Термин Декември 2025 👶

• 31 161
  • 700
  •   1
Отговори
# 630
И аз съм в 22 седмица и имам прерязващи болки, рядко. Това е от разтягане на лигаментите.
По-често имам някаква тъпа болка, слаба, ниско долу по средата, която понякога и по цял ден седи. Някой друг с такъв тип болежка? Главата на бебето е ниско също, не знам има ли значение това.
Иначе и аз ходя на около 10-14 дни на преглед за мое успокоение

# 631
Здравейте Момичета!
Не е постоянна темата за кето се извинявам,
Искам да ви попитам какво да правя със направен серклаж съм от един месец  имам добра хигиена, исползвам само. Гинексид пяна сутрен и вечер, но от 2-дена имам вънкашен сърбеж и не минава а сега усилва петък съм на Ж.К.какво мога да ползвам до петък?

# 632
Здравейте Момичета!
Искам да ви попитам какво да правя със направен серклаж съм от един месец  имам добра хигиена, исползвам само. Гинексид пяна сутрен и вечер, но от 2-дена имам вънкашен сърбеж и не минава а сега усилва петък съм на Ж.К.какво мога да ползвам до петък?

Не съм сигурна, че използването на интимни препарати е най-доброто нещо, особено 2 пъти на ден. Вагината е орган с ph, което често се нарушава именно от интимни гелове и премиване. Според мен спрете гинексида и не използвайте никакъв интимен гел до петък.

# 633
Здравейте Момичета!

Не съм сигурна, че използването на интимни препарати е най-доброто нещо, особено 2 пъти на ден. Вагината е орган с ph, което често се нарушава именно от интимни гелове и премиване. Според мен спрете гинексида и не използвайте никакъв интимен гел до петък.

Благодаря ви!

# 634
Здравейте Момичета!
И аз съм със серклаж, вероятно сте пресушили кожата. 1 път на ден е нормално. Лично аз избягвам басейни и море.

# 635
Колко често почнахте да си усещате бебчетата?
Аз съм със задна плацента и още от 18та, 19 седмица започнах и последните седмици става по-силно, но пък има дни, в които е много активна и такива, в които явно расте повече спи и не я усещам много. Знам, че е много рано за броене, но понякога се притеснявам като цял ден не съм я усещала.

# 636
Аз съм със задна плацента и още от 18та, 19 седмица започнах и последните седмици става по-силно, но пък има дни, в които е много активна и такива, в които явно расте повече спи и не я усещам много. Знам, че е много рано за броене, но понякога се притеснявам като цял ден не съм я усещала.
Чак след 28-ма седмица ако има намалена активност би било повод за притеснение.
Аз съм 22, усещам от 17 и има дни в които усещам по 1-2 побутвания само. Всичко си е в рамките на нормалното и очакваното.

# 637
Здравейте!
Моя казус е от вчера - став сми лошо имам световъртеж , кръвно нормално и силно втвърдяване на корема без болка. Звънях на АГ и очаквам да върне обаждане , но да чуя някоя има ли подобни оплаквания ?

# 638
Счупва ме от ритници,въртене и хълцане нон стоп.

# 639
И аз го усещам много често. Особено, ако съм легнала или седнала, направо задължително. Плацентата ми е задна и определено има разлика с предния път, когато беше предна. Мъжът ми също го усеща, дори на докторката на ФМ, все едно искаше да ѝ удари ехографа, където ѝ беше ръката и там риташе. Grinning

Аз съм много уморена, постоянно ми се спи и се задъхвам често.

# 640
Гинекдида моята гинеколожка ми каза, че не е удачен за ежедневна употреба и ми препоръча друг.

# 641
Рано е още за броене на ритници, в приложението, което ползвам пише да се започне след 28 г.с. Аз принципно я усещам всеки ден, най-осезаемо вечер или когато легна и се застоя на едно място.

# 642
Знам, че е рано просто ми беше любопитно кой колко често усеща. В приложението, което използвам пише, че 22-ра седмица спят по 12 - 14 часа на ден, предполагам заради това най-много я усещам основно сутрин и вечер.

# 643
Здравейте! Дали има направена Вайбър група? Мисля, че комуникацията ще е по-лесна там Simple Smile

# 644
Здравейте! Дали има направена Вайбър група? Мисля, че комуникацията ще е по-лесна там Simple Smile
За вайбър не знам,но има фейсбук група ,но и там не са много активни и сякаш не искат да водят комуникация

Общи условия

Активация на акаунт