Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 29 433
  • 497
  •   1
Отговори
# 120
Супер !! Нямам търпение да го гледам вече , най любимият ми български сериал .

# 121
# 122
  • София
Първи поглед към шести сезон на “Под прикритие” с Юлиан Вергов, Димитър Митовски и Виктор Божинов
https://webcafe.bg/seriali/parvi-pogled-kam-shesti-sezon-na-pod- … tor-bozhinov.html
Всъщност, нищо особено - първи снимачен ден в някакво тузарско място с вероятно парти. Вергов се кефи, че са го поканили - харесвал сериала и хората в/зад него.

# 123
  • София
Не съм оптимист за този 6 сезон.
Очаквам провал. Дано ме опровергаят ама едва ли.
Самата идея да направят шести сезон след толкова много години е безумна. И за какво го правят? За пари много ясно, но се съмнявам да има този от успех от миналото. А и какво продължени ще е това, като всички основни герои ги няма вече? Е, не всичко, но повечето. Кои са живи? Куката, Попов, Ерол, Ния и големия близнак.
Ще трябва да разкажат една съвсем нова история. Да бяха направили спиноф. А не сезон 6. Това щеше да е по-умното решение.

# 124
Първите 3 сезона бяха супер, но 4 и 5 - пълна трагедия според мен.
Дълбоко се съмнявам, че новият сезон, има какво положително да допринесе.

# 125
  • Бургас
Не съм оптимист за този 6 сезон.
Очаквам провал. Дано ме опровергаят ама едва ли.
Самата идея да направят шести сезон след толкова много години е безумна. И за какво го правят? За пари много ясно, но се съмнявам да има този от успех от миналото. А и какво продължени ще е това, като всички основни герои ги няма вече? Е, не всичко, но повечето. Кои са живи? Куката, Попов, Ерол, Ния и големия близнак.
Ще трябва да разкажат една съвсем нова история. Да бяха направили спиноф. А не сезон 6. Това щеше да е по-умното решение.

Напоследък това се превърна като мода в сериалите - след години да се правят нови сезони. Например Досиетата Х, Уил и Грейс, Мърфи Браун, Пълна къщи и др.

# 126
За мен трябва да се направи още един сезон на " Вина " . Под прикритие колкото и да ми е любим сериал шести сезон след почти 10 години е доста излишен . Ще го чакам все пак да го видя , но не съм сигурна че ще бъде толкова интересен .. И защо пак вкарват Юлиян Вергов в друг проект,   на този човек ми омръзна да му гледам физиономиятя навсякъде . Да добър актьор е , но не е само той . Има още много други талантливи актьора които също заслужават екранно време .

# 127
Май ще съживяват Джаро. Билалов беше пуснал снимка в СМ, че почва сезон 6.

Аз също съм скептична. Мина му времето на този тип сериали.

# 128
  • София
Ще участват Джаро и Иво, но явно ще са ретроспекции.
В смисъл, абсурд да ги съживят наистина. Явно нещо в тяхното минало ще е свързано с новите герои и новата история...

# 129
Ще участват Джаро и Иво, но явно ще са ретроспекции.
В смисъл, абсурд да ги съживят наистина. Явно нещо в тяхното минало ще е свързано с новите герои и новата история...
Дано да е ретроспекция че иначе възкръснали мъртъвци не ми се гледат .. И така би трябвало . Джаро как ще бъде жив след като Попов му пусна куршум в главата . Или Иво че беше няколко пъти прострелян със снайпер . Ще бъде доста криндж ако се укажат живи . Дано не съсипят любимият ми сериал със някакви такива глупости . Според мен както написах можеше спокойно да има още един сезон на " Вина " . Но ще чакаме да видим какво са направили .

# 130
Не съм разбрала, че и Бахаров ще участва. Той не дава никакви индикации за това.

# 131
Юлияна Дончева съобщи преди малко в "Денят започва с Георги Любенов", че БНТ ще започне снимки по нов сериал, той е по нейния роман "Пътят" (Ком-Емине),  съвместна продукция на БНТ и продуцентска къща "Мирамар", 12 епизода. Ще се снима в реално време преминаване по маршрута Ком-Емине, по билото на Стара Планина. Екип от 40 души ще премине тези 700 км и това нещо ще се заснеме.  Юли месец започват снимките.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 17:08 от diziler

# 132
В неделя и по БНР-Хоризонт слушах за този сериал "Пътят: Ком-Емине", който ще се снима. Обещава да е интересно направен. БНТ обикновено снимат 2 години преди да излъчат, но... дано не чакаме толкова.

Видях в официалната страница на Global Films (на Халваджиян), че те правят "Мамник", не съм оптимист изобщо. И най-вероятно пак ще ни тропосат образи като Геро и/или Рачков. Не понасям тези мьекащи лигльовци.
https://globalgroup-bg.com/tvseries

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 10:39 от diziler

# 133
  • София
"Мамник" е изцяло заснет вече. 😃

# 134
И пак важи фразата "не съм оптимист" Grinning Какво ли са ни подготвили Grinning

Знае ли се кои са актьорите?  Един от четиримата (Геро, Ненчо, Рачков, Игнатова) не може да не присъства Grinning Във всички сериали, правени от Халваджиян, някой от тези образи е намесен.

Общи условия

Активация на акаунт