Термин Декември 2025 👶

• 32 122
  • 711
  •   2
Отговори
# 510
Магнерот от месеци не съм виждала. Аз лично пия Магнерич.

# 511
Преди седмица си купих Магнерот.

# 512
Преди седмица си купих Магнерот.
Аз също, само че имаха само малки опаковки. Звъннете в някоя от големите вериги да проверят в кои техни аптеки имат.

# 513
От няколко дни започнаха да ми се появяват капки коластра от гърдите. Това добре, но едната започна да ме наболява. Малко се притеснявам. Досега са ме боляли и двете едновременно, в началото особено имаше голямо, напрежение, бяха твърди и болезнени. Но сега това, че ме боли само едната, ме притеснява. В сряда съм на преглед, ще го спомена на лекарката.

Иначе за момента пия само фолиева киселина, но ще говоря с нея дали не трябва да включа още нещо.  През нощта ми се схващат краката, мисля, че ми е време и на мен за магнезии. Преди помня че пиех и Омега 3, Б12, вит. Да, желязо, билкова кръв. Сега вече пети месец, само фолиева киселина.

# 514
Преди 1 седмица си купих 2 кутии магнерот по 100 в опаковка. Закупих ги от Гален, там е най-сносна цената

# 515
В началото на месеца си взех от Ремедиум, а миналата седмица от So pharmacy. Дори във втората ги бяха сложили между витамините. За цената мисля, че беше към 20 лв опаковката.

Обаче сега като гледам на каква цена е в Гален се чудя дали да не си поръчам няколко опаковки от там.

# 516
Явно точно, когато съм отивала в петък са ги издърпали, за да вдигат цената, но изобщо не се бях сетила направо да си поръчам онлайн.
Сега в Гален е 28 лв цената.

# 517
Явно точно, когато съм отивала в петък са ги издърпали, за да вдигат цената, но изобщо не се бях сетила направо да си поръчам онлайн.

И аз на толкова го взех преди 2 седмици, интересно,че пак Гален държат нормални цени.

# 518

И аз на толкова го взех преди 2 седмици, интересно,че пак Гален държат нормални цени.

Аз имам една опаковка от софармаси, ще взема да поръчам още от Гален, че като гледам, няма да го спирам, най-много са го увеличавам 😅

# 519
Поръчах си сега Магнерот от Гален, имат много други намаления и ми излезе и безплатна доставка до Спиди.

# 520
Включвам се с въпрос за фолиевата киселина, днес четох някви много страшни неща и се притесних.
В 8-ма седмица бях на преглед за потвърждение на бременността и ми казаха да пия фолиева киселина и започнах веднага. Съответно днес четох, че каквото може да помогне фолиевата киселина помага до 12-та седмица. Аз съм в 18-та. Много се притесних, че само 4 седмици реално от важното време съм пила фолиева киселина и дали не съм навредила на бебето.
Сега пия витамини, имат и фолиева киселина, цинк, очега 3 и тн, но направо ще превъртя, че съм изпуснала момента.
Някоя от вас знае ли нещо повече или да е говорила с лекар. Имам час другата седмица и ще питам, но дотогава не знам какво да мисля 😩

# 521
Включвам се с въпрос за фолиевата киселина, днес четох някви много страшни неща и се притесних.
В 8-ма седмица бях на преглед за потвърждение на бременността и ми казаха да пия фолиева киселина и започнах веднага. Съответно днес четох, че каквото може да помогне фолиевата киселина помага до 12-та седмица. Аз съм в 18-та. Много се притесних, че само 4 седмици реално от важното време съм пила фолиева киселина и дали не съм навредила на бебето.
Сега пия витамини, имат и фолиева киселина, цинк, очега 3 и тн, но направо ще превъртя, че съм изпуснала момента.
Някоя от вас знае ли нещо повече или да е говорила с лекар. Имам час другата седмица и ще питам, но дотогава не знам какво да мисля 😩
Не се психясвай за такива неща. Вече си в 18 седмица бебчето се развива, здраво е, добре е. Има толкова много жени, които не са пили изобщо фолиева киселина и раждат здрави деца и обратното.
Каквото си могла си направила няма какво да го мислиш. Не се притеснявай.

# 522

Аз не съм пила фолиева киселина преди бременността, започнах с витамините за бременни чак в 12 гестационна седмица, а сега си имам едно живо, здраво и много палаво бебе.
Повече си почивайте,отколкото да четете и да се притеснявате излишно.

# 523
На първата фетална морфология, доктора ме пита дали пия витамини. Обясни, че в днешно време жените имат доста по-голямо разнообразие на хранителни вещества и че витамините и фолиевата киселина са до голяма степен фармацевтичен маркетинг. Също, че витамините от таблети не се усвояват и организма ги изхвърля. Почти винаги лекарите препоръчват да се пият превантивно, ако случайно не си ги добавяте достатъчно витамини с храната.

Бъдете спокойна, ако до сега не са ви казали, че има проблем с най-вероятно всичко е наред.

# 524
Момичета, лекарката ми изписа магнерот, обаче явно са го изтеглили от аптеките, защото вдигали цената. Обиколих няколко места и не можели да ми продадат, докато не обявят новата цена, което не се знаело кога ще е. Какво бих могла да пия временно?

Поръчайте от galen.bg

Общи условия

Активация на акаунт