Термин Декември 2025 👶

• 40 504
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Аз в 13та седмица вече и коремът ми е леко напред. Изглежда като подут. Имам и малко коремче от преди, пух, така че и то е някакъв фактор.

Гърдите ми са като нови още от самото начало 😂

Да коментира свекървата, не знам защо трябва да се афектирате от тези неща при положение, че сте бременна. Че е просташко и невъзпитано от нейна страна - да. Но не е ваш проблем.

# 271
В 13г.с съм. Имало проблем с доплера- не се храни добре бебето и за това ми изписа аспирин, но не разбрах кой. И друго да ви попитам , видяха се 2 малки миомни възелчета един под друг, каза че явно са от бременността ще се следят за напред, макар че бебето ще ги скрие в един момент, някоя сблъсквала ли се е с подобно нещо? От 2 седмици имам болки в ляв яйчник , но вчера каза че не е яйчника, а  възлите

# 272
В 13г.с съм. Имало проблем с доплера- не се храни добре бебето и за това ми изписа аспирин, но не разбрах кой. И друго да ви попитам , видяха се 2 малки миомни възелчета един под друг, каза че явно са от бременността ще се следят за напред, макар че бебето ще ги скрие в един момент, някоя сблъсквала ли се е с подобно нещо? От 2 седмици имам болки в ляв яйчник , но вчера каза че не е яйчника, а  възлите

Миомните възли не болят. Оперирана съм и са ми премахвани доста големи.
Мисля че много жени им се получават по време на бременност от хормоните. Не се притеснявайте 🤞 Ще ги следите.

# 273
Тези за които е втора бременност по-рано ли ви пролича?

# 274
При втората бременност по-рано започнах да усещам бебето ,а сега при третата ми е интересно ,кога ще започна да го усещам .

# 275
Здравейте,

Аз съм с късна овулация и днес на прегледа се оказа, че вместо да съм 10г.с. Съм 9+1. Всичко е наред към момента. Чухме пулс и успях малко да се поуспокоя, че ми беше нервно, че се чувствам прекалено добре. Датата се измести на 31-ви декември. Ходих при Веселина Славкова в МЦ Фемина. Много е приятна и внимателна и останах очарована.

# 276
Да...

# 277
Да...
И при мен... доста по-рано.

# 278
С предната бременност имах миома, която си променяше размера през цялото време. След раждането даже не се виждаше на ехограф. За миомата е важно къде точно се намира. Моята беше от външната страна, не към бебето.

За корема - да, на мен определено вече ми личи. Даже вчера си изкарах панталоните за бременни, понеже от моите почти всички ми стягат. Ако съм с нещо прилепнало - не можеш да ме объркаш Grinning
Пък и матката вече е много нараснала, нормално е.

Утре съм на фетална и започнах много да се притеснявам вече. Надявам се да устоя да не чета глупости из гуугъл до тогава.

# 279
Аз днес бях на преглед при лекарката при която ходех на частно.
Сигурно отново ще следя по здравна каса в родния ми град, а до София ще ходя по веднъж в месеца... Трудно ми е с малкия да пътуваме, а и съм на работа.
Днес на прегледа отговаряше точно на 6+1, видя се сърдечен пулс и всичко е наред.

# 280
Излезе ми резултата от пренаталния тест. Всичко е наред и чакаме момиченце!
Голяма радост и облекчение ми донесе, за първи път си давам право да се зарадвам!
Другата седмица сме на ФМ, дано и там всичко да е наред! 🤍

# 281
Голяма радост и облекчение ми донесе, за първи път си давам право да се зарадвам!
Честито! Успех и на ФМ!
И аз чакам резултата от пренаталния тест. Времето така върви изключително бавно. Къде прави твоят и след колко  време излязоха резултатите?

# 282
И аз чакам моите резултати. Правих NiftyPro в Геника и ми взеха кръв на 22.05. Останах с впечатлението, че става една идея по-бързо - на брошурата която ми дадоха пише 5-7 работни дни, а в сайта 10.

Честито! Успех и на ФМ!
И аз чакам резултата от пренаталния тест. Времето така върви изключително бавно. Къде прави твоят и след колко  време излязоха резултатите?

# 283
Моите ги правих е Cell Genetics, Niptify. Дадох кръв на 23-ти и на 29-ти бяха излезнали. Иначе пише 7-10 дни, но май горе долу е 5-6.

# 284
На мен ми мина ФМ днес. Всичко е наред и с двете бебенца. Малко ме наплаши с евентуалните рискове, но пък каквото зависи от мен ще го правя.
Понеделник ще пускам и аз пренатален в cells genetics. Предната бременност пак при тях пусках и съм доволна. При тях сме запазили и стволови клетки.
След като мина феталната сега се вълнувам за пола Grinning

Общи условия

Активация на акаунт