Отговори
# 90
  • Галифрей
Не си заслужава, сапунките на Нова не струват. Преди бях наивна си мислех,че може би има хубави сериали ами не. Бях започвала съм едни две,три мах епизоди на някакви и се отказах. Алеята не съм то гледала и вече като погледна постера на някой бг сериал ми става ясно,че е баламоч.Преписвали от “ Страсти в Тоскана” Най-ме дразнеше в подобни на тия като правят двойките са мега токсикс. Те сигурно за това ги по спряха и сега повече то са на БНТ и са така по-добри.

# 91
Откраднат живот беше хубава сапунка. Имаше интересни образи.😀
Денят на бащата беше хубав, Татковци, Вина..
А бе от време на време се появяват хубави сериали.

# 92
Има и хубави сериали  по Нова !! Алеята за мен прави изключение . За мен обаче най добрите сериали правят БНТ .

# 93
От българските сериали съм зарязвала поради крайна непоносимост само "Лъжите в нас" и "С река на сърцето". И "Алеята", и "Вълните" ги догледах, не са някакъв чутовен връх, но и много по-зле от тях е имало. Simple Smile

# 94
  • Галифрей
Най-добрите топ 3  бг сериали са  “ Порталът” “ Мен не мислете” и “ Вина”

# 95
  • Другата България
Всичко съм си изгледала аз.
Като го започна, докрай гледам.
И “Лъжите в нас“, и “С река на сърцето“ /дори пак бих го гледала/, и “Всичко за сина ми“, и “Ягодова луна“, и “Алея на славата“, и “Войната на буквите“, и “Дяволското гърло“, и “Белези“ и “Тревожност“....това от по-новите, със сигурност пропускам някой. “Майките“ и “Те, вълните“ са ясни.
Старите дори не ги помня, но и там нямам пропуск, аз Българско кино обичам, и давам шанс.
За мен обаче “Братя“ и “Вина“ са шедьоври, а от по-старите - “Четвърта власт“ и “Денят на бащата“.

# 96
Всичко съм си изгледала аз.
Като го започна, докрай гледам.
И “Лъжите в нас“, и “С река на сърцето“ /дори пак бих го гледала/, и “Всичко за сина ми“, и “Ягодова луна“, и “Алея на славата“, и “Войната на буквите“, и “Дяволското гърло“, и “Белези“ и “Тревожност“....това от по-новите, със сигурност пропускам някой. “Майките“ и “Те, вълните“ са ясни.
Старите дори не ги помня, но и там нямам пропуск, аз Българско кино обичам, и давам шанс.
За мен обаче “Братя“ и “Вина“ са шедьоври, а от по-старите - “Четвърта власт“ и “Денят на бащата“.
От по- старите ще допълня и ,, Дървото на живота".

# 97
  • Галифрей
Братя е класика ❤ Липсва ми след време разбрах,че са заимствали доста от Незабравима 😁

# 98
Колко бяхме зарибени и n на брой теми изписахме за "Братя", пък анализи, дискусии за характерите, спорове, чудеса. Grinning Да, един от най-любимите ми е. Нечетните сезони бяха супер.

# 99
  • Галифрей
Помня. Беше много забавно 😁❤ Хвана ме носталгия, надявам се един ден пак да направят такъв сериал пак да впускаме с теории,анализи.

# 100
Един от топ сериалите на Нова но за мен на първо място си остава Под Прикритие както и Дяволското гърло . Радвам се че наскоро изгледах Вина, бях го зарязала преди време но се радвам че сега имах възможност да го изгледам . Доста добри артисти видях там и нови лица .

# 101
  • Другата България
Е, класиката “Под прикритие“ според мен няма аналог до момента.
Дори не го слагам в нито една моя лична класация, защото няма какво да сравня с него.

# 102
Под прикрите за мен е еталон за най добър български сериал . Скоро време не съм го пускала, и нищо чудно тези дни отново да си го изгледам целият преди шести сезон ако има такъв . Само аз ли не съм очарована от Дървото на живота ?? Хубав сериал е но чак в графата любими не го слагам .

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:42 от Жасмина 94

# 103
Под прикритие май е каквото е Kurtlar vadisi за Турция и Narcos за Америка.
Откраднат живот пък е като Doktorlar и другите американски медицински любовни сериали.
Общо взето едни и същи теми на различни езици.😀

# 104
Сигурно ще ме линчувате и вероятно съм единствената, която не е впечатлена от "Под прикритие", но все пак ще се осмеля да изразя непопулярното си мнение. Grinning Други сериали много повече ми харесват, вече голяма част бяха изброени в горни коментари. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт