🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 560
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 005
  • # супернатурална #
Дразни ме фактът че всички коври там искат да се изкарат толкова морални, духовни и абсолютно НЕмеркантилни.. Това са пълни глупости! Мартина и Анна-Мария сложили големите бомби и я раздават интелектуално, а Силвията "не искам да отговарям" и Козара "ще го направя милионер за няколко месеца" допълват интелектуалната атмосфера.. Толкова противни всички, че са си лика прилика с Даниела и Мерак, с изключение на две три момичета

Като изключим думата с к.. съм напълно съгласна с останалото. Толкова да са зле, че Даниела изпъква съвсем естествено на техния фон. И ми харесва посланието, което прави-в крайна сметка не печели нито най-хубавата, нито тази с най-големи (и най-на показ) бомби. Печели най-умната. Не в академичен смисъл, разбира се. Но като комбинация от усет за хората, ситуацията, подредба и излагане на мислите, комуникация, цялостно поведение. И не, не става само с четене на книжката/ппдражание-Ферай е пример за това, какво се случва, когато не си го носиш...или поне не си го оттренирала достатъчно.
Ако до този момент Даниела е играла, Мартин и даде сериозен повод да започне истински да го хареса-няма нищо по-секси от мъж, който показва, че е готов да застане срещу целия свят (малкия им, изкуствен свят, в случая) заради теб. Вие представяте ли си Виктор да беше защитил Любомира по този начин в аналогична ситуация?

# 1 006
Даца била влюбена в Мартин! Чу ли народе?
Отваряйте шампанското! 🎉🎈🥂

Просеко с малинки? 🥰

# 1 007
Аз пък искам след тоя фарс с черните рози да изгонят от продукцията и Мартин и Даниела.
Да вкарат трети Ерген, защото за мен всичко, което се случва е крайно несправедливо срещу останалите момичета.
Може да са всякакви, но да му позволят да ги изгони заради Даниела вече ми струва се прекалено.

# 1 008
  • here and now
Да се надяваме, че Ферай няма да тръгне да скача от самолет, въпреки желанието си Grinning

Ограничено момиче, така ми стана жал, дано и провърви в живота с добър и търпелив мъж.

Какво против добрите и търпеливи мъже имаш, че им пожелаваш Ферай? Mr. Green

# 1 009
Даца била влюбена в Мартин! Чу ли народе?
Отваряйте шампанското! 🎉🎈🥂

Просеко с малинки? 🥰
Наздраве! 🙂

И аз мисля, че Мартинела трябва да си ходят вече. Той влюбен, тя влюбена - да се хващат за предмишниците и да тръгват към големия червен магазин за брачни халки, и да ни освободят от присъствието си!

# 1 010
  • софия
Ама Мартин защитаваше собствения си избор само.
Утре ще реши, че Данчето го е предала(а предател при него става много бързо Stuck Out Tongue Winking Eye) и ще злобее здраво по неин адрес.
Та няма да се учудя, ако скоро след като си тръгнат от предаването ТритеЧерниРози получат "възмездие" Grinning

А аз официално вече имам цял отбор любими ергенки. GrinningBlush

Марто си е гадняр, та от всички патки вътре  само Данчето му я давам. Да се употребяват със здраве.

# 1 011
Това определено бе най-забавният епизод на сезона, смях се със сълзи на разговора между Ферай и Васил. Поздравления за него, че все пак запази самообладание и не избухна в смях на целия брътвеж. Уви, само красота не стига, трябва и акъл.
Очаквах въпросите да са по-интересни, доскуча ми всичко да е за Мартин и Даниела. Исках да чуя повече за останалите. Момичетата бяха прекалено озлобени към Даниела, което само тласна още повече Мартин към нея и да се вживява като нейн закрилник.
Харесва ми, че Васил дава шанс за среща и на други момичета, беше досадно да се въртят по 2-3. Той за мен си е ерген, в образ, който бяхме свикнали да виждаме от предните сезони.

# 1 012
Прекалено много ефирно време им дадоха из фейсбук коментарите са същите.
На хората до гуша им е дошло от физиономиите им и хилядите им "срещи".
Да ги махат и да вкарат нов Ерген на неговото място.

# 1 013
  • София
Много досадно беше, че всичко се върти около Даниела и Мартин тези дни. Повечето въпроси и днес бяха към тях. Някои момичета не са имали и пет реплики този епизод, не че друг път им се дава шанс да се изкажат.. Не бих могла да изкажа възхищение към самообладанието, което запази Даниела, защого не я харесвам по принцип. За мен тя е хладнокръвна, защото е безчувствена, фалшива. Всяко изречение, жест, мимика - премерени и изиграни, но от лоша актьорка (чие беше това изразно бижу не помня). А Мартинчо е горканчо.

# 1 014
Липсва ми Анета в цялата какафония. От самото начало тя имаше най - адекватна оценка за Мартин.

Спомням си, че някъде в първите епизоди или може би беше на първата церемония Наум разясняваше значението на червената, бялата и черната роза, но не мога да се сетя за черната какво беше. Ясно е, че ще ги покани да си ходят. Много унизително. Опасявам се, че Мартина се колебае и може да остане, което ще е ужасно за гледане.

# 1 015
  • # супернатурална #
На мен пък ми харесва да гледам как се заражда нещо, макар и много вероятно мимолетно, а още повече да виждам реакциите на останалите момичета да разкриват още повече от характерите им.
За сега нито една от "Мартинките" не ме е подвела. Но пък Силвия и АМ копаят нови дъна, и това няма нищо общо с любов и привличане, както вероятно донякъде е при Мартина, и за това на нея мога да и простя нападките и иззлобяването.

# 1 016
Защо всички се напрягат да отворят на Мартин очите за Данка, той да не би да е китка. Лика прилика са си. Да си се вземат и ако могат да си се изтрайват.

# 1 017
  • в сърцето на един мъж...
Абе тия двете Ферай и Даниела дъх поемат ли си изобщо? Това кречетало не е за слушане изобщо.
Момичетата тактически постъпиха много грешно, трябваше да задават други въпроси и да няма никакви към Даниела, така нямаше да има възможност да говори и да даде на Мартин повече козове. Не мога да поврявам, че Виктор има по-добър поглед върху Даниела от Мартин. И това само въз основа на този разговор с въпроси. Някак ме впечатли тази вечер, не очаквах толкова адекватен анализ от негова страна. И браво, че имаше смелост да му го каже в лицето.
Васил се държа много добре и адекватно в ситуацията - какво да каже - аз съм по-добър, по-як, по-готин, по-секси от вас и момичетата повече ме харесват. Точно на Мартин ли, с неговите хиляда и двеста комплекса... Естествено, че ще отговори йезуитски. Няма нужда да се изтъква - то се вижда каква е разликата. И каква беше тая тъпотия - аз знам, че имам тъп хумор. Абе уж се бориш да си най-най там, ама щом Даниела е казала, че имаш хумор като на ляв селски бек и ти оплезваш език до пъпа... Аз тук виждам само един добър покер играч и това е Васил. Задминава го с класи. Мартин толкова е загорял в момента, че не чува и не вижда нищо около себе си освен двете бомби и женската енергия...
Евала му правя на Васил, че издържа стоически логореята на Ферай. За едно предаване, тая малката достойно се е обучила, само че е тъпа и не знае какво се говори и какво не и подплаши Васил Simple Smile Няма да я огрее там...

# 1 018
Браво Николов, днес беше бигбрадърско по класическите сезони !😀
Васето е подставено лице, изпълни точно заповедта да повика падуанчето на матура по даниелиния предмет. Я как е учила, как всичко знае!  Той героично търпя, трябва да му увеличат хонорара и една добавка вредни.

Другарският съд завърши с графологична експертиза, а присъдата се отложи до другото заседание след представянето и. Явно черпят вдъхновение от съдебен спор. Алоо, Нова телевизия....

Марто много,  ама много иска да боцне Данка. Като успее, приключва с нея. Няма какво да се пеним, навил си я е на пръста, ще има кекс. После кой за Джанъм, кой за Чепеларе.

Последните двама са такава боза, че ги включиха в сценария на другата двойка, защото им липсва потенциал за собствен. 3/4 от срещата посветиха на Даниела и 1/4 на хигиената.
Въпреки всичко Николов ми е симпатичен, разджурква попарата и има идейки, сладур.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 00:45 от NOmerci

# 1 019
Каквото и да си говорим, Даниела най-достойно излезе от другарския съд.
Болшинството там са меркантилни, но в никакъв случай не биха си признали, че няма да се хванат със средностатистически мъж, Даниела поне е откровена. Колкото и да не я харесвам, в тази ситуация бих я защитила и аз.
Роси какво каза за нея, че не чух?

Общи условия

Активация на акаунт