Термин Декември 2025 👶

• 31 449
  • 700
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, тихичко се записвам и аз. Надявам се всичко да е наред. Днес съм 6+5, но още не съм била на лекар. Не живея в България и тук не те считат за бременна до към 10-12 седмица. Тогава се случват и първите прегледи.
 Имам една госпожица на 7 и една химическа бременност януари 2022. Доста чакана точица, стискам палци на всички ни да гушкаме здрави бебенца през декември.
Терминът ми е за 25 декември по мои изчисления.
Хубав ден на всички!

# 76
Момичета как сте ?
Аз умирам от гадене ,много ми е лошо не мога да стана от леглото,същата работа беше и с първото ми дете.. а съм едва в 7гс и 1 д

# 77
Тези дни и на мен ми е по-зле, макар и на мен постоянно да ми се гади. Ставам рано да хапна нещо, после пак заспивам... генерално на легло и все още в болничен.

Тези дни съм на вълна таратор с малко повече сол и зехтин. Електролитно ми действа добре.

Около 9+5 трябва да съм.

# 78
И на мен ми се гади денонощно. Насилвам се да ям малко на обяд и на вечеря. Мъжа ми като ме гледа и се притеснява да не повърна на масата. За мое щастие, само ми се гади, не повръщам.

# 79
Аз съм сравнително добре, гади ми се, но е поносимо. 7+4 съм. Често ми се доспива и гледам към обяд да лягам. След месец ми предстои дълго планирано пътуване, дано не е станало по-зле тогава.

На първата фетална, записала съм час около 12 г.с в Марковс - би трябвало да се види пола, нали? Генетични тестове няма да правя.

# 80
Аз съм сравнително добре, гади ми се, но е поносимо. 7+4 съм. Често ми се доспива и гледам към обяд да лягам. След месец ми предстои дълго планирано пътуване, дано не е станало по-зле тогава.

На първата фетална, записала съм час около 12 г.с в Марковс - би трябвало да се види пола, нали? Генетични тестове няма да правя.

И ние записахме час за морфология Марковс при д-р Павлова. Вие при кого записахте?
Доколкото знам, ако бебето не се крие, би трябвало да се види пола.

# 81
Аз също съм при доктор Павлова. Дано се види, нямам търпение вече.

# 82
А какво взимате за гаденето ?

# 83
Може ли да се види пола още в 12-та седмица? Аз четох тук-там, че към 16та вече се вижда.

# 84
Може ли да се види пола още в 12-та седмица? Аз четох тук-там, че към 16та вече се вижда.
Да може,при мен точно тогава го видяха и познаха съответно.

# 85
Здравейте тихичко се записвам се и аз с термин 13 декември .Днес бях на втори преглед в 8г.с + 3 дни всичко върви нормално ,второ детенце ще ние .
Следващ преглед след 1 месец не се следя в България и наистина ,прегледите са едни разредени Sad .
Преди седмица гаденето беше целодневно сега е след хапване ,понамаля но още ме мъчи и мен Sad .
Пожелавам на всички ни ,спокойни бременности и Декември да гушкаме пухкави бебета Heart

# 86
Полът е възможно да се види в 12-та седмица. Обикновено казват със 75% вероятност Grinning Преди година разглеждах снимки от видеозон на момчета и момичета и се научих да виждам разликата. Тогава на прегледа преди пренаталния тест гледах внимателно и видях, че е момиче. Тоест, не видях каквото можеше да видя Joy Защото го нямаше. И така, пренаталният след 2 седмици потвърди. Сега ще правим пренатален след седмица и ще имаме преглед преди да излязат резултатите. Ще гледам пак Laughing

# 87
Ние ще оставим пола изненада. С предишната ми бременност разбрахме, че е момиче чак, когато я извадиха и сега пак така ще процедираме, живи и здраво само.
Аз през цялото време мислих, че ще е момче, защото имах такъв сън, даже името бях сънувала 😂😅😂

# 88
С предната бременност ми казаха още в 12 г.с. и познаха, та сега имам очакване пак да ми кажат Grinning При мен предстои тази седмица един преглед, изследвания и на 23.05 съм на  БХС и ФМ. Аз продължавам да си имам гадене почти целодневно и от всичко, особено вечер е доста неприятно. С предната бременност пак ми се гадеше доста, но някак си по-стоически приемах нещата. Сега или съм се разглезила или симптомите наистина са по-тежки.  Вие пускахте ли вече някакви изследвания? Аз досега само ТСХ и фТ4 съм изследвала. Мисля преди ФМ да си пусна по-пълните изследвания и да накарам АГ да ми вземе микробиология, че ме притесняват тези инфекции доста.

# 89
Аз реално все още нищо не съм изследвала, но доколкото разбирам вече ще започваме тази или другата седмица.

Значи до 2-3 седмици може да научим пола, това е супер вълнуващо ❤ мен ме питаха не искам ли да е изненада, но само като си представя бежови дрехи и сива количка и още повече ми се доповръща 😀 а и името, за женски имаме варианти, но за мъжки ще е трудно да се разберем.

Общи условия

Активация на акаунт