🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 526
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 990
В момичетата, а и у зрителя, тази вечер остана едно много неприятно чувство - че меркантилността, глупостта и кухите претенции бяха възнаградени. Е, вярно, че Васил няма да повтори, но дори тази среща беше супер странно решение от негова страна. Може би е очаквал нещо различно, бил е заблуден?
Мартин няма какво вече да се коментира, зяпнал в Данка и друго не вижда, само току с боязлива надежда я подпита - "Ама ти истинска ли си с мен?", и тя като каже "да", две супени лъжици мед му облеят сърцето, и след малко пак "Ама да не ме лъжеш?!".
😭😭

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 15:35 от Tess d`Urberville

# 991
Той Мартин като гледам друга опция освен Данка не му остана, а пък да те изберат просто защото няма какво друго…сори Данче ама надали си очаквала точно тази реклама

# 992
В момичетата, а и у зрителя, тази вечер остана едно много неприятно чувство - че меркантилността, глупостта и кухите претенции бяха възнаградени. Е, вярно, че Васил няма да повтори, но дори тази среща беше супер странно решение от негова страна. Може би е очаквал нещо различно, бил е заблуден?
Мартин няма какво вече да се коментира, зяпнал в Данка и друго не вижда, само толу с боязлива надежда я подпита - "Ама ти истинска ли си с мен?", и тя като каже "да", две супени лъжици мед му облеят сърцето и след малко пак " Ама да не ме лъжеш?!".
😭😭

Съгласна съм. Но на фона на останалите, единствено Даниела му пасва. Както виждаме, там са ги събрали "хвани едната, та удари другата". Има няколко момичета, които са приятни, като Ива, Роси например, но нямат грам сексапил и са сивички мишлета. Как да си представим една Роси до Мартин примерно? Или дори до Виктор?

Васил е просто едно разделително колче (слушам новините сега, та ми повлияха за тази метафора). Той е там, за да раздели вече избраните от останалите и да обере "утайката" на тамошното общество. Естествено, че ще избере Косара, която е единствената останала ефектна жена, която не беше избрана от другите двама.
Бранимира съвсем отече, тя така или иначе не харесва Виктор и е отишла там на курорт.
Много съжалявам, че не можах малко повече да опозная останалите фигурантки, в т.ч. Алекс, която ми стои нежно на екран, но е доста плоска в пазвата. Виктор се страхува от нея, а имам чувството, че и останалите двама ергени - също. Тя идва от доста различна култура и това ги плаши, да не се изложат.

# 993
Разбрах, че с тези рози те трябва да вземат решение, дали да останат или да продължат.

След днешният цирк и трите би трябвало да приемат черните рози и да си тръгнат.
Това, което Мартин направи беше егати неуважението.

# 994
Дразни ме фактът че всички коври там искат да се изкарат толкова морални, духовни и абсолютно НЕмеркантилни.. Това са пълни глупости! Мартина и Анна-Мария сложили големите бомби и я раздават много интелектуално, а Силвията "не искам да отговарям" /щото трябва да си признае че сделката е безплатна почивка далеч от децата срещу доноси/ и Козара "ще го направя милионер за няколко месеца" допълват интелектуалната картинка.. Бранимира бившо гадже на колега на Мартин и тя явно си пада по "скромни" мъже. Любка и Клаудия драпат за слава, но не и за Виктор. И те като Валерия от Ергенът 2 го използват само за трамплин и да бъдат забелязани от някой богат чичак, с какъвто понастоящем е и Валерия /той щото обича кучета, не за друго/. Така че стига са играли светата вода, всички са си лика прилика с Даниела и Ферай, с изключение на две три момичета. Даниела поне е искрена в меркантилността си. Любка била искрена и директна 😂 тази е най-нечистоплътната там, външно и вътрешно. Виктор за момента явно е прогледнал само за външната част

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 00:00 от Catfish

# 995
Да се надяваме, че Ферай няма да тръгне да скача от самолет, въпреки желанието си Grinning

Ограничено момиче, така ми стана жал, дано и провърви в живота с добър и търпелив мъж.

# 996
Ферай много сериозен интерес прояви към Васил и срещата им, даже храната не я изкуши. Sweat Smile
Васил я подканяше, но тя твърдо аз хапнах предварително, днес ще взема вилица от теб, утре чаша и така цял сервиз.
Васко , да ти нося храна Sweat Smile Тя не, стига с тази храна Sweat Smile

Къде ли се намира татуировката Rolling Eyes

# 997
Разбрах, че с тези рози те трябва да вземат решение, дали да останат или да продължат.

Не им пощади достойнството да ги остави поне сами да си тръгнат и едновременно не се осмели да ги остави без рози на церемонията. Пилат.

# 998
Ама интелекта трябва да е водеща черта при мъжете.. секси е умна жена , да , но не е водещо за да бъде избрана от един мъж.. Даже по добре е една жена да е леко глуповата , но с отворено, способно да обича сърце.. Отколкото ходеща умна кратуна.. И двете е най добре, топ .. А природната интелигентност, която не е по книгите и училищата, е за предпочитане дори..
По-мизогинистично мнение не бях чела скоро.

# 999
Абе всичките там са меркантилни, ама Даниела открито си го заявява и за това дразни.
Все едно Мартина и Анна-Мария ще вземат някой прошляк без една стотинка като Виктор.
Айде малко по-сериозно.
Кой ще им плаща силикона и корекциите иначе?

# 1 000

Кое точно? Че не ги защити, когато те нападнаха Даниела?

# 1 001
Може ли някой да каже какво значи да "валидираш" жена?

Хмммм, я да видим:
Скрит текст:

“Професионални умения, усвоени извън училище, като работа и хоби”, “по-краткия път за възрастните лица, нуждаещи се от признаване на професионална квалификация”. Звучи ми като нещо, което проповядва Даниела….

Иначе, извън кръга на шегата:

Точно това гледах и аз, и другият смисъл явно е от психологията пак (както винаги)-
Да съм валидиран означава да се чувствам стойностен и приет като личност. Емоционална потребност, която можем да разпознаем  в усещането от: уважението на хората около нас;
вниманието, с което ни питат как се чувстваме, какво е нашето мнение, от какво имаме нужда
приемането на личността ни, без критики, назидания, обвинения или опити да ни променят .

Копирано от нета е горното.

Но в предаването, използват "валидиране" като признание за нещо или като вълшебна дума, която сбъдва желания.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 02:05 от BobbyDyl

# 1 002
Роси е елегантна. Ива изобщо не е сива, дори е забавна. Мартин, Виктор и Васил са семпли и простеят, Роси и  Ива не им подхождат. За мен те са избрали правилната посока , трябват им по простовати жени.

# 1 003

Кое точно? Че не ги защити, когато те нападнаха Даниела?

За мен и четирите са един дол дренки, ама Даниела е по-проста защото си поставя "изискванията" под формата на шега, а другите уж са там за "любов", а не за банковата сметка на Мартин.

# 1 004
Днес май ми беше по- неудобно да гледам/ слушам Ферхундето, отколкото Айгюл снощи. В това отношение ученикът задмина учителя.
Или валидира?
Или надгради?
От вилица към сервиз!- невероятно стимулиращо към неусетно надграждане мото.

Общи условия

Активация на акаунт