Термин Декември 2025 👶

• 40 576
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
  • На изток от Ада
Ами 2 пъти прицапване . Но слобо за ден .
В 8+6:се видя че няма пулс и изостава,  но изчакахме 4 дни ....

# 256
Момичета, някакви лекове против гадене? Чувствам се убита от сутрин до вечер… непоносимо е. А трябва и да ходя на работа.
При мен помага

# 257
Момичета вече получихте ли коментари от познати тип надебеляла си..
Аз получих от свекървата, с която живеем в една къща, но на различни етажи,тя дори не подозира, че съм бременна ,но ми направи коментар"много си наляла в цици и дупе" ,после разбрах, че е коментарала това и с баба,която не ми е биологична баба,но знае ,че съм бременна, естествено, че ми стана неприятно особено, че съм едва в 10та седмица и няколко дни,корема ми е напред,тъй като ми е втора бременност и твърдението,че личи по-рано е вярно за мен..
Вие как върви те с пупите?
Гледам видеа на момичета с първо и в 10та гс имат по-голям корем от моя ,та не знам аз ли наистина много съм уляла или е нормално...

# 258
Момичета , доктора ми изписа аспирин 100мг , но не уточни акард, протект или какъв? Някой да съдейства? Става въпрос , че имам проблем с доплера(не циркулира добре кръвта) и за това е изписан

# 259
  • На изток от Ада
Акард е 75мг. Аспирин протект е 100мг

# 260
Valen23,в 10 г.с е малко вероятно да имаш видимо голям корем,особено ако това е първата ти бременност.
Има леко подуване,но да изглеждаш осезаемо бременна на този етап е по-скоро необичайно.
Лично на мен не ми личеше,че съм бременна до 7-8 месец,коремът ти стана видимо по-голям едва в 9-ти.
Нормално е при втора бременност коремът да започне да личи по-рано,и не смятам,че това е нещо обидно.
По-добре така,отколкото да си качила килограми и хората да мислят,че си бременна,когато всъщност не си.

# 261
Мисля че изписват Протект най-често .Аз пия Натаспин имам тромбофилия и в страната в която съм не изписват Фраксипарин,до края на Юни ще съм на молитви докато се приберем .Вече имам и план Б като кажем в понеделник на семейството да помоля да ми изпратят по Спиди .
Момичета , доктора ми изписа аспирин 100мг , но не уточни акард, протект или какъв? Някой да съдейства? Става въпрос , че имам проблем с доплера(не циркулира добре кръвта) и за това е изписан

# 262

Аспирин протект е. В коя седмица си?
И аз имах изписан заради лош кръвоток, но ми го спряха, защото кървя от него. Сега на феталната ще видим далище трябва да го върна.

# 263
Как ви откриха влошен кръвоток ?
Питам защото много го мисля ,но специално никой все още не е гледал това .На фетална съм в Понеделник Simple Smile

# 264
Как ви откриха влошен кръвоток ?
Питам защото много го мисля ,но специално никой все още не е гледал това .На фетална съм в Понеделник Simple Smile

На мен ми го следят от ранна бременност, но малко лекари имат този навик.
По принцип на първа фетална.

# 265
На първата ФМ мерят кръвотока задължително, той е свързан и с тези рискове от прееклампсия и преждевременно раждане, които се изчисляват тогава, така че е важно. При мен миналата бременност имаше проблеми и бях на Аспирин от 12 г.с. Сега го започнах от положителния тест и засега нещата са наред.
Аз минах БХС и ФМ миналата седмица и този път всичко е супер. Бях се подготвила заради възрастта да излезе висок риск, но се изненадах приятно. Сега чакам да дойде време и за пренаталния и ще дишам по-спокойно.

# 266
На първата ФМ мерят кръвотока задължително, той е свързан и с тези рискове от прееклампсия и преждевременно раждане, които се изчисляват тогава, така че е важно. При мен миналата бременност имаше проблеми и бях на Аспирин от 12 г.с. Сега го започнах от положителния тест и засега нещата са наред.
Аз минах БХС и ФМ миналата седмица и този път всичко е супер. Бях се подготвила заради възрастта да излезе висок риск, но се изненадах приятно. Сега чакам да дойде време и за пренаталния и ще дишам по-спокойно.

На кой тест сте се спрели? Аз правих в първата бременност NiftyPro, но сега има доста варианти и се чудя и за VERAgene

# 267
Аз правих също, чакам резултати от Niptify в Cell Genetics.

# 268

На кой тест сте се спрели? Аз правих в първата бременност NiftyPro, но сега има доста варианти и се чудя и за VERAgene
Спряхме се на Niptify заради по-големия пакет от мутации, които изследват. Иначе на NM Genomics Panorama бях гледала първоначално, но в последствие като ги сравних с Cell Genetics избрахме втория.

# 269

Спряхме се на Niptify заради по-големия пакет от мутации, които изследват. Иначе на NM Genomics Panorama бях гледала първоначално, но в последствие като ги сравних с Cell Genetics избрахме втория.
Ще го погледна, при мен е рано още аз съм в 5+4г.с.

Общи условия

Активация на акаунт