Чак пък една година да му е нужна за заговаряне и опознаване на познанство от клуб.
Йогата е ок, разтягаш се, добре е за тялото. Клинчета, минчета, потничета, хвърчат искри и хормони, потни капки и още нещо.

Айде, ако не на втория, то на третия, четвъртия път веднага с някоя/и ще си хванете погледа и ще се заговорите. То винаги има за какво, никой не седи и не мълчи просто. Ако щеш дори от първия път - "здрасти, тук ли е еди си какво?", или "имаш ли представа в клуба вътре с калцуни ли трябва да се влиза?"

В центъра, където играя тенис има йога/пилатес клуб, епа минавам по 2-3 пъти оттам, не са се сетили да сложат някакви пана, и дори с периферното зрение, като гледаш стойките, навежданията и чупките, везни, свещи, мостове и не знам си какво, не може да не зазяпаш.
Мъжът трябва и да е дързък, досаден и нахален до степен да каже "здравей" и да се пресекат погледите.
То няма как иначе. Мълчейки няма как да стане, каквото и да е. Ако не бях "нахален", и не разчупвах скуката на служителките из офисите, без комплименти за бляскавите им коси, сини очи и чаровни усмивки, доста гаджета да съм изпуснал...
По улиците не става, не е и ок, коментирано е много.
Затова в контекст.
Вярно е, че онлайн вече става всичко и навсякъде, подчертавам.
Не опира до хубав, грозен, можещ, искащ, а и до късмет на какви попадаш.
Естествено чарът си е чар.
Проблемът на автора е, че няма опит, иначе не е толкова млад, за да е зелен. Не само това, а именно с девойки 20-25 трябва да му е много лесно. Изобщо не знам какво прави и защо таргетира жени (Бабри, казах "жени"

Мишел, прочети на Мисис Горджъс още веднъж поста.