Термин Декември 2025 👶

• 36 855
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Аз не зная дали съм имала контракции до сега . Какво усещате? Ако има значение в 27г.с съм .

Момичета, имате ли контракции? Колко често усещате? Имам някои дни, в които ми се струват доста, по 1-2 на час и все се чудя да тръгвам ли към болница и доколкото е нормално. Не са ми болезнени иначе, просто усещам стягането на корема.

# 721
Раздвижвам малко темата да ви питам дали сте започнали лека-полека да събирате неща за родилното и какво мислите да носите?
Аз си поръчах от шийн нощница дълга с копчета отгоре и пижама с копчета, не знам дали две ще са ми достатъчни или да взема още?

Също така, почнахте ли да мислите за дрешки за изписване на бебето и ако имате препоръки за комплектчета.

# 722
На мен ми подариха няколко нощници, но определено ще сложа клинове и тениски в багажа. Не са ми удобни нощниците. Ще си купя и няколко чифта долно бельо тип бабешки гащи и обикновенни нощни превръзки.
За изписването не смятам да купувам комплект. Така или иначе ще раждам края на ноември или началото на декември и бебето ще е облечено в космонавт. Няма значение каква дреха ще е под него. Но ако все пак държите в сайта на косара има интересни дрехи.

# 723
Изобщо не се бях замисляла, че като се увие това бебче нищо няма да се вижда отдолу. Аз ще раждам средата на декември, така че ще е още по-студено.
Ще разгледам и космонавтчета. Благодаря!

# 724
Аз съм за януари, но ще си взема дрешки просто които ми харесват.
За мен тип дебелите космонавти тип шушляк изобщо не са подходящи за новородено. Ще взема дебел порт бебе за изписването, а после за излизане от тези пухените тип мече.

# 725
Сестра ми ни подари комплектче за изписване на малкия от Косара. Много е сладко!
Скоро ще започна да стягам куфара за болницата. Поне, като си раждал преди година, знаеш какво да (не) вземеш.

Чарлиии, сигурна ли си, че това за киселините се казва Мултисептин? Нищо не ми излиза в гугъл. А жена ми пие фамотидин и не знам колко е добре за бебето, та търся други ефективни неща срещу киселини.

# 726
Раздвижвам малко темата да ви питам дали сте започнали лека-полека да събирате неща за родилното и какво мислите да носите?
Аз си поръчах от шийн нощница дълга с копчета отгоре и пижама с копчета, не знам дали две ще са ми достатъчни или да взема още?

Също така, почнахте ли да мислите за дрешки за изписване на бебето и ако имате препоръки за комплектчета.

И аз си поръчх нощници от shein Simple Smile също жилетка и дебела блуза с цип, което позволява кърмене, чехли за баня, чехли за в стаята, чорапи, по-плътна пижама, травел сет за пътуване, за да не нося големи шишета шампоани и т.н., хавлия малка и голяма, прибори за хранене, уж имало, но си искам мои, в нашата болница не осигуряват вода, така че един стек с шишета с биберон, черен шоколад за след операцията ще ми донесат и ябълков сок-четох че по-бързо се възстановяваш от упойката след него. В процес на търсене на сутиени за кърмене съм, също забравих да купя лепенки за след секцио. Подготвила съм и еднократни подложки за легло-искат ги от болницата, еднократни гащи за след операция,  превръзки за след раждане, два пакета памперси-един давам на акушерките, един остава при мен в стаята, сухи и мокри кърпички за бебето, отделно и за мен, крем против разраняване на зърна, подложки за сутиена да не се цапа от кърмата. Също пелени барехетни и тензухени, одеалце, плътна пелена пак за завиване и май свръхколичество гащеризончета, ританки и всякакви дрешки в два размера 50 и 56 номер, че да имаме варианти ако е по-слабичка или пухкава. Един куфар не виждам как ще ми стигне, ще трябва допълнителна чанта. Загубих си списъка, по който отмятахме и много много се ядосах, и отделно почвам да се паникьосвам и съм малко нерационална във всичко, което правя Worried

# 727

И аз си поръчх нощници от shein Simple Smile също жилетка и дебела блуза с цип, което позволява кърмене, чехли за баня, чехли за в стаята, чорапи, по-плътна пижама, травел сет за пътуване, за да не нося големи шишета шампоани и т.н., хавлия малка и голяма, прибори за хранене, уж имало, но си искам мои, в нашата болница не осигуряват вода, така че един стек с шишета с биберон, черен шоколад за след операцията ще ми донесат и ябълков сок-четох че по-бързо се възстановяваш от упойката след него. В процес на търсене на сутиени за кърмене съм, също забравих да купя лепенки за след секцио. Подготвила съм и еднократни подложки за легло-искат ги от болницата, еднократни гащи за след операция,  превръзки за след раждане, два пакета памперси-един давам на акушерките, един остава при мен в стаята, сухи и мокри кърпички за бебето, отделно и за мен, крем против разраняване на зърна, подложки за сутиена да не се цапа от кърмата. Също пелени барехетни и тензухени, одеалце, плътна пелена пак за завиване и май свръхколичество гащеризончета, ританки и всякакви дрешки в два размера 50 и 56 номер, че да имаме варианти ако е по-слабичка или пухкава. Един куфар не виждам как ще ми стигне, ще трябва допълнителна чанта. Загубих си списъка, по който отмятахме и много много се ядосах, и отделно почвам да се паникьосвам и съм малко нерационална във всичко, което правя Worried
Може ли да споделиш какви са нощниците, и аз съм в търсене от Shein, но има толкова много избор, че се разпилявам 😀

# 728
Да, много голям избор, не мисля че избрах най-практичното, но все пак ще приложа линкове:
https://eur.shein.com/SHEIN-2pcs-Set-Maternity-Contrast-Lace-Dro … t-p-64040049.html

Съвсем не е толкова красива, особено като стои на почти 100 килограмово тяло, избрах я заради халатчето. Информацията ми е, че в болницата е изключително топло и си позволих по-тънки материи.

Другата е доста шокаритетна на живо, пак не е дебела материя Satisfied:

https://eur.shein.com/SHEIN-Maternity-Lace-Trim-Casual-Nursing-D … n-p-69614256.html

Имам и от братя Гьокови:
https://gyokovi.shop/collections/damski-noshtnici

Хубава материя, само малко ме затруднява разкопчаването с копченца, затова реших да пробвам със шейн,където пътя към манджата за бебето се открива с едно движение Laughing

# 729
Здравейте, момичета! Вече съм на 33та г.с. Споделявам с вас резултатите ми от кръв и урина. Оказа, че съм имала кръв в урината, а в предишните ми изследвания бяха с отлични резултати. Исках да видя и вашето мнение относно сегашните ми резултати

# 730
И аз имах,но точно преди това ми бяха взимали проба за микробиология и цитонамазка и се оказа заради това.

# 731
На какъв стерилизатор сте се спрели? Аз взех Cangaroo Verde и днес реших да го пробвам, та той взе, че гръмна 🤭🤭. Та сега съм в търсене на друг с функция за стерилизиране и сушене.

# 732
И аз имах,но точно преди това ми бяха взимали проба за микробиология и цитонамазка и се оказа заради това.
Да и при мен се получи абсолютно същото, затова и не му обърнах внимание Simple Smile

# 733
На какъв стерилизатор сте се спрели? Аз взех Cangaroo Verde и днес реших да го пробвам, та той взе, че гръмна 🤭🤭. Та сега съм в търсене на друг с функция за стерилизиране и сушене.
На Lorelli си взех от Вис Виталис стерилизатор със сушилня. Много хубави отзиви четох.

# 734
На Lorelli си взех от Вис Виталис стерилизатор със сушилня. Много хубави отзиви четох.
Аз взех лорели със сушилня също

Общи условия

Активация на акаунт