КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 8 911
  • 217
  •   1
Отговори
# 210
  • там, където ми харесва
Ето едни карти , няма някакъв конкретен въпрос. Ако искате задайте въпроса и ще хвърлим карти отново.
Петица чаши Кралица купи Четери пентакли

Това беше за Yan25
Истина за теб изтеглих тези карти
Десет жезли две чаши рицар чаши

Ще имаш предложение за връзка след положено усилие от твоя страна , но дали ще е от бившия не знам. Ако някои друг иска да каже по тези карти мнение?

# 211
Може ли едни карто и за мен ,моля ?!

# 212
Лина, една съфорумка ми направи подредба, но като цяло въпросът беше дали ще имаме развитие в отношенията за вбъдеще ..

# 213
Ето едни карти , няма някакъв конкретен въпрос. Ако искате задайте въпроса и ще хвърлим карти отново.
Петица чаши Кралица купи Четери пентакли

Здравейте! На мен може ли да хвърлите едни карти за една ситуация

# 214
Здравейте ,може ли някой днес да ми помогне в тълкуването на тези карти вчера ги изтеглих . Аз съм нова в картите Таро имам ги от много скоро и още ми трудно разчитането им. Въпроса да запиша ли магистратура точно сега ? Два пъти теглих първият път изтеглих 4 чаши,3 жезли ,рицар мечове,5 пентакли ,а вторият път изтеглих картите на снимката.

# 215
  • там, където ми харесва
Здравейте ,може ли някой днес да ми помогне в тълкуването на тези карти вчера ги изтеглих . Аз съм нова в картите Таро имам ги от много скоро и още ми трудно разчитането им. Въпроса да запиша ли магистратура точно сега ? Два пъти теглих първият път изтеглих 4 чаши,3 жезли ,рицар мечове,5 пентакли ,а вторият път изтеглих картите на снимката.
Пада се ново начало да започнеш и да сключиш договор , но преди това събери малко инфо за магистратурата и положи малко усилия и ще промениш нещата.

# 216
Здравейте отново 🙃 ето, че след около месец, пак ни предстои среща с въпросния човек. (От различни краища на страната сме, и малко все сме на приливи и отливи и затова е мн рядко всичко).
Изтеглих първо какви са неговите мисли и чувства

Рицар на жезлите, паж на чашите, 9 мечове,, рицар на чашите, асо жезли.

И как ще мине срещата ни през уикенда.

Паж на мечовете, 9 чаши, асо жезли, 6 мечове, императрицата.
Тука явно в началото го виждам, че ще бъде по-напрегнато (то и сега сме малко на нож), леко напрежение. После явно малко ще се е поотпуснем и ще мине към малко по-приятни разговори, които могат от по-напрегнати теми  да минат към спокойствие и разбиране. Вече какъв ще е изхода, нз.

# 217
Здравейте, запълнена е кутията Ви и не мога да пиша. Може ли един спешен въпрос срещу заплащане ♥
Здравейте нова съм в практиката на Таро ,ако някой иска да му гледам без заплащане нека пише.Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт