🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 522
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 960
Търся си някой да ме валидира, моля помагайте!

# 961
Според мен на качената по-горе снимка на Даниела с кученцето, то кученцето е Мартин, а не Ферай от гледна точка на това как той прави всичко за нея… 😀

# 962
На Васил на моменти му беше смешно, но повече изпитваше неудобство.

# 963
  • София

Аз имам чувството, че някой редактор им е пренаписал въпросите или поне им е помогнал да ги напишат, за да звучат толкова точно, ясно и конкретно. Просто не съм забеляза да се изразяват толкова добре повечето.
Ана Мария.
И тя се разстрои не, защото е влюбена в Мартин, а защото не й мина конспирацията. Егото й бе наранено.
Защо момичетата, борещи се за Виктор и Васил не се интересуват за своите отношения и конкуренция, а нападат Даниела и са много загрижени за Мартин? 😉

Е, ами Даниела им направи сезона…

# 964
Може ли някой да каже какво значи да "валидираш" жена?
Начи...Туй е сложно нящу. Значи да му са дръпаш кога сака да те цуне. И после он да се нацалива с друга. И ти да му се разсръдиш. И он да се разкае и да та компенсира с неколко торбета дрешлета. И медальонче.

# 965
  • here and now
Според мен на качената по-горе снимка на Даниела с кученцето, то кученцето е Мартин, а не Ферай от гледна точка на това как той прави всичко за нея… 😀
А според мен, кученцата трябваше да са две Mr. Green

# 966
  • Варна
На Васил на моменти му беше смешно, но повече изпитваше неудобство.

И шокиран беше.
Премина през буря от емоциЙ 🤣🤣

# 967
  • Stockholm
Ох, стига с тази снимка, някои ще си лягаме, не искам кошмари Joy
Според мен продукцията накара бат Васко да покани Ферай, че да се посмеем в края на драматичния епизод.
А Косара седи и се пръска в периферията.

# 968

Хмммм, я да видим:

“Професионални умения, усвоени извън училище, като работа и хоби”, “по-краткия път за възрастните лица, нуждаещи се от признаване на професионална квалификация”. Звучи ми като нещо, което проповядва Даниела….

Иначе, извън кръга на шегата:

# 969
Да ѝ подарява вилици, които после да се превръщат в чаши. И после да ѝ подари букет като надгражда.Joy
Това моме така се самоизложи, че в един момент Васко само повдигаше вежди и очите му просто се смееха.
Кака си Дида наизустила и я изтропа колко е фалшива и манипулативна току-що пред Васил. Тези двете са отбор 2-те глупачки.
Едната си избрала неподходящия паж, другата неподходящата господарка. Посмях се искрено с тях тази вечер.
//
Любка и Викчо са си добре – тя е по-умна от него, той се отпуска и е ок. На него такава жена му трябва, не знам тя в перспектива колко ще го изтрае обаче. С тези чистоти и пот малко нещо към окр ми бие той.
//
Марти парти и Дана преструвана – без коментар. Той яко мисли с долната розова глава. Мачът е свирен, докато не му пусне. После може и да започне да мисли с горната. Иска да пропадне – негова воля.

# 970
Виктор към Любимира  “Друго си е една оправна жена. Да си отстоява себе си и да казва “аз съм това, ти си онова” 😂
Мислех, че върхът беше харесването на кактусите.

“Даниела не можеше, пък ти можеше да се аргументираш”. Ейййй колко яко, нъцки на Даниела хахаха
Но пък Даниела се е изкъпала на масажа…. А Любомира е мърла. Но пък Любка пое тази обида точно като аверче. Точно, както Виктор я приема реално.
Супер другарчета са си Вики и Любка 😂

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 23:02 от Linda*kiss

# 971
Имат моята валидация. Grinning
Скрит текст:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣, това е жестоко!
Най-вече за милите кученца Sweat Smile

# 972
  • here and now
Даниела им направи сезона, защото на нея ѝ дадоха шанс за това.
И понеже всеки се излага според възможностите си, се оказа, че нейните са неограничени.
Аз все още се чудя какво е харесал Мартин в нея. Може би е видял потенциал да я направи по-хубавка. Тя няма против пластичната хирургия, а той май предпочита да си ги моделира по негов вкус..

# 973
  • Варна
Ми няма да трае дълго връзката на Даниела и Мартин.
Той просто в момента се е запънал като магаре на баир. Всички му казват не прави така и той прави точно това.
Козирог, инато и рогато.

# 974
Иначе валиде султан е майката на управляващия султан и да... тази,която управлява харема!

Общи условия

Активация на акаунт