Термин Декември 2025 👶

• 31 216
  • 700
  •   2
Отговори
# 30
Отново съм аз с моите притеснения… Около дните, когато трябваше да ми дойде бях с повече и по-изразени симптоми на бременност. Сега 10тина дена по-късно симптомите намаляха. Някоя от вас усети ли такава тенденция?

При мен симптомите отслабват и се засилват на периоди. Най-силно изразено ми е гаденето и най-трудно ми е с яденето. Днес например успях да хапна добре след като предишните дни бях гладна и карах на някакъв минимум, тъй като нищо не ми се яде.

Долу горе така и с чувството на умора.

# 31
Аз нямам никакви симптоми пък, освен болезнени гърди и може би съм по-уморена. Но нито пишкам повече, нито имам различни предпочитания за храна, нито ми се гади.. 🤗

Добавям: някоя има ли кафеникаво зацапване, най- вече при триене с хартия след тоалетна? Ембриончето е добре, на прогестерон съм, следящото АГ каза че имам гъбички и може и нещо от там да е, но не вижда причина. Въпреки това след доста четене тук, това може да си е и предвестник на аборта и съм леко притеснена.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 11:34 от Violetka91

# 32
Здравейте, записвам се за сега плахо, бях на преглед и по цикъл съм 5+4, а по размер на сака 6+3. За сега има жълтъчно мехурче. Родих преди 8 месеца и ми е шок честно казано.

# 33
Здравейте. Моят термин е на 27 декември.
Сега съм в пета седмица и днес ми се случи да има кафяво зацапване... Че се шашнах малко. Имах такова и в периода около имплантацията, изчезна за два часа. Надявам се всичко ще е наред... Викат ме на преглед чак на 7 май.

# 34
Следете тези зацапвания внимателно. В много от случаите е напълно нормално и може да видите в този и чуждестранните форуми, че много майки са родили здрави бебета с такова.
За съжаление при мен то започна в 5 седмица и всичко приключи в 7-ма, когато прерастна в голямо кръвотечение. Оказа се хематом. Това ми е трети аборт и този път всичко се развиваше прекрасно - ЧХГ, прогестерон, ембриончето си отговаряше на седмиците и дните, чухме сърчице... но хематома го е убил. Съкрушена съм, мечтаех си за най-вълшебната Коледа.
Желая от сърце на всички тук да имат здрава и успешна бременност.

# 35
За съжаление и аз се присъединявам към поста на последната дама. След 2 дни много леко и кратко зацапване, днес се случи и най-лошото. Явно не било писано да е тази Коледа. Желая успех на всички и здрави бебенца.

# 36
Не мога да повярвам все още, но се записвам с термин 28.12.

След 2 спонтанни аборта съответно преди 7 и 4 години, някак си чудото се е случило.

Последен МЦ на 23.03, първи положителен уринарен на 21ви този месец и малко драми в Хирургиите в Пловдив, ЧХГ 735 от 24.04, преди малко пуснах второ ЧХГ и чакам резултати днес до обед, нямам търпение!

Терминът го изчислих с помощта на приложение, а на 30.04 имам насрочен преглед и дотогава ще полудея от вълнение.

Ще се радвам за насоки във всяко отношение, като в небрано лозе съм.

Стискам палци всяка майка да прегърне здраво бебе, а тези които до момента срещат трудности, да ги преодолеят възможно най- скоро и успешно! Прегръщам ви!

# 37
Здравейте и от мен момичета.Аз съм в 5г.с.+1д ,втора бременност ми е,имам момиченце на 7г. От 1г.правим опити и чак не повярвах,че се е получило.В събота ми зацапа бледо кафяво и веднага отидохме на преглед,видя се сакчето и ми изписаха лекарства за задържане.Вече съм добре,изчисти се зацапването,иначе единствените симптоми са силно напрежение в гърдите и сънливост.На 05 май ми е следващия преглед и силно се надявам всичко да е на ред.

# 38
Здравейте! Дата няма даказвам още, докато не видя ембрион и не чуя сърчице - много съм суверна страшна паника, естествено.

Втора бременност ми е - имам един малчуган вкъщи.
Имам и един аборт всъщност в 10 седмица, заради неразвиващ се плод, така че хич и не искам да се радвам още. Толкова ми е свито, дали всичко върви наред. Аз се хванах ден преди закъснението, вече съм в 6-та и няколко дни.
Прегледът е чак уикенда - та си чакам кротко.

Не мога да реша къде и при кой да се следя. Харесвам Йован Даскалов, но има и една страхотна лекарка в Надежда - като в Надежда поне има всичко и е много удобно.

Предишната си бременност я следях при Антоанета Илиева - сега искам на друго място да е...
За дамите от София - къде се или смятате да се следите?

# 39
Мерси на момичетата, които споделиха за зацапването. Моето вече една седмица тече, по-малко от началото, пия утрогестан 2 по 2 и нош-па 3 по 2 и се моля всичко да е наред. Сърцето ми се е свило, днес влизам в 7 седмица. Последно видяхме ембриона и пулс в 6 седмица, тогава вече имах зацапване. Следващия ми преглед е в 8 г.с.

# 40
Един ъпдейт от мен.
Нещата не се развиват добре. Продължи да ми зацапва и днес по спешност отидох на преглед. Не можаха да ме успокоят, доктора, каза че не вижда това, което трябва да види за тази седмица... Като цяло се очаква понижаване на чхг - днес пуснах, и утре вече ще е решаващия ден. Но изобщо не ме обнадеждиха... Така че има смисъл да се ходи на преглед, съветвам ако някой друг има такова зацапване - да отиде колкото се може по-скоро.

# 41
Здравейте! Дата няма даказвам още, докато не видя ембрион и не чуя сърчице - много съм суверна страшна паника, естествено.

Втора бременност ми е - имам един малчуган вкъщи.
Имам и един аборт всъщност в 10 седмица, заради неразвиващ се плод, така че хич и не искам да се радвам още. Толкова ми е свито, дали всичко върви наред. Аз се хванах ден преди закъснението, вече съм в 6-та и няколко дни.
Прегледът е чак уикенда - та си чакам кротко.

Не мога да реша къде и при кой да се следя. Харесвам Йован Даскалов, но има и една страхотна лекарка в Надежда - като в Надежда поне има всичко и е много удобно.

Предишната си бременност я следях при Антоанета Илиева - сега искам на друго място да е...
За дамите от София - къде се или смятате да се следите?
Аз също чакам второ утре ми е първият преглед ,но според приложение очаквам бебе номер 2 на 25.12.2025г
Аз ще се следя и ще родя в Щерев, където всъщност родих и първото си дете.

# 42
Един ъпдейт от мен.
Нещата не се развиват добре. Продължи да ми зацапва и днес по спешност отидох на преглед. Не можаха да ме успокоят, доктора, каза че не вижда това, което трябва да види за тази седмица... Като цяло се очаква понижаване на чхг - днес пуснах, и утре вече ще е решаващия ден. Но изобщо не ме обнадеждиха... Така че има смисъл да се ходи на преглед, съветвам ако някой друг има такова зацапване - да отиде колкото се може по-скоро.

Oх, съжлаявам от все сърце... Не мога да повярвам, че вече сме 3 дами в тази тема с подобни симптоми и лош резултат Disappointed А навсякъде казват, че кафявото зацапване не е проблем...

# 43
Аз също бях със зацапване и на спешен преглед дори ми казаха, че е биохимична бременност, но на своя глава си направих уринарен (излезе положителен) и ЧХГ - нараснало е, не зная дали достатъчно обаче, това ще го коментирам с лекарката на следващия преглед.
Мисълта ми е, не губете кураж, може и да се размине. Имате ли съпровождащи болки, да сте се претоварвали напоследък? Звучи абсурдно, но вярвам че и от самото притеснение би могло да се получи така. Стискам палци за положително развитие, имайте вяра.

Един ъпдейт от мен.

# 44
EGT1991 Благодаря. Има малка надежда в мен, ама така като ми казаха и направо сърцето ми се счупи... Болки вчера получих, когато започна зацапването - ниско долу и в кръста. Преди това не бих казала, че съм имала, днес също нямам, но си продължава да зацапва в кафяво...

Общи условия

Активация на акаунт