Подлъга ме ,че имаме отношения и разбрах,че има много рибки на куката

• 7 472
  • 227
  •   1
Отговори
# 120
Е ти не знаеш, може той да си има жена и две деца и той да е постигнал нещо

# 121
  • Пловдив
Цитат
Абе аз се радвам че го разбрах на 1-вия месец,можеше да ме залъгва много повече и накрая пак греда.На тези години 34 с тези детски игрички най много да си остане стар ерген.Аз поне имам брак,развод и дете ,постигнала  съм поне нещо за моите 31

Гордостта на фамилията ........пък провинциалистчето на 2-ра среща те метна. Топа !

# 122
  • София
Ох да, и това. Защо се занимаваш със селянин, който ще трябва да приижда.
София вече е 3 милиона, малко ли са ти Grinning

# 123
То всичко изписано от жените тук ако се прилагаше на практика всичките щяха да са моми с котки. А и някак си съм убеден, че всичките възторжено подкрепящи идеята за хотела за първи секс няма да са много във възторг ако им изтърси след една две срещи аре на хотел да те ч*** кам ( втората част на фразата се подразбира).
Пак да повторя, старателното криене на адрес и жилище говори, че се крие и нещо друго, което не е добре. Не можеш да опознаеш някой без да видиш къде и как живее. Другото е просто чук и бег, там такива подробности наистина са излишни
В общуването някои неща се подразбират... никой не е нужно да ти казва айде на хотел да те чукам. Кани те на уикенд някъде, или спа, то се усеща дали искаш, ако не искаш или ти е рано му казваш и това е. Естествено, че ще го поканиш и в дома си, просто не е нужно първия път. Първи секс някъде е хубаво, защото ви остава спомен после за това място, и след години може да се върнете. А вкъщи понякога ще си лягате скарани, и така или иначе ще го правите. Мъжът да организира уикенд някъде и да те покани е много хубаво. Тъкмо виждате как сте заедно на пътувания. Но със сигурност не втората среща, трябват много романтични срещи преди това, за да има уикенд някъде.

# 124
Той, ако излиза с няколко и на всяка предлага спа, де ще му излезе края.
В днешно време всичко се случва много бързо, комуникира се с много хора. Няма време и средства за всеки да го разтягаш по година, камо ли за спа, постоянни ресторанти и доказванки.
Затова, срещаш човека – преценяваш. Ако си сбъркал, натам.

# 125
  • София
Хора само аз ли излезнах най наивната тъпачка.
Запознах се с млад,интелигентен,”сериозен “мъж на пръв поглед 34 годишен .Първата среща мина много добре,комплименти,държание,отношение ..топ топ
Втора среща отново всичко ТОП,постоянно поддържане на комуникация и срещи 1 месец,като вметна ,че сме от различни градове и пътуваше 150 км да ме види.Постоянно твърдеше ,че много работи и няма време за жени,че като е с една е само с нея,наистина сериозни надежди.
Трета среща пак всичко нормално,имаше химия ,усети се топлина по близка от предните пъти…ии ставам аз един слънчев ден,и получавам скрин шот от моята приятелка ,как той и е писал ,и започва чат с цел срещи да иска младежа най-вероятно.Естествено моята приятелка го блокира веднага ,защото и бях показвала снимка на човека с когото се виждам.Това нещо направо беше голям удар за мен,все едно някой ме прободе с нож.Как може мъжете най -вече да отговорят ,защо давате напразни надежди и оплитате жените,че сте отговорни и сериозни ,а в същото време се занимавате общо с 3-4 момичета едновременно?
Хахаха ,класика. А може и да е искал секс човека ,ама ти да го моташ и така или иначе идва в града ти ,да си има резервен вариант

# 126

Хора само аз ли излезнах най наивната тъпачка.
Запознах се с млад,интелигентен,”сериозен “мъж на пръв поглед 34 годишен .Първата среща мина много добре,комплименти,държание,отношение ..топ топ
Втора среща отново всичко ТОП,постоянно поддържане на комуникация и срещи 1 месец,като вметна ,че сме от различни градове и пътуваше 150 км да ме види.Постоянно твърдеше ,че много работи и няма време за жени,че като е с една е само с нея,наистина сериозни надежди.
Трета среща пак всичко нормално,имаше химия ,усети се топлина по близка от предните пъти…ии ставам аз един слънчев ден,и получавам скрин шот от моята приятелка ,как той и е писал ,и започва чат с цел срещи да иска младежа най-вероятно.Естествено моята приятелка го блокира веднага ,защото и бях показвала снимка на човека с когото се виждам.Това нещо направо беше голям удар за мен,все едно някой ме прободе с нож.Как може мъжете най -вече да отговорят ,защо давате напразни надежди и оплитате жените,че сте отговорни и сериозни ,а в същото време се занимавате общо с 3-4 момичета едновременно?
Хахаха ,класика. А може и да е искал секс човека ,ама ти да го моташ и така или иначе идва в града ти ,да си има резервен вариант
Правихме два пъти секс и той знаеше ,че не го мотам.Мен затова ме отврати факта че пише на няколко с цел секс,а вече има мен за това .Как може да си го пъха на всяка ,без да мисли за последици (болести)

# 127
Драга, то не се знае дали си го пъха на всяка. Може другите да не му пускат, а вие да сте резерва. Варианти има всякакви.

# 128
  • Пловдив
Цитат
Правихме два пъти секс и той знаеше ,че не го мотам.Мен затова ме отврати факта че пише на няколко с цел секс,а вече има мен за това .Как може да си го пъха на всяка ,без да мисли за последици (болести)

Сега кажи ,че и презерватив не си използвала ?

# 129
Цитат

Сега кажи ,че и презерватив не си използвала ?
За жалост не понеже се извади на светец ,не бил правил секс 3 месеца а преди това имал сериозна приятелка ,точно това също ме отврати,че лъже
Спокойно веднага ходих на лекар,не ми е лепнал нищо слава богу…..

# 130
  • София
Спокойни сме. По принцип болестите от всякакъв вид имат инкубационен период.

Но гледай от положителната страна - поне не е холера.

# 131
  • Пловдив
Цитат
За жалост не понеже се извади на светец ,не бил правил секс 3 месеца а преди това имал сериозна приятелка

В началото ти съчувствах , после малко ме беше яд , после стана забавно.........вече е тъжно.

Ама важното е ,че имаш брак, развод и дете ..................акъл ти липсва само.

# 132
  • София
Повечето венерически болести се проявяват след около 3-6 месеца, а някои протичат скрито.

Ще споделиш ли в кой град те разведоха толкова бързо. Вероятно си пропуснала въпроса ми по-горе. Питам от професионален интерес и без лоши чувства.

# 133
В София се разведох,по взаимно съгласие беше ,така че не смятам за странно и бързо

# 134
  • София
Цитат
За жалост не понеже се извади на светец ,не бил правил секс 3 месеца а преди това имал сериозна приятелка

В началото ти съчувствах , после малко ме беше яд , после стана забавно.........вече е тъжно.

Ама важното е ,че имаш брак, развод и дете ..................акъл ти липсва само.
Авторът е мъж. Иска да тригърне лелите с описания какви прасета са мъжете, как кръшкат, хойкат, ползват жените за секс и им дават болести.

Общи условия

Активация на акаунт