Отговори
# 15
  • Враца
Мерси, че спомена.
Сега ще го потърся.

# 16
  • Бургас
Не знам дали е точно за тук, но :
Докато чакаме игралния филм на В. Божинов, можем да гледаме документален филм по темата 1984 - Еверест.

# 17
Те вълните ...... за мен пълно разочарование.  Да много им отиват психарски роли на главните героини ,ама чак целия филм такъв...Ще си го спестя.
Рекламират ли вече кога ще започва Клетката ?

# 18
Те вълните ...... за мен пълно разочарование.  Да много им отиват психарски роли на главните героини ,ама чак целия филм такъв...Ще си го спестя.
Рекламират ли вече кога ще започва Клетката ?
Също не ми харесва този сериал. Опитали се да направят психотрилър като в американски сериал, но никак не се е получило. Още в първи епизод ми беше скучен. Опитах се да изгледам втори епизод, но не можах.
Клетката беше интересен сериал. Очаквам с нетърпение втори сезон. Зовърши много интересно първи сезон.

# 19
  • София
А аз съм приятно очарована и от двата сериала, Майките и Те, вълните и очаквам всеки епизод с нетърпение.

# 20
  • София

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 10:07 от EmBrother

# 21
  • София
Опасни шматки (2024)
https://www.imdb.com/title/tt32292858/

Изтървах го по кината и сега го изгледах на компа. Филмът го има в Зелка и Арена. Но не и в Замунда (където по принцип много рядко се качва българско кино или сериали).
Филм на Infinity Films / Разпространител: Александра филмс / Комедия
Режисьор и сценарист: Николай Павлов
В ролите: Николай Станоев, Стоян Цветков, Кирил Ефремов, Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Емил Каменов и др.

Чиста комедия. На моменти дори си беше откровена ситуационна комедия, като липсваха записаните отделно ръкопляскания и възгласи. В интерес на истината започна добре и първите 30 минути някъде си викам, ''Еее най-накрая качествена комедия'' Уви, рязко затъпя, като дори не беше смешно, а краят беше доста предвидим и едновременно с това тъп.
За съжаление много рядко правим качествени комедии, където не само да е смешно, но и гледаемо и да държи това ниво от началото до края. Сещам се веднага за Мисия Лондон, Операция Шменти Капели. Има и други ама тези ми изникват веднага. Виж в тежките драми сме царе... Преди 1989 г. имахме много повече добри комедии.

Действието се развива основно в най-новия софийския Мол, този в Люлин. Мега Мол. Двамата главни герои разбира се са от гангстерския Люлин, остават без работа и без пари, а много искат да имат жени и пари и да не работят и решават да ограбят Мола по време на великденските намаления.
Кирил Ефремов и Силвия Петкова са полицаите, които ги разследват.
Общо взето се гъбаркат със съвременното меркантилно инстаграм поколение, което го мързи да работи, а иска всичко наготово, с инфлуенсърите и т.н. За жалост обаче, сценария и диалозите не са на ниво, поне според мен.

Абе не знам, дайте му шанс, може и да се посмеете. 😊
-
5.5 / 6.0

# 22
  • Галифрей
Аз се опитах да го гледам но го разярях след 13 минута тъпо ми стана. Харесвам Ники Станиев той е българският Луи Дьо Финес и Стоян Цветков страхотни дублажи прави. Общо взето му куца сценарият и голяма част от актьорският състав са меех. Знам,че комедия се прави трудно, не може да е като едно време и тн. Какво им пречи да направят страхотна комедия?  Българският хумор е богат, ако трябва да филмират някоя книга от  издателство “Пощенска кутия с приказки” ще се получи страхотно гаранция 100% смях.

# 23
Днес па Нова вместо " Игри но волята " ще дават в " В сърцето но машината " има ли фенове на този филм ?? Определено на мен ми влиза в топ 10 на най любимите филми и не само български.

# 24
  • Враца
От теб чувам за него, отивам да гледам.

# 25
От теб чувам за него, отивам да гледам.
Приятно гледане тогава , дано ти хареса . Определено е сред хубавите български филми .

# 26
  • София
Преди няколко часа от инстаграма на Иван и Андрей:
Официално обявиха трети техен филм след Гунди и Емил. Филмът ще се казва ''Лили - Любовта е живот''
Ех, тази любов. Ама така е, то тя си пее за нея цял живот. 🥰
За Лили знам много и нямам търпение да видя филма. Нашата прима на музиката е учила в един клас с баба ми и са били приятелки, а по-късно е преподавала индивидуално пеене на майка ми.
Жалко само, че и двете няма да видят този филм, а толкова обичаха киното... Но това е живота.

Много се радвам за Иван и Андрей. Напипаха печелившата ниша и ще я изцоцкат както си трябва. Но лошо няма, тези наши легенди заслужават хубави, сърдечни филми с които най-младата ни аудитория да се запознае с тях.
Колко ли ги е яд от НФЦ и разни други компании, че не са се сетили първи, хехе. Но така е, който удари пръв, удря два пъти!
Обаче то не е просто да лепнеш едно име, Гунди, Емил, Лили и т.н. Важното е съдържанието, не опаковката. А те се справиха със съдържанието и трогнаха публиката, така че да дерзаят останалите. 🙂

# 27
  • Галифрей
Ох ще препусна филма за Лилито. Сигурно съм единственият човек в тази държава който не я харесва.
Но пък ще гледам филма за Емил той ми епо-интресен.

# 28
Не съм и аз най голямата фенка на Лили но я уважавам за това което е дала на българската музика , дали ще гледам филма за нея може би да . Очаквам обаче първо да видя филма за Емил Димитров.

# 29
  • София
Аз и Гунди не съм гледала, ще пропусна и Лилито, само за Емил Димитров бих погледнала.

Общи условия

Активация на акаунт