Термин Декември 2025 👶

• 31 371
  • 700
  •   1
Отговори
# 60
Skady, благодаря. При кой лекар се следите вие?

# 61
Skady, благодаря. При кой лекар се следите вие?
Засега сме при д-р Стаменов, и към 12-та седмица или по-рано ще ни поеме следящия. Точно д-р Стаменов миналата година ни каза да не си даваме парите за пренатален тест, че бебето е здраво и се развива отлично, и по-добре да му купим нещо (и по принцип е прав, но как да знаеш със сигурност), но ние сами си решихме да направим такъв и сега отново ще направим. Все пак, ако нещо му има на детето, после ние ще си го гледаме цял живот.

Този тест, който сега ще правим, нали е нов, бил някакъв по-всеобхватен и тествал някакви подробности, например дали детето има *не знам какво точно беше, ген ли, какво ли*, от което ще оглушее, ако пие антибиотик. Нали има много истории как деца оглушават след прием на антибиотик в бебешка възраст. Е, оказа се, че било ген или нещо там от този род. А не че всички деца задължително имат проблем с антибиотика в бебешка възраст. И т.н.

# 62
Ехеее!! Това звучи много модерно 😂 Моля те, може ли да ми кажеш точното име на теста?

# 63
Здравейте вече официално и аз се записвам,с термин 22Декември ,днес бях на преглед и съм в 6та г.с. видяхме ембриона и пулса ,следващият преглед ми е след две седмици, ще се следя и ще родя живот и здраве в Щерев.
Започнах да пия и фолиева киселина, вие пиете ли?
Това ще ми е второ дете,но сякаш ме е страх повече от първият път,на мен ми е лошо вече от седмица гади ми се,хем ми се яде ,хем ми се гади от храна,не знам как ще я карам..
Така бях и с първото си дете.

# 64
Здравейте.
Пак съм аз 😁 след като вчера така ме наплашиха и ми казаха, че е почти сигурно, че  тази бременност ще я отпишем, и само чакаме стойностите на чхг да започнат да падат, че да спрем терапия и всичко... Днес чхг показва нарастване, моя ембрион още се бори да остане явно напук 😁 зацапването продължава обаче...

# 65
Ехеее!! Това звучи много модерно 😂 Моля те, може ли да ми кажеш точното име на теста?
На Cell Genetics е, от 1350 лв, обаче името не знам какво е. Те ще ти кажат, звънни им, ако искаш при тях да правиш пренатален тест и ще ти кажат.

# 66
Здравейте.
Пак съм аз 😁 след като вчера така ме наплашиха и ми казаха, че е почти сигурно, че  тази бременност ще я отпишем, и само чакаме стойностите на чхг да започнат да падат, че да спрем терапия и всичко... Днес чхг показва нарастване, моя ембрион още се бори да остане явно напук 😁 зацапването продължава обаче...

Мнооого стискам палци!!!! И при мен добре се случват нещата, зацапването ми понамаля. Вчера говорих с АГ, каза да вкарам и магнерот към но-шпа и утрогестана увеличихме. Дай боже да се радваме на дечица декември месец. ❤️🙏

# 67
Страхотни новини, знаех си, много се радвам!

В тая тема май всички сме така, със зацапване и на косъм. Надявам се лошото да минава по-бързо за всички нас Heart

Здравейте.

# 68
Аз ще съм на легло няколко седмици с моето зацапване и частично отлепване. Добре, че мъжа ми търпелив и ме обича. Дано всичко е наред.

# 69
И при мен нещата за сега са добре.Зацапването напълно спря,продължавам да си пия Дуфастон,Алеракт и Но-шпа и чакам с нетърпение понеделник,като се надявам тогава да се види и сърчице, тъй като ще съм 6с+1д.Успех на всички и само хубави новини да се пишат тук.

# 70
За съжаление при мен зацапването не доведе до нищо хубаво. Въпреки че чхг нарастваше, вчера прокървях с много кръв и го изгубих.
Тъжно ми е, но го приемам за мъничък успех това, че все пак успях да стигна до бременност след толкова време опити.
Желая на всички късмет и успех! Дано при вас всичко да е наред и всяка жена да може да гушне така мечтаното си бебче! ❤️

# 71
Момичета здравейте,вчера си пуснах на своя глава изследвания за ТСХ и ФТ4,понеже с миналата бременност имах проблеми и пиех лекарства,слава богу са добри резултатите,но си пуснах и прогестерон за всеки случай.Излезе в реф.граници,но дали не е нисък,моля за мнение.На преглед съм в понеделник

# 72
teodorchero, какво ти казаха на прегледа? Може би е леко нисък, ама не съм убедена.

Как сте, момичета? Аз бях на преглед. От две седмици съм с кафяво зацапване с тенденция намаляване, вчера АГ видя леко отлепване, но вече се пооправят нещата. Предложи болничен, но решихме да работя и ако се засили отново - тогава. Иначе нещата изглеждат добре засега, в 8г.с. + 3 дни съм.

# 73
Всичко е на ред при мен.Вчера на прегледа видяхме сърчицето как тупка Blush .Продължавам си Дуфастона и след 2 седмици съм отново на преглед.Приключих иначе с работата,че е тежка и може да си докарам беля.Вие как сте момичета,скоро не сте се включвали.

# 74
Значи всичко е наред! Радвам се. Моята работа е на стол и в офис и предпочитам да ходя на този етап, че иначе ще се побъркам. Поне 12 г.с. да мине и ще мисля за болнични.

Общи условия

Активация на акаунт