🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 493
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 975
Ми няма да трае дълго връзката на Даниела и Мартин.
Той просто в момента се е запънал като магаре на баир. Всички му казват не прави така и той прави точно това.
Козирог, инато и рогато.
И аз мисля така. Марто вече не гледа така влюбено Даниела. Почна да му просветва за някои неща, но я защитава и прави напук на всички. Иска да докаже на себе си и другите, че е бил прав в избора си.

# 976
Все ви чета, момичета. Но просто не мога да си замълча. То това е пълна боза от всякъде. Много обичам сеири и гледам заради това бг риалитата, ама това си го превъртам стабилно на места, не мога да ги издържа.

Ферай тотално куха, милата. Рязко от добрата домакиня, стана изискваща и казваща какво трябва да се прави за нея. Нали от кака гледа. Ама ми е много трудно да я гледам. То като цяло огромна част от съдържанието и за фон не става.

Данка ми е супер противна и чак се ядосвам като я гледам и слушам какви ги скалъпва. Евалата иначе, добре излиза от ситуации и успява да държи печено, но изключително много съм се дразнела на тая показност и това заявяване, че жената не трябва да работи и прочее, и видиш ли как всички ние, които работим и се грижим за семействата си едва ли не сме утайката и ми прикипява.

Харесвам Мартин като цяло, защото обичам сеира, както писах по-горе. Гледала съм го в други предавания, забавен ми е. Но съм много разочарована от този ерген. Няма ми го скандала, а ме напряга вместо да се отпускам. Даже и хубави мемета не могат да се направят, пу!

Васко като някакво дърво, за какво го вкараха и той не знае. Супер труден за гледане и той. Викито хихи хаха, вятър го вее на бял кон.

Скука, да си ходят ергенките и да свършва тая пародия. Единствено може малко да ни замажат, ако накрая не се обърне наобратно и не изпидурка Данка изведнъж, уж че си отворил очите. Ама ме съмнява. Останалите двама, няма какво да направят, видя се че са само за пълнеж около Мартин. Шок, ужас и айде.

# 977
  • София
Много ми харесва как се държи Мартин- защитава жената, коята харесва, изпълнява всички нейните желания, целува ръцете й.... винаги ли е такъв или защото е влюбен?
За пред камерата - трябва да го дава влюбен😉

# 978
Виктор днес ми е голям сладур, доста открит, отпуснат, че дори и забавен, не по кринджавия му начин, приказлив, показа че може да бъде добър приятел каза си всичко право куме в очи на Мартин. Днес за първи път ми се вдигна в очите това момче, ако се абстрахира от семейните си проблеми и детски травми, в които е потънал през по голямата част, може да бъде доста добра “ партия “, чист човек е.

Ферай ми е много плиткоумна и досадна дори, обича да се изтъква, че може да си отстоява мнението и е себе си, но се видя че е придворното куче на шахматната царица, от която нищо не е попила, а уж и е последовател. Наизустила е някакви реплики и дай да си каже всичко преди да го е забравила, че то няма повече от две гънки на мозъка. Не знам как е разбирала Анна Мария без думи. 

Даниела не я харесвам, но е сладкодумна, борави с думите доста добре, със сигурност това и е силна страна и изпъква доста сред останалите, които не могат да вържат две изречения. Мартина е много сладка и добра, но  за задълбочени разговори и анализи е доста слаба, на нея и трябват по лежерни и лековати занимания.

Анна Мария е доста интелигента и многопластова жена, изглежда ми силна и доминантна и доста и симпатизирам. Не мисля, че е била влюбена, по скоро е идеализирала Мартин, в момента прогледна и се разочарова искрено, но най- вече от себе и високите си очаквания.

# 979
  • Варна
Що бе,Дори?
И аз искам някой да ми валидира желанията и не искам да ставам всяка сутрин рано и да работя, и искам да обиколя света. Да си купувам хубави дрехи, да се поддържам с хубава козметика. Няма лошо в това, проблема е, че трябва да го заслужи по някакъв начин Даниела, а триъгълник имаме всички (извинявай за израза).

# 980
Като се загледах отблизо в лицето на Мартин на вечерята с Дана, ми изглежда, че е и на някакви вещества, не само на алкохол. Това и в други моменти ми се набива на очи. Но може и от постоянното наливане с алкохол така да ми се струва.

Даниела изглежда поне на 40, на моменти дори изглежда по - възрастна и от Мартин. Подкрепям предходно мнение, че е изключително пресметлива и студена. Затова нищо не може да я разклати. Подозирам и че е изпечена лъжкиня. Не й мигва окото да говори неистини.

# 981
Харесах много този коментар от профила на "Ергенът" в Инстаграм, за Васил и поведението му спрямо "Ферай глупост до безкрай" -

# 982
  • София
Васко дори не хапна,предпочете набързо да си ходи,че то трае ли се тва кречетало. Ферай е еднодневка , някой рядко прост като Динко от Ямбол само би могъл да я изтрае.
работила над себе си...четяла  книжки, тренирала... Не виждам никакъв ефект от това? Утре ще си го пусна отново, че края хванах с татусчето, и как Васко й каза че трябвало да стават...
А утре защо е привикал и Пени от Алиекспрес?
Динко не го ли затвориха?

# 983
Сега стара интересно каква р символиката на тези три черни рози..
дали ще ги изгони преди церемонията 🤷🏻♀

# 984
  • Варна
Разбрах, че с тези рози те трябва да вземат решение, дали да останат или да продължат.

# 985
Към днешна дата Мартин не е с Даниела, нали?
Знаем ли някоя клюка дали другите двама ергенчета са с избраните от тях моми?

# 986
Не показаха кадри от церемония за утре, нали? Значи най-вероятно поне една ще откаже розата на Мартин. Аз залагам, че и трите ще му кажат Чао.

# 987
Гледах само с едно око днес и вчера - яко ми доскучава напоследък. Но с две думи… ФераРито е натурално тъпо парче. Опитва се да е като кака си Данка, но втората поне има дар слово и ѝ минават номерата. За Васил все повече се убеждавам, че е марионетката на Николов - няма дори 1% искреност в него. Анна-Мария - абсолютното дъно. Ще се удави в собствената си злоба и най-лошото е, че не ѝ стига акълът да зададе въпросите си елегантно. Косара е същата. Люба и Виктор са като сестрички. Нищо секси или романтично няма там - просто две клюкарки в осми “б” клас.

# 988
Аз съм в потрес от българския език, който използват участниците в Ергена и повсеместно по ТВ, в т.ч. журналисти. Току що в Колко ми даваш? водещата употреби думата "коездене". Ко речи?!
На някои от момичетата в Ергена въобще не им разбирам какво говорят, честна дума.

Сега за Анна-Мария. Тя ни в клин, ни в ръкав взе да се дърви на Мартин. Отчайващ ход и не мога да разбера защо го направи? По този начин изглеждаше злобна и най-вече злонамерена, все качества, които отблъскват.

# 989
Ама интелекта трябва да е водеща черта при мъжете.. секси е умна жена , да , но не е водещо за да бъде избрана от един мъж.. Даже по добре е една жена да е леко глуповата , но с отворено, способно да обича сърце.. Отколкото ходеща умна кратуна.. И двете е най добре, топ .. А природната интелигентност, която не е по книгите и училищата, е за предпочитане дори..

Общи условия

Активация на акаунт