Термин Декември 2025 👶

• 31 463
  • 700
  •   1
Отговори
# 585
Тези дни доста ми се изостриха емоциите. Положението е много сълзи и яд. Някой друг емоционално дестабилизиран има ли?

# 586
Аз на моменти се чувствам много изнервена и напрегната без причина. Опитвам се да се разсейвам в такива моменти.

# 587
Добре,че влезнах,защото се чудех дали съм само аз като ядосана баба Яга и ревлива като бебе..
Явно не съм сама  ! ..

# 588
Здравейте, на първата ми фетална в Марковс ми казаха, че съм със задна плацента. При прегледа ми в Токуда (където мисля да раждам) нямам спомен да са казали нещо различно, но когато се прибрах видях, че в амбулаторния лист пише предна плацента... Възможно ли е това? Чудя се дали медицинската сестра, която въвеждаше информация не е записала грешно...

Здравейте и.на.мен така на БХС ми казаха че.съм с задна плацента, Аг казва че съм с предна плацента, на ФМ казват задна бях за задържане и от болницата казват предна и ас не знам вече със каква съм

# 589
Привет,момичета. За тези от вас,които вече са излезнали в болничен преди 45те дни. Планирам да излизам в болничен от 23та г.с, защото вече не издържам на психическото натоварване на работа. Може ли да ми кажете как седят нещата с тези болнични дни? Сметнала съм,че до болничния,който трябва да си взема преди този по майчинство се падат 75 дни. Мисля директно да се обърна към АГ, предполагам няма да ми направи проблем като му обясня ситуацията.

# 590
Привет,момичета. За тези от вас,които вече са излезнали в болничен преди 45те дни. Планирам да излизам в болничен от 23та г.с, защото вече не издържам на психическото натоварване на работа. Може ли да ми кажете как седят нещата с тези болнични дни? Сметнала съм,че до болничния,който трябва да си взема преди този по майчинство се падат 75 дни. Мисля директно да се обърна към АГ, предполагам няма да ми направи проблем като му обясня ситуацията.

Привет, АГ ви дава 14 дни първоначален болничен, след това ви праща на лекарска комисия и те удължават с 30 дни. АГ ще ви обясни при пускането на първия болничен, съмнява ме да има проблем.

# 591
Жена ми си излезе още от втория месец болничен. И аз така миналата година. Никой няма да ви откаже.

# 592
При мен още със забременяването се започна със странните емоционални състояния. Много често осъзнавам, че съм ядосана без основателна причина. Доста по-лесно се изнервям. Също плача на разни книги и тем подобни Grinning

Аз още не съм излязла в болничен, но сме се разбрали с АГ да го взема на 19ти. При мен сам предложи от 4 месец насам да ми издаде, ама имах натрупан отпуск, та чак сега ще ми потрябва. Не е казвал нищо за комисии. Той понеже е в частна болница и мисля че на място оправят всичко, без трябва да ходя другаде.

# 593
При мен още със забременяването се започна със странните емоционални състояния. Много често осъзнавам, че съм ядосана без основателна причина. Доста по-лесно се изнервям. Също плача на разни книги и тем подобни Grinning

Аз още не съм излязла в болничен, но сме се разбрали с АГ да го взема на 19ти. При мен сам предложи от 4 месец насам да ми издаде, ама имах натрупан отпуск, та чак сега ще ми потрябва. Не е казвал нищо за комисии. Той понеже е в частна болница и мисля че на място оправят всичко, без трябва да ходя другаде.
То реално комисията може да си е в същата болница, просто друг издава болничния. АГ може само 14 дни.

# 594
Хей, мамита 🍀 Отново съм аз с моите килограми 🤣
19 г.с и вече съм 10кг отгоре.  Последните 3 дни коремчето много ми порасна . Краката също много ми се подуват:( , също така ме сърбят зърната .
Как е при вас ?
Да , знам че са ми много килограмите,  примирила съм се , ще го мисля след като се появи бебка 🩷

# 595
Здравейте и от мен и ас съм в 19 г.с. с качени 5кг аз имам дисконфорт в корема незнам как е.при вас нооо ас ще се пръсна почти постояно съм със подут корем

# 596
Здравейте и от мен и ас съм в 19 г.с. с качени 5кг аз имам дисконфорт в корема незнам как е.при вас нооо ас ще се пръсна почти постояно съм със подут корем

Постоянно се чувствам подута , не само корема ... цялото тяло,  най-вече стъпалата .
Имам болки ниско в кръста от дясната страна.  Вече съм с възглавница за бременни,  само с нея спя удобно .

# 597
21 седмица съм + 4 кг. Чувствам се добре, имам втвърдявания в корема понякога, но основно, ако се преуморя. Сега съм захванала да правя разчистване вкъщи на дрехите и играчките на голямото дете. Осъзнавам колко ненужни неща съм купувала, с които никога не е играла. Точният израз - пари на вятъра.
Иначе коремът ми е голям. Усещам движения всеки ден, като днес ги усетих по-високо. Не знам дали се е обърнало или е било случайна поза. В четвъртък съм на втора ФМ и ще се разбере.

Използвате ли нещо за стрии? Аз все каня да купя нещо,то половината мина, още нищо не съм направила. Но и в тези жеги изобщо не искам да се мажа с нищо, което ще ми лепне само.

# 598
Аз съм в 22ра г.с и съм +7кг. Честно да си призная, бях изненадана и очаквах да съм наддала повече, но на преглед онзи ден останах приятно очарована. За съжаление и моите крака и ръце започнаха да се подуват, особено, ако съм седяла дълго време седнала.

# 599
Аз съм 20 г.с. +4.5 кг засега. Опитвам се да не се тъпча с всичко, каквото ми се дояде. Правих го с първата бременност и много трудно свалих, килограмите бяха доста.

Общи условия

Активация на акаунт