Подлъга ме ,че имаме отношения и разбрах,че има много рибки на куката

• 7 444
  • 227
  •   1
Отговори
# 195
Може във Франция да имат традиции в тази област и добри доктори; ама тука е нещо сравнително ново и им нямам доверие.
На тия жени, дето си слагали ботокс как се е получил фал и сега ходят с криви джуки; а като отидеш да ти оперират по "най-ценното" и объркат нещо къде режат, по БТВ ли ще се оплакваш после?

# 196
Не съм гледала статистики, Кеч.
Но от хаповете по-гадно няма – объркват ти целия женски организъм, хормони, страничните ефекти дори няма да коментирам.
А презервативи не понасям, с постоянен партньор дълги години само с презерватив, бях получила раничка на шийката на матката. Та, всеки си знае, аз изхождам от личния си опит. Не ме интересуват статистики, достатъчно обща култура и инфо имам за всички методи, за да се спра на един.
За непостоянни партньори – презерватив. Простичко е.
В двойка – решават си двамата според начин на живот, здраве, възраст.
Премахване на яйчници, вазектомии са кардинални намеси, които пак казвам, за мен не са нормални, ако не са по лекарско предписание и здравословен проблем.

# 197
  • София
Абе направо да реже топките барабар с инструмента, така автоматично се решават и други страхове- за изневяра. Тва сериозно ли го мислиш, че и изискваш, ако е така имаме сериозни проблеми на втория етаж
Нищо не изисквам от теб. Ако искаш, и главата си отрежи.
Всяка двойка има своя динамика

Бази, съгласна съм за хаповете абсолютно. Моят опит относно различните методи е по- различен, така че наистина е редно според здравословното състояние, особености и динамика на двойката да се решават тези неща.

Друг е въпросът, че явно за много хора пазенето е само от бебета и много млади жени взимат само хапчета и се чувстват свободни да правят секс със сульо и пульо.

# 198
Абе направо да реже топките барабар с инструмента, така автоматично се решават и други страхове- за изневяра. Тва сериозно ли го мислиш, че и изискваш, ако е така имаме сериозни проблеми на втория етаж
Нищо не изисквам от теб. Ако искаш, и главата си отрежи.
Всяка двойка има своя динамика
.
То остава и от мен да го изискваш. Както и да го въртиш, изискване и очакване партньорът ти да си реже нещо звучи доста зловещо

# 199
  • София
Ний сме млади, не сме стигнали до там - бяла спретната къщурка с 3 деца отпред.

Зловещо е, защото много се обичкаш.  Зловещи са и хормоните, които разбъркват целия организъм на жената, увеличавайки вероятността от рак, ама не виждам да се тюхкаш. Зловещи са и женските обрязвания в някои страни, ама и за тях не виждам да се тюхкаш. И т.н. Схвана идеята.

Освен това си противоречиш
"А защо Ганка не си резне нещо и този проблем да бъде решен веднъж за винаги?"

# 200
Аха, значи понеже ти много си се обичкаш, другия трябва да си резне това онова? В което естествено няма никакъв проблем, щото ти си в центъра. Но в същото време когато другият много си се обичка, вече става проблем и почва да се иронизира. Спирам до тук, че темата започва да прилича на оная за невъзможните, която като отворя през няколко месеца все виждам тебе там.
Между другото въобще не ми дреме къде по света на какво се подлагат жени или мъже в третия свят, до толкова ме вълнува само колкото тези умно либерали да не ми ги довлекат на главата както вече почва да се случва и у нас

# 201
  • София
Ако иска, ще си резне. Теб лично какво те бърка, че така агресивно реагираш на хипотеза, която дори не е насочена към твоето достойнство. Виж, във Франция не са умрели.

В темата за невъзможните предимно се пише за мъже, които смучат енергията на жените си и тънко им вменяват разни неща. Напомня на немалко потребители. Няма лошо жена да е център за мъж. Виж - обратното е патология Wink

# 202
Абе и в двата случая е патология според мен, ама хайде няма да спорим, че току виж и към мен има искане за рязане на туй оний Simple Smile

# 203
  • София
Ненужна ирония. Народът е казал happy wife, happy life Simple Smile

Само във форумната реалност жените трябва да се бият с мечове, за да се сдобият с вниманието на някоя примадона от мъжки пол. И да застрашават здравето си, както е хипотетичната ситуация в темата.

# 204
  • София
Какви хапчета ,какви васектомии,какви спирали. Защо бе ???Правя само с кондом,а когато е без при съжителство просто не свършвам вътре . И не ми излизайте с глупостите,че пак имало вариант да забременее . За 23г полов живот не ми се е случвало . Свършвам си където свършвам . Хем по секси ,хем по здравословно

# 205
И на мен за 15 г с ваденето, ама хайде си казах да не ги възпалявам допълнително

# 206
  • София
Ти се възпали само при мисълта, че някъде има мъже, които си прекъсват жичките.
Сигурна съм, че ако мъжете носеха тежестта от бременности, някои болести и проблеми, щяха много да си се пазят. Много повече от жените.

Наивница, ти си много добра. Какви други деца Joy Не е готино омешването на наследства. Няма нужда с всяка жена деца да правиш. Пък не ги и гледат. Циганят се за минималната издръжка, театри играят, не като в другите държави.

# 207
Има мъже, които си гледат децата,  и то българи при това. Жените да спрат да си отварят краката за буклуци и “лоши момчета” и да не реват после, че са с две деца в детската стая без професия и без перспектива.

# 208
  • София
Има, но не са мнозинство, защото в България няма алимони.

А това, че някой си е "отворил краката", не освобождава другия от отговорност, нито морално, пред закона.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 21:28 от The Catcher in the Rye

# 209
  • Paris, France
Може във Франция да имат традиции в тази област и добри доктори; ама тука е нещо сравнително ново и им нямам доверие.

Била е забранена вазектомията доста дълго време. Наполеон я забранява и до около 2000г ходеха в Англия за процедурата, но си беше соленичко. Също и кълцането на тръби не е било разрешено. Ходели са в Мароко през 40те, 50те и 60г. Може би затова сега ги искат, като забранения плод.

Не става дума някой някого да кара и точно затова се чака и се минава през психолог. Хората така са си решили и ако бях сега на 20г и бездетна, щях да направя същото. При жените прекъсването на тръбите предпазва и от рак на яйчниците.

А презервативи не понасям, с постоянен партньор дълги години само с презерватив, бях получила раничка на шийката на матката.

Ужас. Негативна беше на HPV, така ли?

Според мене раничка на шийката на матката се получава по-лесно от неползване на презерватив, отколкото от ползване, особено ако партньорът не е обрязан. Има презервативи от най-различни материали.

Не разбирам рекламирането на необезопасен секс и настояването, че прекъснатият полов акт е сигурно противозачатъчно. Да, за нискофертилен, стар или откровено ялов мъж може и да работи, но за млади хора не е опция.

На мене един съсед ми се хвалеше как пазел жена си и го вадел навреме. Като тръгнаха да правят бебе се оказа, че има нещо като 5 сперматозоида в пробата, всичките полуживи, криви, без опашки, с глави колкото ноята, нещо такова. Нормалните мъже имат по 150 милиона (сперматозоиди, не долари 🤣) Та, не слушайте мъжете!

Общи условия

Активация на акаунт