🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 603
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 915
Ха ха, Ферай хапнала предварително, тъкмо се бях притеснила, че от толкова приказки гладничка ще остане.

# 916
Ферайрито ме остави безмълвна 😂😂😂

# 917
  • here and now
Имало и по-зле от Даниела...

# 918
Мноооого тъпа Ферай. Васето обаче е доста по-умен от Елвиса и я надуши 😅😅😅😅😅😅

# 919
Сетих се на кого ми прилича Васил:

# 920
Ей това е наистина тъп човек. Една гънка да няма. Grinning

# 921
Мъжът ми гледа, гледа Ферай как се мъчи и вика: “ това момиче завършило ли е средно образование, то не може две изречения да каже! Голям мисловен напън” Може да е искрена и директна, обаче думите не са й сила. Не мога да си изкривя душата, че Даниела отговаряше смислено, спокойно и аргументирано. Хареса ми. Разбира се, излъга, че не е проверила Мартин.  Също така, не мога да разбера защо го поставя това изискване мъжът да е богат(неин начин на изразяване). Май е добре да поговори с терапевт по темата.
Ана-Мария с това, че Марто имал комплекс за малоценност - пълен криндж, изложи се това момиче. Чула-недочула какво значи и го ползва. Но мисля, че на момичетата взе да им става неудобно и кофти вече яко от театъра. Ми че то е ясно, че Мартин и Виктор са избрали. Егати и курорта, дето си карат другите.

# 922
  • вкъщи
Васко дори не хапна,предпочете набързо да си ходи,че то трае ли се тва кречетало. Ферай е еднодневка , някой рядко прост като Динко от Ямбол само би могъл да я изтрае.

# 923
Ни женЦка. Ни мъжка енергия ми остана...ни трета...
Опустошена съм буквална от тоя буламач де гледах... Head Band

# 924
  • София
Кефи ме Васил какъв бастун е, седи като препариран на тая маса, обаче е стабилка, не мърда от образа на Ергена. Казали са му на теб разчитаме, стоиш до края и редуват,  иначе няма хонорар!
Ха-ха. Ама той Васил по принцип си е така — вечно леко скован, сякаш някой го е рестартирал и още зарежда. Не ми харесва.

# 925
На Васил още му се изяснявала картинката в главата. Каква картинка,бе брате, какви 5 лева? Бягай с 200 и това е!

# 926
Виктор не е хетеро, хора. Любка си му е като приятелче със сходна съдба, а женската специфика го смущава. Може да не е осъзнат гей още, но определено би се привлякал от поддържано момче спортист.
Това го говоря от епизод 1 😂 но пък от друга страна, браво, че се опитва да е в нормална връзка.

# 927
Скрит текст:
В какъв смисъл се използва "валидирана, валидиран, да ме валидира "? Сигурно само аз от целия Интернет не знам, а го срещам редовно.
И аз, и аз  Simple Smile

п.п. На Васил не му пука за никоя, играе го ерген. Опитва се да познае коя ще е любимката на публиката, за да я избере.

# 928
Медал за Васко, че издържа туй "нещу".

# 929
Ферай: "Обичаш ли адреналина? Щото и на мен ми харесва!"
Прави заявка за следващата среща по правилата на Даниела.
А Васето предобри с адреналина от тая среща.

Общи условия

Активация на акаунт