Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 29 453
  • 497
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мисля, че само Владо Пенев е потвърден, като цяло ги пазят в тайна май. Поне моята информация е такава. 😃

# 136
  • Галифрей
Да вижте в страницата на Мамник в фб има снимки на част от актьорите. Владо Пенев играе Емил, той си отдавна официално потвърдено. Онзи от Вина където играеше Дядо Станко ще е там. Другите ги показаха,не им знам имената. В ролята на Божата ще е някаква млада актриса, не я знам показаха я в гръб. Общо взето сериала ще е с нови лица. Сега го обработват надавам се скоро да пуснат някакво трейзърче

# 137
Да вижте в страницата на Мамник в фб има снимки на част от актьорите. Владо Пенев играе Емил, той си отдавна официално потвърдено. Онзи от Вина където играеше Дядо Станко ще е там. Другите ги показаха,не им знам имената. В ролята на Божата ще е някаква млада актриса, не я знам показаха я в гръб. Общо взето сериала ще е с нови лица. Сега го обработват надавам се скоро да пуснат някакво трейзърче
Мисля че скоро време ще пуснат трейлър . За сега Владо Пенев и Димитър Селенски ще участват със сигурност.  В страницата на Мамник във Фейсбук, както и във Инстаграм има снимки от снимачният процес, и те двамата участват в повечето снимки . Аз лично имам огромно желание да видя на Димитър Селенски каква роля са му дали . Толкова хубав образ направи във " Вина " като Дядо Станко че всеки път ми стопляше душата и сърцето когато се появи на екран . Интересно ми е кой ще бъдат главните герои в самият сериал , дано да са  се спрели на непознати лица , мисля че е крайно време да видим свежи лица , а не едни и същи муцуни до болка ни познати . И да видя Влади Зомбори отново на екран нямам нищо против , смятам че добре ще се справи след като миналата седмица имах честта да го видя и на театралната сцена, а там беше железен . Всеки път е различен , всяка роля която му дадат в даден сериал или филм той е различен . Очаквам в скоро време и трейлъра и самият сериал , не искам да съм предубедена или да не се самозалъгвам , но си мисля че този сериал ще бъде един от най добрите ни .

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 11:25 от Жасмина 94

# 138
Владо Пенев най-вероятно ще е Емил.
Интересно коя ще е Божана.

# 139
  • Галифрей
Емил си е ето го

# 140
  • България
Дано Зомбори не играе, много слаб актьор и голямо дърво.

# 141
Не съм съгласна !! Като човек който го е гледал както споменах на сцената мога да кажа със сигурност че не е " дърво " но всеки има право на личен избор и вкус. Ако става на въпрос за персонажа му във "Вина " мога да кажа че там играеше по обрано , но дървено със сигурност не е . Мисля че съм изградила това мнение и от  други филмови и телевизионни  проекти
в който съм го гледала . Препоръчвам за тези които смятат така да го видите в " Игра на доверие " там е съвсем друг човек . Но най добре  се вижда на сцената на театъра , и мога да кажа като човек  който го е видял със очите си че този човек може да играе .

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 13:43 от Жасмина 94

# 142
  • България
Темата не е за театър и на театър не стъпвам поради качеството му.
Зомбори няма присъствие, дори като водещ не се справяше.
Но то и повечето актьори и актриси не се справят добре в професията си, той не е изключение.

# 143
  • Галифрей
Той няма да играе в сериала,казал е преди време че дълго време няма да снима.

# 144
Темата не е за театър и на театър не стъпвам поради качеството му.
Зомбори няма присъствие, дори като водещ не се справяше.
Но то и повечето актьори и актриси не се справят добре в професията си, той не е изключение.
Знам че не е за театър , но ако искаш да видиш един актьор как играе е най хубаво да го видиш на сцената . А и дадох пример със филм в който той участва . Мога да каже че човека има присъствие,  едно е да се гледа пред екрана, и да се коментира докато чоплим семки , друго е на живо  пред собствените ти очи . Както казах всеки с мнение и вкус . Има и други по дървени актьори , Влади Зомбори определено не го слагам в тази графа . За мен такива са както споменах преди време . Ивайло Захариев  и Наум Шопов  . Освен в " Игра на доверие " мога и да кажа че Владо Зомбори учасва още в " Сърцето на машината " , " Пътят на честта " вярно че там има малка роля но доста добре се справи в сравнение с Ивайло който пък имаше главна роля , и още  доста но не искам да изпадам в подробности и да стане досадно на другите .

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 15:05 от Жасмина 94

# 145
Ох, не знам, но аз лично бих желала да гледам повече прекрасни и талантливи "дървета" като Влади Зомбори и на екрана, и на сцената! Wink

# 146
  • Галифрей
Оол да и аз също 😏 . Бих го определила като едно прекрасно голямо дърво което дава красиви цветове. А на сцената е ооо лелеле мале  😘🤩по -добрата версия на Орландо Блум.

# 147
Бих казала че ако това е дърво,  то това е най красивото дърво което съм виждала . Майтапа на страна, но освен че наистина е красив е и доста талантлив . Аз бих го определила като микс между Орландо Блум и Джъстин Тимбърлейк.  Но Влади е по красив .

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 20:19 от Жасмина 94

# 148
БНТ ще излъчи българо-унгарския (?!) филм "Под игото". Сътворен през 1990г. Пропуснах го и сега ще го гледам с интерес.

# 149
  • Враца
Да , хубавичък е , но няма никакво излъчване, аз също не го харесвам, като актьор. На театрална сцена не съм го гледала, при "Капките" обаче, много ми хареса, но това е съвсем различно.

Общи условия

Активация на акаунт