Бари (Пулия) и Матера (Базиликата) – Красивата Южна Италия - 9

• 38 915
  • 777
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
За автобуса, ако сте 15-20 минути преди това, ще се качите. Ние бяхме 30 и бяхме първи
На място или предварително си взехте билетите?
При положение,че съм ги купила предварително,има ли опасност да са заети местата ни?
Te не са с места. Взехме ги предния ден от машината.

# 496
  • Mostly in my mind
Тъй де, не са с места. Ама нямат ли инфо колко са продадени, че се случват тия опашки
Блягодаря ти за пореден път за инфото. Ще гледаме минимум 20 мин по-рано да сме там.

# 497
Тъй де, не са с места. Ама нямат ли инфо колко са продадени, че се случват тия опашки
Блягодаря ти за пореден път за инфото. Ще гледаме минимум 20 мин по-рано да сме там.

Не, купуваш си билет и има едно момиче, което качва в автобусите и като те пита за къде си ти казва на коя опашка да се наредиш. Зад нас имаше две момичета българки и те си бяха взели от предния ден билети, но въпреки това си бяха най-отзад на опашката. Не знам дали само при нас е било, но веднага дойде втори автобус като не успяхме да се съберем всички в първия.

# 498
Здравейте , наближава нашето пътуване за Бари  на 10 септември . Планът ми дотук е пристигане и отпътуване от летището към Матера . Пристигаме около 14:00 часа и знам , че има автобуси в 15:00 и 16:00 часа . Дано се ориентираме лесно и хванем по - ранният .
Ако имате насоки , споделяйте 🙂
На другият ден ще се върнем към Бари и ще сме там два дни .
Записах това , което споделяте вие като интересни заведения, храна , сладолед , кафето Дея за закупуване на билети за Алберобело .
Дано и времето е с нас .
И въпрос : как стои въпроса с интернет по заведенията . WiFi свободен има ли ?

# 499
  • Вестерос
Aз лично не знам, ползвам си само мобилен, но мисля, че в Бари имаше, където сме сядали безплатно уай фи

# 500
Здравейте , наближава нашето пътуване за Бари  на 10 септември . Планът ми дотук е пристигане и отпътуване от летището към Матера . Пристигаме около 14:00 часа и знам , че има автобуси в 15:00 и 16:00 часа . Дано се ориентираме лесно и хванем по - ранният .

Ние сме по същата схема в момента - вчера пристигнахме сутринта и от летището отидохме в Матера, пренощувахме и сега пътуваме към Бари. Бих препоръчала да си купите билети за автобуса предварително, защото първо качват тези с билети и едва след това, ако има места, други пътници. Ние си купихме билети през омио.

# 501
  • Mostly in my mind
shark, тази информация е успокоителна. Значи няма ве.оятност да останем без места  в автобуса за Алберобело щом съм ги взела през омио предварително. Simple Smile

# 502

Ние сме по същата схема в момента - вчера пристигнахме сутринта и от летището отидохме в Матера, пренощувахме и сега пътуваме към Бари. Бих препоръчала да си купите билети за автобуса предварително, защото първо качват тези с билети и едва след това, ако има места, други пътници. Ние си купихме билети през омио.
Много благодаря за препоръката .  Само ми е притеснително дали ще успеем навреме , че имам чекиран багаж и да не се забавим около  него  и да изпуснем това, което сме резервирали .
Ако нещо друго споделите  за Матера , ще съм благодарна Simple Smile

# 503
Лолита, пътуването ни до Алберобело предстои, ще пиша дали пак така се случват нещата.
This_season, какво ви интересува? Като излезете от летището, тръгвате вдясно, подминавате гарата и там се намират спирките за автобусите. Добре е да сте 15-20 мин по-рано. Ние сме с ръчен багаж, не знам колко се чака чекирания
За нас една нощувка в Матера се оказа недостатъчна, за да разгледаме, но нямаше как да останем повече. Вечерните гледки наистина са магически

# 504

Много благодаря за препоръката .  Само ми е притеснително дали ще успеем навреме , че имам чекиран багаж и да не се забавим около  него  и да изпуснем това, което сме резервирали .
Ако нещо друго споделите  за Матера , ще съм благодарна Simple Smile

В понеделник пристигнахме в Бари. Имахме и чекиран багаж. При положение, че слязохме през ръкав и не сме се бавили, багажът излезе може би 15 мин след слизането ни от самолета. Не сме чакали много.

# 505
Къде в Бари могат да се хапнат хубави черни миди?

# 506
  • София
Здравейте! Имам въпрос към тези, които в момента са в Бари или са били наскоро и пътуват към Матера. Доколкото разбирам има ремонти на гарата в Матера до 10.09. и съответно промяна в начина на придвижване. На сайта, от който знам, че се купуват билети, ferrovieappulolucane.it, няма никакви опции за маршрута след 10.09., когато смятам да пътувам. Някой може ли да даде актуална информация (разписания, варианти за влак /автобус, откъде се купуват билети), моля!

# 507
Излизат варианти ако се избере опция автобус само. Може би ще продължи ремонта.

# 508
  • София
Интересно защо, но на мен не ми излизат никакви опции 🤔 Може би ще действам с покупка на място. Благодаря!

# 509

В това поле трябва да смениш treno на autobus.

Общи условия

Активация на акаунт