Бари (Пулия) и Матера (Базиликата) – Красивата Южна Италия - 9

• 37 871
  • 778
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Този срок конкретно е само за тази. Което по никакъв начин не означава, че по други маршрути няма промени поради реконструкция и т.н

# 181
Здравейте! Наближава и нашето пътуване, имам два линка за закупуване на билети от летището в  Бари до Матера. Разликата е 1 Е в цената, а компанията уж е същата и
Необходимо е да си направя регистрация, нали?

А за влаковете билети купувам на място или пак онлайн е по-добре?

# 182
  • София
Онлайн е по - лесно, не се налага допълнително валидация.

# 183
В Пулия къде бихте ми предложили да останем за 3 нощи? Планувам Матера евентуално 2 нощи и Бари една за да можем да се придвижим по лесно до летището. Бихте  ли ми предложили конкретни места.

# 184
Локоротондо, Чистернино или Остуни.

# 185
RebelHeart, благодаря за отговора!

Сега търся помощ за транспорт от Матера към Бари /централна гара/ в ден неделя. Нещо аз ли не правя както трябва или няма влакове в неделя? Flushed
Тук гледам:
https://www.rome2rio.com/map/Matera/Bari-Centrale#r/Train
Необходимо ми е някъде по обяд, примерно към 14 ч. да тръгнем към Бари, с какво да е?

# 186
В неделя няма влакове. С автобус.

# 187
Здравейте, някой ползвал ли е такси рано сутрин към 4-5ч.? Понеже полета ни е рано сутринта, мисля че 7:00 или 7:30, нямам идея с какво ще можем да стигнем до летището като хотела е далечко дава ми 20 мин. с кола, предполагам с градския ще е около час. Някой, ако може да даде съвет или да сподели, ако е имал такъв ранен полет?

# 188
  • ВАРНА
Здравейте, някой ползвал ли е такси рано сутрин към 4-5ч.? Понеже полета ни е рано сутринта, мисля че 7:00 или 7:30, нямам идея с какво ще можем да стигнем до летището като хотела е далечко дава ми 20 мин. с кола, предполагам с градския ще е около час. Някой, ако може да даде съвет или да сподели, ако е имал такъв ранен полет?
Помолете от хотела да ви поръчат от предния ден с точен час. Ние бяхме така и писахме на хазяите. Бяхме в апартамент. Дойде точно в уговорения час-5 сутринта. Иначе на сайта на летище Бари имаше координати на таксита и с тарифа спрямо адреса/квартала. И наистина цената беше като от сайта.

# 189
Супер, благодаря! А като цена горе долу колко ви излезе и колко пътувахте като време? И ако може да споделите апартамента, в който сте били.

# 190
  • ВАРНА
Супер, благодаря! А като цена горе долу колко ви излезе и колко пътувахте като време? И ако може да споделите апартамента, в който сте били.
Бяхме в квартал Madonela и до летището ни взе 28евро. Пътувахме около 20минути.
Това е апартамента:
https://www.booking.com/Share-3LrEhK

Това е от сайта на летище Бари:
https://bari.airports.aeroportidipuglia.it/en/da-e-per-gli-aeroporti/type/taxi/

# 191
Здравейте ,
 препоръчайте плажове със чадъри , може и извън Бари.

# 192
А от Бари до летището /за връщане/ може ли да сподвелите къде се чака този автобус № 16 или варианти за пътуване до летището, че не успявам да се справя Sad

# 193
  • София
На предгаровия площад, където е червената точка :

# 194
RebelHeart, за пореден път ми помагаш,  Огромно благодаря! Wine Glass
Намерих го по твоята снимка и си записвам Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт