Бари (Пулия) и Матера (Базиликата) – Красивата Южна Италия - 9

• 38 895
  • 777
  •   1
Отговори
# 555
  • Mostly in my mind
Тифани, еха 5. Ние 105 видяхме сигурно. Joy
Иначе те не ходят само по-късно. Постоянно ги виждахме. Единият ден бяхме на Пане е Помодоро. Сигурно 10 имаше, които продаваха джунджурии - плажни кърпи, гривни, герданчета, шалове. И докато не си купиш, не се оставят на мира.
Пак казвам - не ми пречат, не създават проблеми, просто са доста и прави впечатление.

# 556
И нашата почивка в Бари приключи, мога с две ръце да препоръчам апартамента в който бяхме Il Fico -Appartamento 2. Полетът ни беше рано и пристигнахме в 8.30ч, човека направи всичко възможно, за да ни настани в 9.00, о в петък напуснахме в 11.00ч, а багажа стоя в склада до 17ч. Относно негрите, май не сте били скоро в Париж Grinning , в Бари даже не ги забелязвах, аз съм сама с две деца и не съм имала никакви проблеми.

# 557
Единият ден бяхме на Пане е Помодоро. Сигурно 10 имаше, които продаваха джунджурии - плажни кърпи, гривни, герданчета, шалове. И докато не си купиш, не се оставят на мира.

Един от тези ни нарече расисти, защото не си купихме нищо 😉
Има чернички и по моите стандарти доста, като за Италия. В други западни държави има повече.

# 558
  • Вестерос
Тифани, еха 5. Ние 105 видяхме сигурно. Joy
Иначе те не ходят само по-късно. Постоянно ги виждахме. Единият ден бяхме на Пане е Помодоро. Сигурно 10 имаше, които продаваха джунджурии - плажни кърпи, гривни, герданчета, шалове. И докато не си купиш, не се оставят на мира.
Пак казвам - не ми пречат, не създават проблеми, просто са доста и прави впечатление.
Възможно е, просто от Рим съм им свикнала, те ми говорят, аз се правя, че не ги виждам дори и така не те занимават Simple Smile

# 559
Опитвам се да взема билети за Алберобело , но през Омио ми показва само пътуване много рано сутринта . Други часове няма . За 12 септември гледам . Може ли да е така наистина ?

# 560
  • Mostly in my mind
може, да. явно за другите часове билетите са продадени. пробвайте с друга дата.

# 561
  • София
Омио, вероятно като посредник, имат определен контингент места.
На сайта на Трениталия билети за автобусите на 12.09 са налични.

# 562
  • Mostly in my mind
Единият ден бяхме на Пане е Помодоро. Сигурно 10 имаше, които продаваха джунджурии - плажни кърпи, гривни, герданчета, шалове. И докато не си купиш, не се оставят на мира.

Един от тези ни нарече расисти, защото не си купихме нищо 😉
Има чернички и по моите стандарти доста, като за Италия. В други западни държави има повече.
😅
Мъжът ми на единия вдига ръката един вид "не искаме, остави ни", а той "българи" Joy

# 563
И на мен ми направи впечатление, че има доста чернокожи в Бари. На виенското колело, като сервитьори и изобщо навсякъде. Явно са свикнали местните. Но най-голямо впечатление ми направи една група към 4:30 сутринта на спирка като отивахме към гарата за летището, явно отиваха на работа.

# 564
Огромно Благодаря на дамите  , които ми препоръчаха  да отидем до Матера от летището.
Днес сме тук и е очарователно . Беше облачно и нямаше залез тук , но ви оставям нощна Матера .

Снимката е с премахнат обект ( аз ) Grinning, защото нямам само пейзажна снимка .
Няма чернокожи почти никакви  и атмосферата е прекрасна .

# 565
Да сменя малко темата с цветнокожите, която леко ме изненада, признавам си...
Имате ли препоръки за Лече - нещо, което не трябва да пропускаме?

# 566
  • София
Лече има интересна и богата архитектура, разхождайки се из центъра / старата част на града /, ще видиш така и така всичко налично. Не ми е известно извън тези очертания да има нещо важно.

# 567
  • София
Мен Лече не ме впечатли толкова. Повече харесах Остуни и Галиполи. Освен това катедралите в Лече са с входен билет (има комбиниран за всички, май е 11 евро). Ние успяхме да разгледаме историческия център за около 2 часа, без да сядаме в заведение.

# 568
В Лече определено е хубаво, но платените неща не си заслужават особено. В началото на стария град има нещо като малък селски пазар с интересни неща.

# 569
Здравейте ,  може ли да ми потвърдите спирката за  Алберобело. Взехме билети от кафе Дея, казаха , че на всеки кръгъл час тръгват и когато отидем ние , и спирката е на Терминал Bus , по - надолу от кафето и на отсрещната страна . Правилно ли сме ги разбрали ?

Общи условия

Активация на акаунт