Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 27 877
  • 462
  •   2
Отговори
# 390
Саня Борисова не знам кой я е излъгал, че става за сценарист и режисьор.
Тази флегма за нищо не става.  На нея й коства свръх усилие да говори, човек без емоции и без капка енергия, какъв режисьор, какви 5€?
А и филм с подобно заглавие?
Тя и за актриса толкова става.
Саня че не е добра актриса не е , но има и по зле от нея със сигурност . Аз не харесвам Кристина Верославова,  Силвия Петкова както и Рая Пеева . Тези актриси са ми като трън в очите . Мойте топ обаче са Яна Маринова,  Койна Русева , Теодора Духавникова и в последно време открих Елена Телбис. Йоанна Темелкова също харесвам много . Знам че повечето ще кажете че ви е писнало от Яна , Койна и Теодора ,но поне те могат да играят . Дария Симеонова ми е на кантар доста , не ми е най любимата актриса , но и тя има сполучливи роли .

# 391
  • София
Никога не е просто секс (2024)
https://www.imdb.com/title/tt31841259/

Продукция на бТВ Студио.
Ако не се лъжа има премиера тази вечер от 23:30 ч. в ефира на бТВ

Режисьор и сценарий: Саня Борисова
В ролите: Саня Борисова, Рая Пеева, Елена Петрова, Елеонора Иванова, Свежен Младенов, Ники Илиев, Веселин Калановски, Башар Рахал, Иво Аръков и др.

Драмедия за женската еманципация, който представя съвременната жена през образите на основните четири архетипa, в търсене на своята сила, сексуалност, независимост, освобождаване от предразсъдъци и ограничения.
Хъх?! Сериозно? Саня Борисова не знам кой я е излъгал, че става за сценарист и режисьор.
Бездарен каст, елементарен, плосък и пошъл сценарий в който основно се набляга на секса и не показва българската жена в добра светлина. А те милите колко отчаяно са искали да се види нещо различно...
-
3

Харесва ли ви филма ?

# 392
  • Sofia
Не ми хареса 👎🏻
Снощи започна по бтв в полунощ,изгледах 1/2 и останалата част тази сутрин.
Песните от Мила Робърт ли се изпълняват?

# 393
  • София
Скрит текст:
Никога не е просто секс (2024)
https://www.imdb.com/title/tt31841259/

Продукция на бТВ Студио.
Ако не се лъжа има премиера тази вечер от 23:30 ч. в ефира на бТВ

Режисьор и сценарий: Саня Борисова
В ролите: Саня Борисова, Рая Пеева, Елена Петрова, Елеонора Иванова, Свежен Младенов, Ники Илиев, Веселин Калановски, Башар Рахал, Иво Аръков и др.

Драмедия за женската еманципация, който представя съвременната жена през образите на основните четири архетипa, в търсене на своята сила, сексуалност, независимост, освобождаване от предразсъдъци и ограничения.
Хъх?! Сериозно? Саня Борисова не знам кой я е излъгал, че става за сценарист и режисьор.
Бездарен каст, елементарен, плосък и пошъл сценарий в който основно се набляга на секса и не показва българската жена в добра светлина. А те милите колко отчаяно са искали да се види нещо различно...
-
3

Харесва ли ви филма ?

Не.
Как да ми хареса подобна халтура... Дано по-малко момичета гледат този филм...

# 394
Песните от Мила Робърт ли се изпълняват?
Не, от Дара Екимова. Десетина пъти пуснаха песента “Дишам”. Мила Роберт не може да пее, аз лично не бих я нарекъл “певица”, една лгбт-лигла.
Без да съм го планирал, гледах филма. Отврат и половина. Слаба игра, никаква идея (или зле изпълнена), само сексуални сцени.
Чуден “възпитателен” филм: дискотека, в която се диша райски газ (Иво Аръков диша от балон), садо мазо сцени с връзвания, тройки, оргии. Велико! После слушаме в новините как младеж влязъл в болница след дишане на райски газ в комбинация с алкохол. А във филм като този ти показват, че това е най-нормалното нещо и като влезеш в дискотека (чалготека) трябва да видиш това. Същите тия хора (от екипа на филма) иначе сочат Диона с пръст по разни предавания и подкасти. Лицемерен свят.

# 395
  • България
Саня Борисова е добра актриса спрямо ролите си. В "Чужденецът" на бившия ѝ мъж играеше естествено и го няма натфизджийстването. Филмите на Ники Илиев след развода станаха по-лоши. Саня е от малкото истински красиви български актриси.

# 396
Да, филмите на Ники Илиев са станали по-лоши, защото Саня не участва в тях Joy

# 397
А аз толкова кльощав фитнес инструктор (каквато му е ролята във филма) като Ники Илиев не бяx виждал Grinning

И Иво Аръков супер зле играе.  Дори Емануел Июджи (в ролята на Амир ли беше...) се справи по-добре, при сцената в самолета и после (уж в Африка), а не е актьор.

# 398
Честита Нова година хора ! Днес започваме годината по Нова с българският филм " Диви и Щастливи " , а утре със " В сърцето на Машината " .

# 399
И от мен щастлива нова година на всички Wink

Статийка за "Никога не е просто s*x"
https://lifezone.bg/interesno/orgi-i-narkotici-shokirat-v-nikoga … sto-seks-2/134109

"Пулсът на танца" довечера по БТВ 21.30 може би е някакво продължение на "Никога не е просто s*x", защото музиката е същата. На финалните надписи имаше интересна песен и веднага след това дадоxа рекламата на "Пулсът на танца" с абсолютно същата песен. Сякаш е правен от същия екип?

# 400
  • София
ЧНГ! и от мен и дано да има нещо - ако не непременно стойностно, поне приятно за гледане, сътворено от нашите кинаджии (ако ги слушаш по интервютата - и Фелини не мож' им стъпи на пръста...)
Гледах 30-тина мин. от "класът" и малко по-малко от "сексът". Оценката ми и за двата: Hands Minus1
Надявам се "Мамник"ът да ни отстрами и зарадва зрителите; не може само Джаро да раздава "стойности" от екрана.

# 401
Опитах се и аз да гледам " Никога не е просто секс " но и на мен не ми хареса . Не знам обаче как добри български актьори са се навили да играят в тази простотия.  Свежен Младенов , Веселин Калановски , Елена Петрова и за пореден път Елеонора Иванова пак си губи времето да снима в такива тъпи филмчета а е добра актриса и тя . Саня Борисова не става за режисьор . Давам на филма 0 /10 . Опит за имитация на " Американски пай " . Бие дори " Дяволски игри " по пълен абсурд , или както е модерно да се казва напоследък пълен  криндж  .

# 402
Ох, "Пулсът на танца" и той беше една мъка-ужасно наивен и плосък сюжет.

# 403
  • София
Пулсът на танца (2024)
https://www.imdb.com/title/tt30490854

Режисьор: Георги Костов
Сценарист: Георг Киряков
В ролите: Ивайло Захариев, Любомир Ковачев, Башар Рахал, Райна Караянева, Ники Илиев, Георг Киряков, Сара Драгулева, Мартина Кондаклиева и др.

Снощи го гледах по бТВ. И него бях изтървал по кината и сега не съжалявам.
Поне не е като предната простотия на Саня Борисова и нямаше никакви вулгарности.
Обаче режисура и сценарий - на много ниско ниво. Толкова много пробойни имаше, че по едно време ме хвана срам какво гледам и колко аматьорско е всичко.
-
5.5 / 5.0

# 404
Цитат
Опитах се и аз да гледам " Никога не е просто секс " но и на мен не ми хареса . Не знам обаче как добри български актьори са се навили да играят в тази простотия.
За пари естествено, винаги става дума само за пари.

Общи условия

Активация на акаунт