Термин Декември 2025 👶

• 40 105
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Извинявам се, ако вече е писано по тази тема.. Въпроса ми е къде правихте втората фетална морфология или къде мислите да я правите? За град София става въпрос.
Аз ще правя на 11ти Август в Щерев при Калев ,отново.

# 481
И аз също в Щерев при Калев. Много съм доволна от него.
Valen23, Калев измери ли ти шийката на първата фетална?

# 482
От миналата седмица ги усещам, като мислих, че са черва, въпреки, че е доста различно, но не бях казала на мъжа ми. И една вечер просто се случи 3-4 пъти подред, вдигнах си блузата и видях, че корема ми се мести съвсем лекичко в областта даже направих клипче. А усещането е като съвсем леко потупване от вътршната страна. Някой път единично, някой път са 2-3 подред. Случва се най-вече вечер, когато си почивам. Вчера имаше и лека вибрация, което също четох, че е нормално.
Според мен усещаш бебчето.

В четвърти и началото на пети месец от бременността е възможно да се усещат леки движения на бебето, но не и да се виждат с просто око върху корема. На този етап движенията обикновено са слаби и не могат да бъдат дефинирани като ритници. Видими движения на корема се наблюдават на по-късен етап от бременността, когато плодът е по-голям и по-силен.

Еми явно ние с моето семейство имаме орлов поглед, защото движенията се виждат. Нека незабравяме, че всеки организъм е различен, бременността също и винаги има изключения от правилото. Медицината не е точна наука. 🤗

# 483
4-ти Август в Щерев при Калев Simple Smile

# 484
И аз също в Щерев при Калев. Много съм доволна от него.
Valen23, Калев измери ли ти шийката на първата фетална?
Нямам спомен,но  вчера на прегледа моя АГ ми я измери

# 485
Violetka91,"медицината не е точна наука“ звучи като перфектното извинение, когато реалността не съвпада с личните усещания.
Аз лично също бях бременна, и с доста активно бебе при това -  ритници, обиколки, цялата програма. И въпреки това, в 4,5 месец не съм виждала нищо да се движи по корема ми. Усещала,да. Гледала цирк под кожата,не.

Но щом вие сте го видяла, явно сте била на VIP сеанс. Hug

# 486
Violetka91,"медицината не е точна наука“ звучи като перфектното извинение, когато реалността не съвпада с личните усещания.
Аз лично също бях бременна, и с доста активно бебе при това -  ритници, обиколки, цялата програма. И въпреки това, в 4,5 месец не съм виждала нищо да се движи по корема ми. Усещала,да. Гледала цирк под кожата,не.

Никъде не съм написала "цирк", а точните ми думи са "съвсем лекичко".
Събрали сме се тук да се радваме на случващото се при всички ни и да се подкрепяме, мисля, че коментарите Ви са заядливи и ненужни. Нямам защо да си измислям, просто споделих радостта и усещанията си. Не виждам смисъл и във Вашия опит да опровергаете думите и усещанията ми.
Хубава вечер, усмивки и повече позитивна енергия желая!

# 487

Никъде не съм написала "цирк", а точните ми думи са "съвсем лекичко".
Събрали сме се тук да се радваме на случващото се при всички ни и да се подкрепяме, мисля, че коментарите Ви са заядливи и ненужни. Нямам защо да си измислям, просто споделих радостта и усещанията си. Не виждам смисъл и във Вашия опит да опровергаете думите и усещанията ми.
Хубава вечер, усмивки и повече позитивна енергия желая!

Изразих различна гледна точка. Не е нужно усещанията ни да съвпадат, за да съжителстват спокойно в една дискусия. Разбирам, че сте вложила емоция, но не е редно да поставяте под съмнение чуждите реакции или да ги определяте като „заядливи“, само защото са различни от вашите.

# 488
Здравейте ! Пазарувахте ли вече дрехи за вас от някъде ? Аз имах надежда в лидъл да пуснат дрехите за бременни, но няма да е и следващата седмица..😁 Вече освен рокли почти нищо не ми става

# 489
Здравейте ! Пазарувахте ли вече дрехи за вас от някъде ? Аз имах надежда в лидъл да пуснат дрехите за бременни, но няма да е и следващата седмица..😁 Вече освен рокли почти нищо не ми става

Аз рокли си взех от Sinsay, а клинчета и къси панталони от Shein за бременни. Там има на много добри цени, проверете 🤞Вижте и в H&M, наскоро имаше намаление и си взех няколко сутиена, че и те вече са за подмяна.

# 490
Ей сега имаше в Лидл къси панталони за бременни, ние взехме. Онзи ден ходихме.

# 491
Взех си няколко тениски от H&M и съм доволна. Майка ми ми подари две по-широки рокли.

# 492
Здравейте, мами 🍀
Вече съм в 17г.с съм , притеснявам се че имам страшен апетит , преди бременността бях 59кг, 157см висока ( лакома съм си по принцип).
Сега 17 г.с вече съм 68кг. Качила съм 9кг.
Вие как сте с килограмите?

# 493
Здравейте, мами 🍀
Вече съм в 17г.с съм , притеснявам се че имам страшен апетит , преди бременността бях 59кг, 157см висока ( лакома съм си по принцип).
Сега 17 г.с вече съм 68кг. Качила съм 9кг.
Вие как сте с килограмите?
Здравей, при мен пък е обратното. Аз съм 16+4 и като, че ли в първите месеци имах по голям апетит. Сега не знам дали от горещото времв не ми се яде много.

# 494
Аз също си се храня общо взето както преди. Не съм увеличила порциите или може би съвсем леко. Качила съм 3 кг. в 18+5 съм.

Общи условия

Активация на акаунт