Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 76 121
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
С малко закъснение да честитя РД на НЧ - Баръш Калъч. ❤️‍🔥🍷🍷🍷🍷
Да е жив и здрав много успехи и все така да е щастлив със семейството. 🎂

# 646
Може ли да ми кажете кой е този сериал?

# 647
Може ли да ми кажете кой е този сериал?

" Стая за двама"

# 648
Благодаря. Сравняват го с "Любов под наем" и ме заинтригува. Изглежда е нов сериал.
Ще го потърся.

# 649
# 650
Първи официален тийзър трейлър на Сандокан с Джан Яман:

Revolving Hearts

Официален тийзър плакат на Сандокан:

# 651
Не е толкова лошо сериалчето "Спомни си любовта" /за сега/, но и не е нещо особено. От друга страна, винаги човек може да намери нещо "житейско" - дали ситуация, взаимоотношения, грешки.... За мен е малко като в "чиклит" книгите. Тук поне има и красиви гледки /Кападокия, макар и направени с доста монтаж/, но и се залага на Ханде Ерчел - може и да не е кой знае каква актриса, но не може да се отрече факта, че е красива и че притежава сексапил "на килограм". Аз като жена се й се възхищавам, има такива жени, от "Бога надарени", но и този дар се нуждае от поддръжка, тоалети, съобразени да подчертават всичко това. So far e малко "бла-бла", но не знам колко са оставащите епизоди, може да има и изненади. С две думи - летен сериал.

# 652
улаш туна астепе се е разделил с Джансу Байдар с която беше във връзка от 6 години

# 653
А "Сандокан"  сериал или игрален филм ще бъде?

# 654
Сериал. Първи сезон е 8 епизода (8х52 мин.). Премиерата ще е декември.
https://www.imdb.com/title/tt13924304/?ref_=nm_flmg_job_1_unrel_t_1

# 655
Изгледах и 2-рия сезон на "Кто пришел, кто ушел" - ами хареса ми. Двата сезона заедно правят един добре завършен филм /сериал/. Преди да гледам 2-рия сезон, отново изгледах първия, за да си го припомня. Той е някак си по-забавен, по-въздушен, като младостта /напомни ми донякъде и за моята такава/. Младостта, когато "хвърчиш", не се замисляш много-много, имаш кръг от добри приятели, споделяне, купони, флиртове, грешки, понякога разочарования /но не за много дълго/, "падаш, ставаш", страдаш, опияняваш се.... Изобщо всичко, което е присъщо за младостта. Не винаги и не за всеки е такава, но при зададени параметри може и да бъде. Вторият сезон - лека умора, улегналост, известна зрялост, търсене на стабилност и по-дълбоки чувства, реакции, съответстващи на някакъв натрупан опит.

Май прочетох някъде, че евентуално може да има и 3-ти сезон, но с други артисти /двойка/. Може би нещо като "Първи и последен", където това проработи и вторият сезон беше равностоен на първия. Е, Салих Бадемджи трудно се достига в такива роли, но и другита двойка беше много добра. Когато сценарият е добър, логичен, играта на артистите - на ниво, всичко това е предпоставка за добро качество.

# 656
За Серхат никакъв проблем,но това момиче,с толкова загубени по него години и ,разбира се,с доста клюки зад гърба си.....жал ми е за нея

# 657
Последно време само новини за раздели.

# 658
Добро утро Animal Bee

Нося ви подарък за имения си ден и отивам на работа. Grinning (извънредно днес Disappointed)

Спомни си любовта - Епизод 4
https://videa.hu/videok/film-animacio/4-gbdGpgMOUjyUnUox

Приятно гледане! Kissing Heart
Приятно гледане! Relaxed

# 659
Честит имен ден  Midnight_Sun!🍀
Здраве, обич и късмет!
И благодаря за подаръка!🌷

Споделям- "Стая за двама" ми хареса. Точно каквото се очаква от летен сериал, екстра е. Забавлява ме, а и актьорите са красиви.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 16:26 от oncee

Общи условия

Активация на акаунт