Термин Декември 2025 👶

• 31 473
  • 700
  •   1
Отговори
# 570
Моя е на 28.12, но също ще съм секцио и вероятно ще е по- рано. Обмисляме Амалиев старши в Селена ама не зная още…

Относно предния отговор, от Бургас до Пловдив е бая път но пък е важно да ви е комфортно с доктора. Но и след раждането също. Не знам аз като че ли не бих успяла с това разстояние.

Малко по основната тема - гади ли ви се още? Като че ли киселините при мен намаляха но гаденето продължава. Завърна се и друго от съвсем началните месец два - безсънието. Всяка нощ се будя , после не заспивам, после цял ден съм скапана. Нямам търпение да дойде декември.

# 571
Със съня съм същата, голяма будуване пада... Гадене нямам, но имам кофти метален вкус в устата от самото начало, който намалява понякога. Доста съм уморена, кръвното ми е нисичко и от сега съм започнала да офкам и пъшкам. Не знам към края какво ще правя. Аз чакам поне септември да стане по-хладно, жегите не ми понасят ама грам.
Наближава ли при вас феталната? Аз съм другата седмица и много се вълнувам, само искам да кажат, че всичко е наред.

# 572
Аз съм в края на 18та седмица и за фетална ме гласат чак след средата на август.

Тоя отвратителен вкус в устата и аз го имам, варя си чай и го овкусявам с мед, чакам да изстине и общо взето това пия. Мъча се с вода ама имам чувството че му изплаква съвсем устата и още по- гадно ми става. Някой ако открие лек за тая мъка, освен овкусена някак друга течност, да споделя Grinning .

Със съня съм същата, голяма будуване пада... Гадене нямам, но имам кофти метален вкус в устата от самото начало, който намалява понякога. Доста съм уморена, кръвното ми е нисичко и от сега съм започнала да офкам и пъшкам. Не знам към края какво ще правя. Аз чакам поне септември да стане по-хладно, жегите не ми понасят ама грам.
Наближава ли при вас феталната? Аз съм другата седмица и много се вълнувам, само искам да кажат, че всичко е наред.

# 573
И аз съм на фетална следващата седмица. Започнах да имам контракции, втвърдява ми се корема, не е приятно. Пия магнезии, не усещам разлика. Четох, че освен подготвителните Бракстън Хикс контракции, може да се получа от преумора или дехидратация.

# 574
Абе май и аз имам контракции, може ли да не са съпроводени с болка? Просто някой път като пипна корема и ми е твърд. Иначе съм на магнерот от известно време.

За вкуса в устата, нищо не съм открила, ужасна работа е, но беше много по-силен първия триместър, сега е някак по-притъпен.

# 575
Имам някакви болки от време на време, подобни на тези преди цикъл. Това контракции ли са? Чувствам се като тотален индианец. Отвсякъде сме залети с информация, и за другите не знам, но аз понякога се губя и обърквам в нея. Все ми повтарят че с времето по- добре ще става, обаче на мене ми е толкова ужасно и тежко от всички тия симптоми, че дори не искам да помислям за второ дете. На 33 съм и все си мисля, че ако бях по- млада, бременноста щеше да е далеч по- лека.

Единствено искам да дойде декември. Grinning

Абе май и аз имам контракции, може ли да не са съпроводени с болка? Просто някой път като пипна корема и ми е твърд. Иначе съм на магнерот от известно време.

За вкуса в устата, нищо не съм открила, ужасна работа е, но беше много по-силен първия триместър, сега е някак по-притъпен.

# 576
Аз имам фетална на 11ти Август.
Относно контракции и други такива имам следните неща:
Контракции, ужасни киселини от разни храни,запек,тежест в краката,болки в кръста и в матката,оказа се че пак ще пия еутироксин заради високото тсх.
Бебка върви напред с 6 дни,съответно е и по-тежко с килограмите съм напред +7,5 ,а тренирам абсолютно всеки ден вкъщи, поне по 30минути.
Вечер съня е мираж, главоболието е ужасно.
Втора бременност ми е ,заради това,че забременях 40кг сега тялото наваксва чувствам се слон.
По календар съм 19+3 ,а бебето е 20+3 .
Чак се сдухвам някой като напише ми аз не съм качила кг...
Жегата не ми понася,предстои ми и море,на което отивам единствено заради първото ми дете,но нямам идея как ще седя на плажа,при все ,че в София в 9 сутринта вече не се издържа ..
Това е от мен за сега...

# 577
При кой си следиш ?

Аз съм за 16ти декември и ще раждам в Шейново.

# 578
И аз съм с куп симптоми и направо се чудя как ще избутам до декември. Следобяд и вечер ми е най-тежко, едва дишам. Коремът ми е огромен и имам и аз неболезнени контракции. Гади ми се все още, имам и сърцебиене и задъхване дори само като говоря. Та, си мисля и аз, че е от годинките... в петък правя 35 и с първата бременност не беше така изобщо, ама това беше преди повече от 5 години...

# 579
Моя е на 28.12, но също ще съм секцио и вероятно ще е по- рано. Обмисляме Амалиев старши в Селена ама не зная още…

Относно предния отговор, от Бургас до Пловдив е бая път но пък е важно да ви е комфортно с доктора. Но и след раждането също. Не знам аз като че ли не бих успяла с това разстояние.

Малко по основната тема - гади ли ви се още? Като че ли киселините при мен намаляха но гаденето продължава. Завърна се и друго от съвсем началните месец два - безсънието. Всяка нощ се будя , после не заспивам, после цял ден съм скапана. Нямам търпение да дойде декември.

И аз не мога да спя и започна по малко да.ми.се гади,Но съня е мираш

# 580
И аз съм като всички. Не мога да спя от тези жеги, чакам септември да дойде, ходя до тоалетната по няколко пъти през нощта вече пия магнезий 3 пъти на ден, заради стягане на корема.
Някой усеща ли напрежение от време на време и ниско долу към влагалището?
Според мен сега бебчетата много растат и всичко се разширява и особено вечер започва да ми тежи повечко.

# 581
Здравейте! Бременна съм в 19 г.с. с термин 22 декември. Когато бях в 13г.с. направих БХС и резултатите показаха висок риск за Даун 1:82. Следящия ме лекар ме насочи към пренатален тест на Vision. Направих базовия пакет, резултата обаче беше позитивен за синдром на Търнър с 80% вероятност. Следващата стъпка, за да се потвърди или отхвърли диагноза беше амниоцентеза. Направих я в Пловдив при д-р Стоилов. Днес получих резултатите, които отхвърлиха синдроми и хромозомни аномалии. Ще си имаме здраво момиченце.

# 582
И аз съм като всички. Не мога да спя от тези жеги, чакам септември да дойде, ходя до тоалетната по няколко пъти през нощта вече пия магнезий 3 пъти на ден, заради стягане на корема.
Някой усеща ли напрежение от време на време и ниско долу към влагалището?
Според мен сега бебчетата много растат и всичко се разширява и особено вечер започва да ми тежи повечко.

Аз имам напрежение и стрелкащи болки във влагалището понякога. Вечер като легна на една страна ми тежи корема,също. Сутрин е по-добре.

AlexEm, чудесно развитие! Сигурно е било много трудно за Вас, но важен е крайния резултат! Леко бремеенеене 🤍

# 583
Здравейте, мами! В момента съм точно 19 г.с първа бременност със задна плацента. От известно време под пъпа, ниското получавам нещо като "бълбукане" , не знам как да го опиша. На моменти е доста интензивно. Притеснява ме това, че е доста ниско, а като първа бременност не знам какво трябва да очаквам.

# 584
Здравейте, на първата ми фетална в Марковс ми казаха, че съм със задна плацента. При прегледа ми в Токуда (където мисля да раждам) нямам спомен да са казали нещо различно, но когато се прибрах видях, че в амбулаторния лист пише предна плацента... Възможно ли е това? Чудя се дали медицинската сестра, която въвеждаше информация не е записала грешно...

Общи условия

Активация на акаунт