дизи сезон затова ще е на две части с продължение. Повече от два не са нужни излишно разтягане и се губи качеството. Има и обратни примери ,но са редки случаи. Зависи от много неща.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 21:56 от femmi2

# 251
Разбрах те. Но тази сцена беше ненужна.

# 252
Разбрах те. Но тази сцена беше ненужна.
С тази сцена сценариста си връзва гащите, защото отнесе много хейт за "Пойраз". Не знам какво се опитва да докаже правотата си, че "трагедиите се запомнят" или е решил да се реабилитира(за което и се надявам) показвайки ни съвсем друг финал накрая. Лично аз гледам сериала заради Чаатай, Демет не ми е любимка, но добре се справя. Heart

# 253
Той ще отнесе още по-голям хейт ако напише друг финал и този който показаха изобщо да не се покаже наново.

# 254
Той ще отнесе още по-голям хейт ако напише друг финал и този който показаха изобщо да не се покаже наново.
Защо? Може да се покаже тази сцена, но в действителност да не е финал. Гледахме това в "Пойраз" даже го погребаха, но после се оказа жив. Ами на мен не ми харесват трагедиите, особено след 3 сезона борба за справедливост?

Общи условия

Активация на акаунт