Имам една госпожица на 7 и една химическа бременност януари 2022. Доста чакана точица, стискам палци на всички ни да гушкаме здрави бебенца през декември.
Терминът ми е за 25 декември по мои изчисления.
Хубав ден на всички!
.
.
Преди година разглеждах снимки от видеозон на момчета и момичета и се научих да виждам разликата. Тогава на прегледа преди пренаталния тест гледах внимателно и видях, че е момиче. Тоест, не видях каквото можеше да видя
Защото го нямаше. И така, пренаталният след 2 седмици потвърди. Сега ще правим пренатален след седмица и ще имаме преглед преди да излязат резултатите. Ще гледам пак
При мен предстои тази седмица един преглед, изследвания и на 23.05 съм на БХС и ФМ. Аз продължавам да си имам гадене почти целодневно и от всичко, особено вечер е доста неприятно. С предната бременност пак ми се гадеше доста, но някак си по-стоически приемах нещата. Сега или съм се разглезила или симптомите наистина са по-тежки. Вие пускахте ли вече някакви изследвания? Аз досега само ТСХ и фТ4 съм изследвала. Мисля преди ФМ да си пусна по-пълните изследвания и да накарам АГ да ми вземе микробиология, че ме притесняват тези инфекции доста.