Термин Декември 2025 👶

• 31 161
  • 700
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Дали има направена Вайбър група? Мисля, че комуникацията ще е по-лесна там Simple Smile
За вайбър не знам,но има фейсбук група ,но и там не са много активни и сякаш не искат да водят комуникация
Коя е фейсбук групата?

# 646
Здравейте! Дали има направена Вайбър група? Мисля, че комуникацията ще е по-лесна там Simple Smile
За вайбър не знам,но има фейсбук група ,но и там не са много активни и сякаш не искат да водят комуникация
Коя е фейсбук групата?

Има чат към групата и се беше ежедневно многократно Simple Smile

# 647
Направих група във Вайбър. Ето и линк за присъединяване:

https://invite.viber.com/?g2=AQBRSJsy6w0yylUrPdyvFEokuK10CDPlMsT … XK2oO%2FNo9X5NIBv

# 648
Здравейте, дами,
Наскоро коментирахме за болничните. Аз днес си заявих от АГ, който ми е директно за 1 месец, обаче се води, че е издаден от ЛКК (утре ще е готов). Та при мен направо минахме на този тип болнични, не съм имала 14 дневен преди това.

Как сте вие? Как се чувствате?
Моите бебета много шават и ме радват по цял ден Blue Heart Blue Heart
Сложиха ми превантивен песар миналата седмица, можеше да изчакаме още, но на един преглед се видя, че леко се скъсява шийката при натиск от бебетата и решиха от сега да се застраховаме. Днес съм 23+3г.с.

# 649
Понеже не ползвам вайбър, пиша тук да посъживя малко групата. Докъде стигнахте, какво направихте , как се чувствате? Решихте ли къде и как ще раждате?

Аз съм в 23 седмица, минахме втора фетална и за момента всичко е наред, дай Боже и така да продължава. Напоследък отново получих киселини, няколко дни повръщах, но и това поутихна като че ли. Качила съм около 15 кг, като при мен странното е че качвам  5-6 за месец и после дълго време ги задържам. Не ми се мисли как ще ги свалям после Grinning Кофтито е че съм ниска и понатежаха доста :/

От Пловдив съм и за раждане се спряхме на Торакс заедно с таткото, като самото раждане ще е секцио.

На бебето до тук купихме няколко бодита и едно много сладко екипче Grinning Някак си ми се струва рано за големи покупки, макар че хич не е. Приятели ще ни подарят количката, а от роднини ще ползваме креватче/ кошарка. Все пак на моменти се панирам че никаква не сме я свършили но въпреки всичко не мога да се организирам да я “подхвана”.

Леко бременеене на всички и здрави бебчета на финал 🐝

# 650
И аз минах преди 3 седмици втора фетална и всичко е наред, само плацентата е доста ниско, но поне с шийката за сега всичко е наред.
Относно покупките и аз мислех да почакаме, но видях на голяма промоция една количка и се влюбих ☺ та я поръчах.
Киселините и при мен са проблем, много са неприятни. За килограмите също се притеснявам, защото трудно свалих първия път.

# 651
Аз съм качила 14кг., също съм ниска и вече съм като буре . Мъжа ми ме бъзика като се огащя,  че съм като Бай Ганьо🤣
Началото на 23г.с. Киселините ме мъчат и мен . Също вече ми е трудно да спя от корема . Вече редовно усещам движенията на бебка. Преди 10 дни имах и няколко капки коластра .
Нищо не сме пазарували все още , тепърва започнахме боядисване, освежаване вкъщи.  Като приключим започвам с пазара

# 652
Аз съм в 25 г.с. при нас с бебчето също всичко е наред, но последния месец беше доста турболентен. Започнах фраксипарин, щитовидните хормони се сгромолясаха, отделно и моята плацента е доста ниско и моя следящ иска да отида на второ мнение фетална морфология да огледат пак хубаво. Все още имам надежда да се вдигне. Иначе също ще раждам секцио.

# 653
А защо трябваше групата да се мести във вайбър и да се спре комуникацията тук ?

# 654
А защо трябваше групата да се мести във вайбър и да се спре комуникацията тук ?

Не мисля, че е спряла комуникацията тук. Вайбър групата е и за доста спам съобщения така да се каже, с този интензитет няма как да се случат нещата във форума.

# 655
Определено е спряла . От както се премести кореспонденцията във вайбър тук се е писало 2 -3 пъти . Как да не е спряла ?!  Тъпо е , на мен например ми е приятно да бъда анонимна във форума.  Не ми било удобно да обсъждам иначе с непознати за първите ми капки коластра или за вагиналните ми течения . Но вие си знаете!

# 656
И аз ще се придържам към форума, и малко да сме.

Пиша и в темата за ноември, тъй като така и така съм с доста граничен термин.

Получих преди две седмици леко скъсяване на шийката и полежах в болницата на системи и инжекции няколко дни. За щастие вече съм по-спокойна и си полежавам повече вкъщи.

Интересно ми е дали сте си избрали кошари за бебетата? Аз искам леглото да е до мен, но да не e next to me модел. Заглеждам и тези с мрежите отгоре тъй като имаме коте.

# 657
Ще се радвам, ако споделяте какво сте избрали, като кошара, количка, столче за кола и всякакви други неща. ☺

# 658
И аз с радост бих следила кой какви покупки е направил. Аз да си призная си чакам да си вляза в 27 седмица и тогава да правя списъци и да започвам. Само знам какъв цвят количка искам Grinning

# 659
Признавам си и аз, че нищо не сме взели и сигурно ще изчакаме до черен петък.
Мои приятелки са ми обещали и дрешки и други нещица и предпочитам да видя какво ще получим преди да купуваме, но с удоволствие се включвам и аз да чета, ако има готови с покупките и какво сте взели.

Да ви попитам от вчера усещам остра, пронизваща болка за няколко секунди ниско долу около левия яйчник. Случва ли ви се и на вас? Не знам дали да се притеснявам..

Общи условия

Активация на акаунт